ovi storeden msn messengeri live i indiriyorum . kurarken tam yarıda bağlantı hatası veriyor 1 değil 2 değil 3 değil bir sorunmu var acaba bir ayar mı yapmak gerekiyor telefona .. hep bu msn yi yüklerken bağlantı neden kopuyor onu anlamıyorum yardımcı olacak arkadaslara tesekkürler
Arkadaşlar konuyu açıp açtığım felan yok kim diyorsa onu yanlıs düşünüyor.
Programı kuramayan arakdaşlar ovi store dan Windows Live Messenger diye aratıp ordanda kurabilir ama ben ordan kuramadım sürekli Installation hatası verdi o yüzden dosyayını telefonun içinden çekip bu şekidle kurdum.
Ayrıca bende virüs felan çıkmadı dosyada öyle şeylerden anlamam bilmem etmem yinede telefonunuzda tarayan bi prgram varsa taratmadan yüklemeyin.
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyrun bulamayan arkadaşlar bilgisayardan ovi store baksınlar hatta....
arkadaşlar oviden üç beş uygulama indirdim, sonra kartım bozuldu format atınca uygulamalar gitti. şimdi aynı uygulamaları indiremiyorum, messenger da dahil. bu sorunu nasıl aşarız bilgisi olan var mu. tarayıcı çıerezleri silidim. yeni üyelik açıtm nafile. download butonu inaktif..
oviden indiremedim burdan indirdiğimi kurdum. kilitli diyenler heralde sertifika sorunu yaşıyor, ben kurdum çalıştı. bir de görüntülü konuşma bulamadım ben, var mı acaba? bilen birisi varsa önceki sorumla beraber yardım etsin lütfen...
iyide gardaş nası kurduğunuda bi anlatsan sana zahmet, 30 tane üye kilitli diyor bir kişide çıkıp cevap yazmıyor, bu nasıl iş anlamadım.. nasıl açılacak bunun kilidi..????
Arkadaşlar cep telefonunuzdan wirelesle internete bağlanın. Ovi store a girin. Daha önce bilgisayarınızdan girip orda bir hesap açın. Sonra telefonunuzdan ovi store a girin. Orda msn programı var görürsünüz. Ordan indirin kurun ben öyle yaptım ve şu an kullanıyorum.
Oviden indirmiştim ben . N97 de denedim. Çalışmadı. İstanbulun merkezinde ikamet etmeme rağmen şebeke zayıf merkez dışındasınız vs hatası verip duruyor..
Sanırım turkcell i bekliyecegiz..
byler ovideen indirip o dosya ları paylasamıyoruz paylasan arkadas bunu bilmiyor heralde hangı dosya ındırıp bunu telden baska yere aktardımızda kılt altına alıyor dosya acılmıyor o neden le şimdilik oviden bir uygulama paylaşılmıyor . tek çözüm kendın oviye baglanıp kendı telıne kurmak