İngilizce bir sürü konu var yapabilmen için bilgiye ihtiyacın varnasıl yapılacağını anlatan bir konu varsa ben yapmaya talibim
mümkün değilBirde Symbianlara Yukleyebilinse tadindan yenmez
çinli değil fin firması işletim sistemi meego'nun devamıNote 3 exynosta uini os ve miui os var ama salfishinde onlardan pek bir farkı yokmuş gene bir Çin kurmacasına benziyor.
evet android uygulamalarını sailfish çalıştırıyor ama android cihazlara yapılan portlar çalıştıramıyor umarım ilerde çözülürbi Nexus 4 gördüm sanki aslında kurup 1 hafta falan denemek güzel olurdu ama benim en çok kullandığım şeyler çalışmıyormuş henüz
mümkün değil
çinli değil fin firması işletim sistemi meego'nun devamı
evet android uygulamalarını sailfish çalıştırıyor ama android cihazlara yapılan portlar çalıştıramıyor umarım ilerde çözülür
mümkün değil
çinli değil fin firması işletim sistemi meego'nun devamı
evet android uygulamalarını sailfish çalıştırıyor ama android cihazlara yapılan portlar çalıştıramıyor umarım ilerde çözülür
symbiani mi satti?olurduda başka şirkete sattı
sattiysa eger alici firma gincelleme de yollayabilir sonucta artik nokia da degil.microsoft karisamaz.Kime Satti
Evet Symbian Artık MicrosoftunKime Satti
Symbian Yok ki Sadece S60 falan varEvet Symbian Artık Microsoftun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
maalesef S60 yani symbianda artık microsoftunSymbian Yok ki Sadece S60 falan var
Sanmıyorumbelki ilerde guncelleme fln.
Sanmıyorum
Yılların Devi Bir Çırpıda Biter mi?bende zaten artik Wp ye gececem symbian bitti