Liseliler Deniz Gezmiş hayranı

Sponsorlu Bağlantılar

CEREN

CEREN

Üye
ewet bana kalmış güzelim şimdiki devlet te soyguncu hadı sızde bunu ınkar edin bakalım
ben doru olduguna inandığım herşeyı savunurum bunada ne sen nede başkaları engel olamaz anladınmı güzelim

mAd_girL

mAd_girL

Üye
o zaman sende başkalarının savunduguna karışma bilinçsizce yazıyorsun farkında değilsin.!kimse bu devlet soyguncu değil falan filan demedi gördüysen ama senin kadarda saçmalamadı..

CEREN

CEREN

Üye
bana bak ya muhatap olma benle kendını zaten imzanda anlatmışsın uğraşma benle ben neyi
savundugumu biliyorum senınde okuman zayıf galıba dikkatlı okursan yorumları neden devletın soyguncu oldugunu yazdıgımı anlarsın ortamıda boşuna germe hadi güzelim

mAd_girL

mAd_girL

Üye
:) ben senin mahalle arkadaşın değilim düzgün hitap et.

mAd_girL

mAd_girL

Üye
ya saygısızlıgının haddi hesabı yok her şey yaşla olmuyor doğru.

iremm

iremm

Üye
Herkesin yorumlarını okudum ve bağımsız olarak şunları yazıyorum:

Deniz Gezmiş T.H.K.O. (bugunki silahlı örgütlerin temeli) 'un kurucusudur.Devletimizi yıkıp yerine marksist bir devlet kurmak için silaha sarılan ilk kişidir silahlı öğrenci olaylarının lideridir.Devleti yıkmak için isyan bayrağını açmış daha sonrada herşey halk için dimiştir.Peki şunu sorayım bunu derken yani halk için savaşırken halkın fikrini sormus mu hiç? Barış içinde yaşayan ülkeyi karıştırmıştır.Koministlerin ilk yerli iş birlikçilerindendir.Yıılar süren ve sebepsiz olan kardeş kanlarının akıtılmasının sorumlusudur.Şunu sorayım size kurulu düzeni beğenmeyen her insan sizce eline silahı alıp etrafa ateş mi püskürtmelidir?Şu konuda çok hatalı bir ilişki kuruluyor Atatürkle ilişkilendiriliyor Atatürk ülkeyi savunun derken silahlanıp mevcut düzeni yıkın mı emiştir tabikide böyle birşey söz konusu olamaz.
Tmam birde olaya şu açıdan bakalım kurulu düzeni beğenmeyebilirsin ama bu terörist faliyetlerle yapılacak birsey değil meşru yollardan muhalefitini yapabilirsin ama bu iş silahlanmakla olmaz
Ayrıca herkesini yorumlarını en baş saydadan okudum evet sygun meselesinede karışmıştır ceyda diyorki ama kimsenin canına kıymamış böyle saçma birşey olabilir mi o zmn herkes soygun yapsın ama kimseyi öldürmesin bırakın arkadaşlar bi kendimize gelelim diyorsunuz ki bilinçli gençlik yetiştirelim haklısıız bu knuda en ufak sözüm yok ama bu bir rus maşasını örnek almakla olmz.

son olarak burası özgür bir platform ve bende düşüncelerimi açıkladım katılmayabilirsiniz ama lütfen saygı duyun.

POWER

POWER

Üye
İrem arkadaşım tarih gördün mü bilmiyorum ama tarihçiler senin bu yazdığının yanlış olduğunu söylerler.Ki yukarıda yazılanları bir temele dayandırdım senin temelin var mı kaynağın nedir kanıtların vs var mı?

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Sağ Olsun Sol Olsun Siyasi Yorum Yapacak Olanlar Gidip Siyasi Forumlara Takılsın Yorumlarını Orda Yapsınlar. Burası :maxicep: Adından Ne Olduğu Ortada.
Güzelim Sitemizin Siyasi Yorumlarınızla Içine Etmeyin.... Tartışmalara Yol Açabilecek Uç Noktalardaki Kişilerle İlgili Haber Yazı Yorum Ve Döküman Paylaşımı Yaparak. İkili Çatışmalara Yol Açmayın. Çok Meraklı Olan Varsa Bu Konulara Birçok Siyasi Sanal Platformlar Mevcut Gitsin Karşı Görüşlere Okan Kin ve Öfkelerini İçindeki Zehirleri Orda Boşaltsın. Maxicepi Berbat Etmeyin.

POWER

POWER

Üye
siyasetten çok gerçekleri gerçeklerle savunuyorum o kadar :)
kimsenin sempatizanlığını da yapmadım irem bişi dedin sen temellendirmeni bekliyorum yoksa yorumun havada kalcak!

kurt bey

kurt bey

Üye
Sevgili ceyda bana kızıyordun ama sen gerçek yüzünü bu yorumlarınla gösterdin. :) İrem çok güzel özetlemişsin durumu seni tbr. ediyorum :oke: Alperen kardeşim ben senin dediklerinin aynısı bazı admin arkadaşlara söyledim ancak bana sen ortalığı karıştırmassan hiç bişey olmaz türünden msjlarla döndüler:) Dün gece yaptığım eleştirilerin hiç birine tatmin edicek bir cvp alamadım. Sadece "yanlış düşünüyorsunuz,işin aslı öyle değil"türünden cvplar geliyo. Doğrusu ne diyoruz konu değişiyo :) Bu tür konular açıyorsanız gelecek tüm eleştirilere açık olmak zorundasınız,ayrıca Bir göürşü savunuyorsanız ya sonuna kadar savunun kaçak dövüşmeyin yada, kimseyi yazdıklarından dolayı eleştirmeyin:) iyi forumlar
Ayrıca ceyda kürtlerle ilgili konuda ben genel için söyledim. 1-2 kişi için değil. Ben doğuluyum ama batıda yaşadım uzun süre neyin ne olduğunu bilirim. Haybeden konuşmak gibi bi tarzım yoktur.

iremm

iremm

Üye
İrem arkadaşım tarih gördün mü bilmiyorum ama tarihçiler senin bu yazdığının yanlış olduğunu söylerler.Ki yukarıda yazılanları bir temele dayandırdım senin temelin var mı kaynağın nedir kanıtların vs var mı?

Arkdasım tartışma ortamı olusturmak gerçekten istemiyorum ayrıca mrk etme tarihim iyi bak şöyle yapalım sizin o savunduğunuz deniz beyin biaralar savunduğu partiden ki arastırabilirsin brzdan yazdıklarımı kesinlikle doğru altta alıntılr vereyim KAYNAĞI Türkiye Komünist Partisi / Marksist-Leninist
Maoist Parti Merkezi

PKK Genel Başkanı Abdullah Öcalan
Derhal Serbest Bırakılsın!

Yaşasın Kürt Ulusunun
Kendi Kaderini Tayin Hakkı!

Emperyalizmin Kiralık İti
Faşist Türk Devleti
Halk Savaşıyla Düreceğiz Defterini!

Yaşasın Her Ulustan Proletarya
Ve Yiğit Halkın Birliği!

Yaşasın Marksizm-Leninizm-Maoizm!

Kuşatırsak Mao'nun Dediği Gibi
Sağ Komayız T.C. Denilen Bu Kuduz İti
Gömeriz Mezarina Hakettiği Gibi!

Türkiye Komünist Partisi / Marksist-Leninist (Maoist Parti Merkezi)

Tarihte eşine az rastlanır cinsten meşhur bir sürek avından sonra, PKK Genel Başkanı Abdullah Öcalan'ı, başta ABD olmak üzere emperyalizmin Ortadoğu'daki en azgın iti olmaya soyunmuş T.C. faşizmine teslim ettiler.

Türkiye Komünist Partisi / Marksist-Leninist

Her Milliyetten Tüm halk Safları Birleşsin,
Yedi Düvele ve Uşak İti T.C.'ye Karşı Yer Gök Inlesin,
PKK Genel Başkanı Abdullah Öcalan Derhal Serbest Bırakılsın !

ARKADAŞIM BUNLARI BEN KAFAMDAN UYDURMUYORUM ARAŞTIR BAKALIM SİZN TARİHİN HAYIR BNM FİKİRLERİME YANLIŞ DEDİĞİ SEYLERİ BAKALIM SİZİN TARİHE
Bİ GİR BAKALIM DENİZ GEZMİŞ ÖVÜLDÜĞÜ GRUPLARIN SİTELERİNE RESMİNİ TIKLAYINCA ARDINDAN AHMET KAYA BİLMEM KİMİN ŞARKILARI GELİO BANA UYAN DİYEN GENÇLİĞE BAK YAZIK!

PKK YANDASINI RUS MASASI KARDESİ KARDESE DÜŞÜREN KİŞİ SU ANDA KAHRAMAN İLAN EDİLİYOR GERÇEKTEN YAZIK!

CEREN

CEREN

Üye
ya susayım diyorum ama olmuyor neden bukadar uzatıyorsunuz karşı görüşlü arkadaşlar olabilir ozaman konuyu bile okumayın gecin atlayın
iremcim sanada katılmıyorum kin ve öfke kusan varmı bilmem ama bu konu sadece anmak için acılmıştır tabi bunu suistismal eden var

iremm

iremm

Üye
Arkadaslar madem bi konu açtınız arkasında durun "yok uzatmayın en sondada o kahramandır diyipte konuyu kapatmayın" gerçekten komik

POWER

POWER

Üye
Eğer irem o görüşün tarih sahnesinde nasıl değiştiğini nasıl şekillendiğini nasıl kişilerin eline geçtiğini bilmiyosan bu konuda seni ayıplarım şahsen!Deniz Gezmişin savunduğu parti artık yok zaten.Herşey değişime uğradı!Nevruz gibi baharın başlangıç bayramını apo posteri açarak pkk bayrağı açarak kutlamaya başladılar!Peki soruyorum Nevruz ne bayramıydı ?Şuan da ne oldu?bundan 25 yıl önce bu bayramı kutlayan sihniyetle şimdiki zihniyet bir mi?Temellendirecem derken temelini çökerttin irem :)

kurt bey

kurt bey

Üye
ya susayım diyorum ama olmuyor neden bukadar uzatıyorsunuz karşı görüşlü arkadaşlar olabilir ozaman konuyu bile okumayın gecin atlayın
iremcim sanada katılmıyorum kin ve öfke kusan varmı bilmem ama bu konu sadece anmak için acılmıştır tabi bunu suistismal eden var

konuyu susmak için değil konuşmak için açmadınızmı? bizde konuşuyoruz fikirlerimizi paylaşıyoruz :) Sende susma konuş bence susarak çözülmez hiç bişey :)

Ozan

Ozan

Admin
Bu kadar şov yeter.

Yönetici arkadaşlar da yorum yazmaya devam etmesin.
:locked: