Liseliler Deniz Gezmiş hayranı

Sponsorlu Bağlantılar

kurt bey

kurt bey

Üye
Yıllar önce amerikanın başımıza bela olacağını büyük bi sitemle haykırdı insanlara Tam bağımsız Türkiye istiyoruz dedi onu kimse dinlemedi şimdi ise ne acıdır ki bugerçekle yüzyüzeyiz.Tam bu noktada sana bi soru sormak istiyorum izninle!Sen bu vatan için ne yaptın?Bu canım vatanımın yabancıların manda ve himayesinedn kurtarmak için ne yaptın?

Amerika bir tek türkiyeye bela oldu? Küresel dünya diyoruz,medeniyetler birliği diyoruz sonrada dünyaya sırtımızı dönelim öylemi ercan?Atatürk bunumu hedef gösteriyor? ABD ye hayır,Avrupalı emperyalistlere Hayır, İslama hayır, peki neye evet demeli bu ülke? hepimiz yeşil bir parka giyip ülkeyi cehenneme çevirelim bumu çözüm öneriniz? vatan için bunumu yapmalı herkes? bende sana soruyorum sen neyaptın ercan?

POWER

POWER

Üye
Eğer dünyada söz sahibi olmanın onlara uyum sağlamanın yolu amerikanın kölesi olmaksa olmayalım arkadaşım daha iyi!Atatrk öncelikle yabancı devletlerin manda ve himayesi kabul edilemez demişti ilk iş olarak kapitülasyonalrı kaldırdı!Borçları ödedi!Olay yeşil parka giymek değil o günkü şartlarda amerikaya(6.filoya) defol diyebilmek onlara yağ cekmemek!Tarihi olaylar o zamanın şartları düşünülerek yorumlanır bunuda unutma Murat!Zaten dünya şuan dediğiniz gibi düşünenler yüzünden bu emperyalist güçlerin elinde!Ama şimdi nedense habire mail geliyo bana amerikaya hayır vs vs...Ab vakti zamanında Atatürk'e teklif ettiğinde Atatürk bakalım düşünürüz demişti!Neden çünkü Türkiye Tam Bağımısız bir Türkiye idi!Bugün sırf Abye girelim diye Ab ye ve ABD ye yalakalık yapıyoruz!Evet bunları o yıllarda deniz gezmiş gördü ve haykırdı son sözleri ""Yaşasın tam bağımsız Türkiye! Yaşasın Marksizm-Leninizm! Yaşasın Türk ve Kürt halklarının kardeşliği ve bağımsızlık mücadelesi!! Yaşasın işçiler, köylüler! Kahrolsun Emperyalizm!" idi eğer bu dediği yanlış diyosanız ben başka bişi diyemem!
Ben mi ne yaptım en azından Türkiyemi ele geçirmek isteyen vahşi amerikaya karşı aynı fikri taşıyorum kabullenmiyorum!Elimden geldiğince Türk malı alıp giyiyiorum.Ve yeni Atatürk'ler yetiştirmek ve birgün Sonunda Yaşasın Tam Bağımsız Türkiye demek için Öğretmenlik mesleğini okuyorum :)

POWER

POWER

Üye
ayrıca NumanSabit arkdaşımdan da bi cevap alırsam sevinirim :)

kurt bey

kurt bey

Üye
Söylediklerini anlamak için deniz gezmiş olmaya gerek yok ercan. Ülkemiz maalesef kötü yönetildi bunun sonuçlarını yıllar içerinde çeşitli şekillerde görüyoruz yaşıyoruz. Birde gerçekleri görmek gerek. Eğer Dünyadan kopuk yaşamak istemiyorsak dünyayayı yönetenlerle müttefik olmak zorundayız, eğer bunu kabullenmiyorsak onlara karşı cephe açmakdan başka alternatif yoktur. Rusya, İran, Çin bunlar ellerindeki mevcut kaynakları en iyi şekilde kullanarak tam bağımsız yaşayabiliyorlar. Türkiyede bunu yapacak yeterli güç yok buda bir gerçek. Ne petrol ne teknoloji nede başka birşey?
"Marksizm-Leninizm!" Müslüman bir ülke için nekadar anlamsız bir düşünce.
68 kuşağı tarih oldu bunu artık kabul edip günümüzde yaşayın. Gerçekleri görün:oke:

POWER

POWER

Üye
Yok olan 68 kuşağı değil yok olan Bağımsız Türkiyem!Türk insanı Salak mı?Kendi teknolojisini üretmek çok mu zor!ama tabi sen borcunu 40 milyar dolardan 400 milyar dolara çeviririsen 5 yılda o zaman daha da bağlı olursun.Bi iran kadar olamadık!Nerde benim anadoluya girip dünyanın iki süper gücü abbasilerle bizansı yıkan Türküm?Bizki 7 ülkeye(devlet-ül muazzama) karşı koyduk ve kazandık!O zamanlarda çok mu güçlüydük?Giyecek elbisemiz yoktu nelerle kazandık?Çok mu zor gençleri yetiştirmek çok mu zor kendi teknolojisini yaratmak?suriyede petrol varda sınırda bitiyo mu?Sadece bor u doğru işleyerek şuanki borcumuzu rahatlıkla ödeyip şahlanacak kadar kaynak var!Ama bizi yöneten 3-5 çapulcu bi iki kuruş cebime indirecem diye koca ülkeyi ne duruma düşürdü?Acaba biz 2000 li kuşak bunun farkında mı acaba?Ayrıca madem araya girdin sen ne yaptın Canım Ülkem Türkiyem için?

kurt bey

kurt bey

Üye
Yok olan 68 kuşağı değil yok olan Bağımsız Türkiyem!Türk insanı Salak mı?Kendi teknolojisini üretmek çok mu zor!ama tabi sen borcunu 40 milyar dolardan 400 milyar dolara çeviririsen 5 yılda o zaman daha da bağlı olursun.Bi iran kadar olamadık!Nerde benim anadoluya girip dünyanın iki süper gücü abbasilerle bizansı yıkan Türküm?Bizki 7 ülkeye(devlet-ül muazzama) karşı koyduk ve kazandık!O zamanlarda çok mu güçlüydük?Giyecek elbisemiz yoktu nelerle kazandık?Çok mu zor gençleri yetiştirmek çok mu zor kendi teknolojisini yaratmak?suriyede petrol varda sınırda bitiyo mu?Sadece bor u doğru işleyerek şuanki borcumuzu rahatlıkla ödeyip şahlanacak kadar kaynak var!Ama bizi yöneten 3-5 çapulcu bi iki kuruş cebime indirecem diye koca ülkeyi ne duruma düşürdü?Acaba biz 2000 li kuşak bunun farkında mı acaba?Ayrıca madem araya girdin sen ne yaptın Canım Ülkem Türkiyem için?
Saydıklarının hepsini bırak bi kenara bahsettiğin başarılar, imanla kazanıldı akılla kazanıldı. İmanıda aklıda yok etmeye çalışanlar hesabınıda birgün mutlak verecek

POWER

POWER

Üye
Herşey değişir gerçekler değişmez
Ve gerçek gerçektir
Bunu hiçkimse inkar edemez!

kurt bey

kurt bey

Üye
Ben bi alaka kuramadım şimdi yorumlarımızla ? Daha açık yazarmısın ercan. Nedemek istediğini?

POWER

POWER

Üye
Yukarıda apaçık bi şekilde yazdım sonm yorumdada noktayı koydum.Ülkemizin uyanması gerekiyor.Ve ülkenin başına Türkiye'nin potansiyelini bilen bi adam lazım bu da şuandaki yabancılara peşkeş ceken kişi değil dedim!O zamanki düşünceden bahsettim!Yuakrıdaki yorumlarımın yeterince açık olduğu kanısındayım!Deniz Gezmiş bence geleceği görmüş biri idi !Şuanki durumumuz bunu ıspatlıyor.Ama ülkem hala uyanmıyor!

kurt bey

kurt bey

Üye
Ercan ülkemiz bugün bu durumdaysa bunun nedenlerinden biri çok başlı yönetimdir. Hükümet yönetir. Yargı yönetir, ordu yönetir,Muhalefet yönetir, asla ortak bir çözüm noktası yoktur. Şuanki yönetim mükemmel değil ama gördüğüm en iyi yönetimdi! 2007 yılına kadar olan süreçde. Gelin beraber çözleim dediler ne sağ ne sol parti yada örgütlenmelerden bir çözüm gelmedi. Ben kendi bilidğimi yapayım dedi hep beraber vatan haini ilan ettik. Cumhuriyet mitingleri bu ülkeye ne kazandırdı? 1 mayısta taksime girmek isteyen sol görüşlü sendikalar yüzünden, PKK sempatizanlarına gün doğdu ve taşlarla sopalarla saldırıp yaşananların sorumlusu olarak hükümeti gösterdiler. Türk- Kürt kardeşliği diyorsunuz bugün batıya gelen doğuluları direk terörist olmakla itham ediytorsunuz? Genel için söylüyorum bunu yalan olduğunuda kimse iddaa etmesin. Nerde kaldı kardeşlik deniz gezmişin sözleri? hem nalına hem mıhına vurmak değilmidir bu? Akp döneminde yıllardır koz olarak ellerinde tuttukları anadilde eğitim,tvden yayın gibi sorunlar halledildi artık bunlardan dolayı ses çıkarabiliyorlmı? Bunu Hangi hükümet yapabilirdi sizce? Biraz gerçekleri konuşalım, Sattılar memlekti diyorsunuz, sattıkları kurumlar devlet yönetimindeyken kime ne fayda sağlıyordu? Eğer siz çalışanın elini kolunu bağlamaya çalışırsanız sürekli önüne taş koyarsanız yanlış hamleler yapar ki doğaldır bu. Daha ne diyebilirim bilmiyorum. :)

POWER

POWER

Üye
O kadar olan şeyden sonra hala destek çıkmak?Bu da ilginç.O zaman durmak yok satmaya devam nasılsa işe yaramıyo!

dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
O kadar olan şeyden sonra hala destek çıkmak?Bu da ilginç.O zaman durmak yok satmaya devam nasılsa işe yaramıyo!
Türk Telekom, Arap'ın.

Telsim İngiliz'in.

Kusadası Limanı İsrailli'nin.

İzmir Limani Hong Konglu'nun.. .

Araç muayene isi Alman'ın.

Basak Sigorta Fransiz'in.

Adabank Kuveytli'nin.

İETT Garaji Dubaili'nin.

Avea Lübnanli'nin.

Petkim? Ermeni'nin. (Kazak'a sattık, dediler. Kazagı bi çıkardık.. Ermeni...)

Rakı , Amerikalı'nın.

Finansbank Yunanlı'nın...

Oyakbank Hollandalı'nın.

Denizbank Belçikalı'nın.

Türkiye Finans Kuveytli'nin.

TEB Fransız'ın.

Cbank İsrailli'nin.

MNG Bank Lübnanlı'nın.

Alternatif Bank Yunanlı'nın.

Dısbank Hollandalı'nın.

Sekerbank Kazak'ın.

Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın.

Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un.

Beymen'in yarısı Amerikalı'nın.

Enerjisa'nın yarısı Avusturyalı'nın.

Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın.

Eczacıbası İlaç, Çek'in.

İzocam, Fransız'ın.

TGRT(Fox) Amerikalı'nın.

Demirdöküm Alman'ın.

Döktas Fransız'ın.

Süper FM Kanadalı'nın.

kurt bey

kurt bey

Üye
okadar şey yazdım ve cvbın bu :) Halbuki ben senin değindiği konuların tamamına yönelik birşeyler yazmıştım. Durmak yok satmaya devam diye birşey olamaz. Dışardan borç alınca borca soktu batırdı oluyo,kaynak yaratmak için zarar eden kurumları elden çıkarınca durmak yok satmaya devam oluyo, ben hakikaten anlamıyorum. Akpli değilim ama doğru bildiğimede yalan diyecek kadar basit değilim. Sanki 2002den önce bu ülkede herşey harikaydıda akp batırdı türkiyeyi. son kez soruyorum ercan bana ideolojin görüşlerin doğrultusunda kurutluş nedir söylermisin?

POWER

POWER

Üye
Bunlardan hangisi gereksiz bi kuruluştu?

POWER

POWER

Üye
Murat yorumlarımı alt alta yazrsam baya uzar galiba :)
Bende şunu söyledim bİLİNÇLİ GENÇLER YETİŞTİRMELİ VE BU ÜLKEYİ BORÇLA DEĞİL ZEKA İLE KURTARMALIYIZ DİYORUM!

Bunu anlamak için sayfalarca yorum yazmama gerek yok.yukarıda uzun uzun yazdım da ne oldu?

kurt bey

kurt bey

Üye
Bunlardan hangisi gereksiz bi kuruluştu?
gereksiz diyen olmadı ki ercan :) Ben zarar eden kurumlar dedim. Ayrıca son ve ondan önceki yorumlarda yönelttiğim sorulara birilerinin artık cvp vermesini bekliyorum. :)

Murat yorumlarımı alt alta yazrsam baya uzar galiba :)
Bende şunu söyledim bİLİNÇLİ GENÇLER YETİŞTİRMELİ VE BU ÜLKEYİ BORÇLA DEĞİL ZEKA İLE KURTARMALIYIZ DİYORUM!

Bunu anlamak için sayfalarca yorum yazmama gerek yok.yukarıda uzun uzun yazdım da ne oldu?

Paran yoksa beyin göçü yaşarsın. Yıllardır bizde bu sorun mevcut. Kaynak yaratmak için bir fikir üreten olsaydı mevcut hükümet veya önceki hükümetlerde bunu gerçekleştirseydi. Bilinçli gençler yetiştirlmeli bu doğru. Ama yönetenlerede destek çıkmak gerekli. Yanlışınıda adam gibi söylemek başkadır,çamur atarak yapmak başkadır.

CEREN

CEREN

Üye
kimse doğudan gelenleri terörist diye itham etmiyor bende doğuluyum bende mi terörist oluyorum ve bildiğim kadarıyla sende kurtoğlu doğulusun yani önemli olan kafa beyin memleketin yarısı satılmış durumda işte solcular zamanında bunun böyle olmamması için cabaladılar fakat işine gelmeyen bunu görmek istemiyor:oke:

**oguz**

Üye
yaa bırakıın kardeşim bu işleri.Deniz Gezmiş miş... Adam kahraman oldu sanki.Bsnka soyarken yakalanan ve idam edilen böyle şeref yoksunlarına da sarılıyorsanız size yazıklar olsun

CEREN

CEREN

Üye
yaa bırakıın kardeşim bu işleri.Deniz Gezmiş miş... Adam kahraman oldu sanki.Bsnka soyarken yakalanan ve idam edilen böyle şeref yoksunlarına da sarılıyorsanız size yazıklar olsun
sen öncelikle laflarına dikkat et şeref felan ayıp ediyorsun banka soymuş olabilir ama kimsenin canına kast etmedi çolugu cocuğu öldürmedi kadınları vurmadı neyse ya yazmayın kardeşim buraya kötü yorum girme konuya sanamı kaldı denizi kötülemek hayret bişey ya sinir oluyom artık:@ewet DENİZ VE ARKADAŞLARI KAHRAMAN ANLADIN

mAd_girL

mAd_girL

Üye
ceyda ceren denizi savunmakta sana mı kaldı banka soymuşmuş ama kimsenin canına kast etmemişmiş yazdıklarının mantıklı oldgnu düşünüyor musun?? Tamam o zaman banka soysunlar ama bizi öldürmesinler ne alaaa değil mi?