Lise anıları

lise bir deyken arkadaşlarla okula gitmeden önce kantır oynuyorduk ve okul saati geldi iki arkadaş hesabı odemek için kalktı bende başka bir arkadaşın oyunu nu izliyordum.... ve iplerin koptu ğu an ben kalktım dışarı çıkarken hesabı ödeyen iki arkadaşımın arkasından geçer ken ikisine parmak atmı ve dışarı çıktım ve de ne görim bi arkadaşım hesabı odeyip dışarı çıkmiş ben o zaman kime parmak attım ..........ben zaten utancıma yıkıldım arkama döndüm adam bana ne yatığını zannediyon sen dedi.....ben tabi kusura bakma felan dedim olayı yırtık allahtan adam dalma dı bana ...

Konu Sahibi
Bugün oldu anı olarak kalır. Teneffüste coğrafya hocası öğretmen masasında soru çözüyo kızın birinin. Neyse bizim şivan arkadaş gitmiş hocanın su şişesini delmiş tabi su akıyo. Suların hepsi sınıf defterine dökülmüş. Hoca su şişesini alırken delikten su akarken gördü. Sınıf defterine dolan suyu döktü. Sonra kendiside gülmeye başladı. Hoca kimseye söylemeyin dedi. Bu olayı.

Konu Sahibi
Şimdi biz lise 2 sınıftayız. Arkadaşlarla öğlen toplandık. Hadi ne yapalım melemen yapalım dedik. Neyse parayı topladık bi arkadaşı gönderdik pazara bekliyoruz dakikalar geçiyo gelmedi. Ders başladı yok teneffüs oldu yok. Bu arkadaş parayı aldığı gibi vııın tüydü. Neyse yarın oldu sabah geldi paralarımızı geri verdi. Niye gelmedin dedik o da hiç cevap vermedi 2 gün sonrada okulu bıraktı. Garibana ne oldu muamma.

Oğuzhan

Üye
arkadaşlarla sınıfta çiğ köfte yapmak için resimciden izin istemeye gittik sorduk hocaya hoca durup durup dururken geri çekildi biz de hocaya yaklaştık yine çekildi yine yaklsştık resmen üzerine yürüdük hocanın sonra izin verip hızlıca ayrılmıştı ordan arkadaşlarla bayağı güldük bu olaya sonra bir de müzikçiden izin alcaktık hadi aynısını müzikçiye yapalım dedik yaklaltık hocaya hoca hiç kaçmadı izin verip gönderdi bizi

Konu Sahibi
Cuma günü yazılı yapacağız edebiyat yazılısi. Neyse hoca geldi herkez notları kaldırsın ara yapacağım önce dedi. Herkeze bakıyor sıra bana geldi. Neyse geçen seneden silginin içine oyup kopya kağıdını koyup çekmiştim bulamadı. Sıra bana geldi ceketin cebine bakıyo yan ceplere bakıyo bu sonra hoca kaldır ayağını dedi. Çoraplarımın içine bakıyo bu arada herkez gülüyo hoca benle ilgilenirken sınıf kopya vurgunu yaptı. Her yazılıda çorapa bakılmaz ki hoca.....

xxdama

Üye

Koptum hacı koptum

FlaxLy

Üye
Sınavlarım hep 85++ Kopya mualemesi 0. + Boyuna test çözüyorduk ve çözüyruz. Anım bu

Lise boyunca nerdeyse çoğu gün kendimize macera bulmuşuzdur aksiyon her zaman en başta olur yüzlerce anım var fakat akıllardan çıkmayacak bir tanesini paylaşayım bilişim üzerine okuyorum mesleği öğrenme gereği bilgisayar laboratuvarındayız bizden önceki sınıf bilgisayarların kabloları değişik değişik prizlere takmış kablolar iyice karışmış oturduğum bilgisayar zaten çalışmıyordu dedik basit bir kablo sorunu felandır düğme - kablo uğraşıp duruyoruz arkadaşla , tabi hoca kenarda oturuyor hafiften ders anlatıyor ardından benim masanın altında patlama sesleri geldi bi baktım bilgisayarın power supply patlıyor tabi ışık,ses,koku ilk bir şaştım daha sonra arkadaş laboratuvarın ortasına kaçtı ben o cesaret belki de 220 W elektriği yemek göz önünde olduğu halde fişleri çektim daha sonra bilgisayar pert güç bölmesi gitti anakartın durumu meçhul monitör konusunda şüpheliyim

Tepkiler: anılbaran

nalcam22

Üye
s

----------Eklendi @ 17:45:21 ---------- Yazıldı @ 17:44:44 ----------

Süpermiş

FatoŞ

Üye
ah Ah Allahtan Bugün Milli güvenliğe yedek hoca geldi Adam Dersi Anlatıyorum Kızlar ayaklandılar.. Ön sıralara geçiyorlardı
adam Neye uğradığını şaşırdı aynen bende Adam Bir Daha Gelmeyecek Kesin .. Biri Soruyor Evli misiniz ?
Felan Hoca Kızardı Ah Ah Rezil Ettiler Bizi

Konu Sahibi

lise 2 mi?

Perşembe günün ilk dersi beden egitimiydi bazıları geç kalırdı. ucundaki bileyi söktüyümüz mürekep akıtan
pilat kalem ayarlamıştık. Yoklama yapılırdı gelmeyenlerin nosu fişi yazılırdı hoca nın yanında kalem olmaz
eşortmanları kalem taşıma müsait degildi bizden kalme istediyinde mürekkep akıtan kalmei veirdik yoklama fişi
mürekkep içinde kalırdı bir kişiden müdürü yardımcısında yeni yoklama fişi almsını isterdi giden kişi oyalanıp fişi geç geitirdi
ozaman kadar geç kalanlar fark ettirmeden sıraya geçip yok yazılmaktan kurtulurdu

Şeytan danışman arıyordu adresini verdim

Heroata

Üye
geleceği gorme gucum yok :-x:-*

Oğuzhan

Üye
bizim okul biraz değişik yani şöyle hem anadolu lisesi hem düz lise hem ilköğretim yan yana 2 hafta önce oldu olay biz arkadaşlarla öğle tenefüsünde dışarda oturmuş muhabbet ediyoduk düz liseden bazı 12. Sınflar geldiler ve voleybol oynayanlara karışmışlar biz tabi bunu sonradan öğrendik bizim 12lerde bunu görmüş şevket var 12lerden gtmiş hadi bize de karışsanıza lan demiş bir anda voleybol sahasının olduğu yerde bir topluluk oldu bir anda kavga etmeye başladılar şok olduk ama yaklaşık 50 kişi öldüresiye kavga ediyo biz arkadaşlarla uzaklaştık ordan 5 dk. Sonra hocalar geldi ayırdılar bende gircektim de gözlüğüm yoksa eski karateciyim yani ve sonuç şu düz liseden 3 çocuğun kolu kırılmış 2 çocuğun burnu kırılmış biz de pek bişey yoktu ama şevket tek yumruklabirinin burnunu kırdı çok fenaydı hatta caps yaptılar 300 spartalıdaki herife bizim şevketin kafasını yapıştırmışlar this is s.k.a.l diye bağırıyo falan öyle işte