BLADE_2828
Üye
Cuma günü yazılı yapacağız edebiyat yazılısi. Neyse hoca geldi herkez notları kaldırsın ara yapacağım önce dedi. Herkeze bakıyor sıra bana geldi. Neyse geçen seneden silginin içine oyup kopya kağıdını koyup çekmiştim bulamadı. Sıra bana geldi ceketin cebine bakıyo yan ceplere bakıyo bu sonra hoca kaldır ayağını dedi. Çoraplarımın içine bakıyo bu arada herkez gülüyo hoca benle ilgilenirken sınıf kopya vurgunu yaptı. Her yazılıda çorapa bakılmaz ki hoca.....
ah Ah Allahtan Bugün Milli güvenliğe yedek hoca geldiAdam Dersi Anlatıyorum Kızlar ayaklandılar.. Ön sıralara geçiyorlardı
adam Neye uğradığını şaşırdı aynen bende Adam Bir Daha Gelmeyecek Kesin .. Biri Soruyor Evli misiniz ?
Felan Hoca Kızardı Ah Ah Rezil Ettiler Bizi
Şeytan danışman arıyordu adresini verdimPerşembe günün ilk dersi beden egitimiydi bazıları geç kalırdı. ucundaki bileyi söktüyümüz mürekep akıtan
pilat kalem ayarlamıştık. Yoklama yapılırdı gelmeyenlerin nosu fişi yazılırdı hoca nın yanında kalem olmaz
eşortmanları kalem taşıma müsait degildi bizden kalme istediyinde mürekkep akıtan kalmei veirdik yoklama fişi
mürekkep içinde kalırdı bir kişiden müdürü yardımcısında yeni yoklama fişi almsını isterdi giden kişi oyalanıp fişi geç geitirdi
ozaman kadar geç kalanlar fark ettirmeden sıraya geçip yok yazılmaktan kurtulurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?