Lisansli Garmin .v5.00.50 ( Resimli anlatim )

Sponsorlu Bağlantılar

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Ben aldımda yıne kur dedım calıştı kardeş

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
Ben aldımda yıne kur dedım calıştı kardeş
problemi çözdüm kardeş..sonra bakacaklara yardım olur belki yaziim...benim yaptığım hata şuymuş....hafıza kartına atarken klasörü toptan atıyordum...root klasörünün içine girip içindkeileri atınca sorun kalmadı...teşekkür ederim...

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim kardeşim Bilgilendirdigin icin Teşekürler:oke:

egypt99

egypt99

Üye
üstad teşekkürler eline saglık

ertanarslan

Üye
cok tesekkur ederim

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.

beslenmeciler

beslenmeciler

Üye
Arkadaşlar Yeni bir C6 aldım. Garmin kurdum. Fakat ekrandaki görüntüler berbat. Sürümle ilgili bir sorun olabilirmi acaba...

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
sanmıyorum telefonun guncelştırndmı bro sen

By_Auafina

By_Auafina

Üye
ben c7 ye eynen kurulumdaki gibi attım ama yükledikten sonra garmin yazısı çıkıp atıyo neden acaba neyi eksik yapıyorum acil cevap

jatvalca

jatvalca

Üye
garmin eski telefonum 6710 navigatorümde çok yavaştı birde c6 da deneyelim nasıl
ama önce işime yaramasa bile emeğe saygı kardeşim teşekkürler.

yey81

Üye
C7'ye yukledim. Fakat uyduya baglanamiyor... Harita acilmiyor bu yuzden de.. Oysa ki hava durumu vs. guncellemesi de yapmisti :(

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
C7'ye yukledim. Fakat uyduya baglanamiyor... Harita acilmiyor bu yuzden de.. Oysa ki hava durumu vs. guncellemesi de yapmisti :(

nasıl yanı bro bendede c7 var süper calışıyor.

kral231

Üye
anlamadım ki vallahi..olmadı bi türlü..tam açılacak kapanıyor...kurarken zaten cihazla uyumlu değil yazıyordu..

dostum benim c6-01 ede yüklerken aynı hatayı verdi ayrıca garmin içerisindeki private, resource, sys dosalarını hafıza kartına kopyalamadı. ama kurulumu yaptı. ama gps bekleniyor diyor yazının üstünde yeşil bir katman geliyor öyle kalıyor.

ceydonmez

ceydonmez

Üye
nokia c6-01 kurdum gayet guzel sorunsuz calısıyor,kuramayan veya hata alan arkadaslar mutlaka bır yerde hata yapıyorlardır,navigasyon cok guzel sadece HTC de ki navigasyon kadar hassas ve milimetrik ilerlemiyor ama yıne de hıc yoktan iyidir.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Cok Güzel bir Program...

hasoli66

hasoli66

Üye
Ellerine sağlık kardeş...

MoonLife01

MoonLife01

Üye