Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
problemi çözdüm kardeş..sonra bakacaklara yardım olur belki yaziim...benim yaptığım hata şuymuş....hafıza kartına atarken klasörü toptan atıyordum...root klasörünün içine girip içindkeileri atınca sorun kalmadı...teşekkür ederim...
MoonLife01
Üye
Konu Sahibi
Rica ederim kardeşim Bilgilendirdigin icin Teşekürler
egypt99
Üye
üstad teşekkürler eline saglık
ertanarslan
Üye
cok tesekkur ederim
MoonLife01
Üye
Konu Sahibi
Rica ederim.
beslenmeciler
Üye
Arkadaşlar Yeni bir C6 aldım. Garmin kurdum. Fakat ekrandaki görüntüler berbat. Sürümle ilgili bir sorun olabilirmi acaba...
MoonLife01
Üye
Konu Sahibi
sanmıyorum telefonun guncelştırndmı bro sen
By_Auafina
Üye
ben c7 ye eynen kurulumdaki gibi attım ama yükledikten sonra garmin yazısı çıkıp atıyo neden acaba neyi eksik yapıyorum acil cevap
dostum benim c6-01 ede yüklerken aynı hatayı verdi ayrıca garmin içerisindeki private, resource, sys dosalarını hafıza kartına kopyalamadı. ama kurulumu yaptı. ama gps bekleniyor diyor yazının üstünde yeşil bir katman geliyor öyle kalıyor.
ceydonmez
Üye
nokia c6-01 kurdum gayet guzel sorunsuz calısıyor,kuramayan veya hata alan arkadaslar mutlaka bır yerde hata yapıyorlardır,navigasyon cok guzel sadece HTC de ki navigasyon kadar hassas ve milimetrik ilerlemiyor ama yıne de hıc yoktan iyidir.