Lisansli Garmin .v5.00.50 ( Resimli anlatim )

Sponsorlu Bağlantılar

selcuk1605

Üye
hocam programın kurulumu için resimli anlatım demişsin ama ben göremedim. bir de hiç anlamam bu tarz program yuklemelerinden acaba yapabilir miyi?

serinaga

serinaga

Üye
ARKADAŞLAR C7 Belle'de deneyem Var mI ???

selcuk1605

Üye
nasıl oldu bilmiyorum ama yükledim E7 ye. ancak deneme sürümü etkinleşti. bu deneme süresi ne zaman biter ? bunu lisanslamam için bir ücret mi ödeyeceğim ?

bir de programı açıca şöyle bir hata çıkıyor : ''birim numarası 1005379604 kullanarak haritalar açılamıyor'' uyarısı çıkıyor.

sipini_09

Üye
arkadaşlar bu resimli anlatımı nerden bulabilirim

metmyk

Üye
teşekkürler

selcuk1605

Üye
nasıl oldu bilmiyorum ama yükledim E7 ye. ancak deneme sürümü etkinleşti. bu deneme süresi ne zaman biter ? bunu lisanslamam için bir ücret mi ödeyeceğim ?

bir de programı açıca şöyle bir hata çıkıyor : ''birim numarası 1005379604 kullanarak haritalar açılamıyor'' uyarısı çıkıyor.

hatayı bileb birisinden bir cevap gelecek mi acaba ???

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Bro herşey lınkın ıcınde

memoli6767

memoli6767

Üye
hatayı bileb birisinden bir cevap gelecek mi acaba ???

kardes senin verdigin sw.unl kodu dogruysa GPS bulur yanliz senin gmapsupp.unl yazilimina attigin
kod yanlis ozaman sana yazdigin sekilde 'birim numarası 1005379604 kullanarak haritalar açılamıyor'' uyarısı çıkıyor.
yazisiyla karsilasirsin bu birim numarasi zaten senin Garmin Unlock Generator ,de yazman gereken kod olmasi
gerekir kisacasi tekrar al vermen gereken kodlari atman gereken sw.unl yazilimina ilk buldugun kodu
at icine gmapsupp.unl yaziliminada ikinci siradaki sana verilen kodu at Maps iD:848,dir atacagin yerde
indirdiginde icinde yazili kodlari sil sana verilenleri at olmasi gerekir. Eger Gps bulur Mapsi göstermezse
altaki Generate tekrar tikla sana yeni kod verecek onda denersin eger aktiflestirme programina yazdigin
kodun yanlis oldugunu düsünürsen Naviyi ac Araclar/Ayarlar buarada asagida Garminin Resminin göründügü
Hakkinda yazan yere gir orada sana gerekli olan kod yazar IMEI kodunu göreceksin
yapamadign yerleri yaz yardimci olamaya calisirim kardes.

------ ALLAH,a Emanet Ol.------

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşlerim yapamyanlar özelden mesaj atsınlar team wiwerden pc ne girim ben yaparım

speedy88

Üye
eyvallah dostum...
bu güzel oldu ;)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
eline sağlık

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim

Korhank5353

Üye
Arkadaşım ben Nokia N8'de kurdum çalıştı fakat adres yazmam gerektiğinde klavye çıkmıyor... Belle'den sonra oldu...

----------Eklendi @ 12:55:23 ---------- Yazıldı @ 12:50:56 ----------

Bu sorunu çözen bir arkadaş varsa ve paylaşırsa sanırım bir çok arkadaşın da ihtiyacına cevap vermiş olacak...

Symbianist

Symbianist

Üye
bir yolu var da onun daha kolayını araştırıyorum

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yanı bende calışyıor

• Beğen
Tepkiler: Symbianist
Symbianist

Symbianist

Üye
nasıl yanı bende calışyıor

Klavye de açılıyor mu?

----------Eklendi @ 22:34:59 ---------- Yazıldı @ 22:34:43 ----------

Ve de hangi garmini yükledin hangi konudan?

----------Eklendi @ 22:36:29 ---------- Yazıldı @ 22:34:59 ----------

Bu konudan ise eğer maalesef iki sorun olabiliyor. birincisi açılmama problemi diğeri de yer aramalarında klavyenin açılmaması. ben kendi yöntemlerim ile çözdüm ama bu şekilde biraz kullanışsız oluyor. kendi klavyesini açtırmanın yollarını arıyorum.

BeN_EmRe

Üye
C7 ve n8 telefonlarda yükledim ikisindede gayet güzel çalıştı hiç bir sorun yok ellerine sağlık

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim kardeşim ne demek

zorbey42

Üye
bendede belle orjinal hackli var ben çözdüm o olayı arkadaşlar şöyleki yazma ekranı geldiğinde menü tuşuna basın daha sonra menü tuşunu basılı tutarak açılan pencereden programa girin yazma ekranına dokunun klavye açılacaktır.

Üst Alt