Lisansli Garmin .v5.00.50 ( Resimli anlatim )

Sponsorlu Bağlantılar

dekor67

dekor67

Üye
bende herseyi yaptm ama acılıyor garmin yazısı ekrana gelıyor sonra kapanıyor kafayı yıycem ya

salihk

salihk

Emekli Yönetici
tşkler C6.01 Sorunsuz çalışmaktadır bilginize

• Beğen
Tepkiler: AliHadiOzturk
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: gnc01

gnc01

Üye
şebeke tabanlı işaretini kaldırırsanız kntorden yemez...

dekor67

dekor67

Üye
benım tel c7 calısmadı acılıp kapanıyor

aa-tolga

aa-tolga

Üye
reisin sayfasında verilmişti yıllardır oradan takip ediyoruz zaten...

gnc01

Üye
yani?

dekor67

dekor67

Üye
telefonum c7 ama bır turlu programı çalıştramadım

ankaraliserhat

ankaraliserhat

Üye
Sygic 3D den gerisi hikaye...

• Beğen

71RMS71

Üye

Cep telefonunuz ile uydu bağlantısına geçip gideceğiniz istikameti yazın, o sizi adrese teslim yapsın. Bu yazılım Symbian İşletim sistemli cep telefonları için Garmin tarafından üretilmiş şuan için en son sürümüdür. Tamamen Türkçedir ayrıca Türkçe nenüye ve Türkçe sesli yardıma sahiptir.

özür bağışlayın c7 nasıl yükleyecem mümkünmü şimdiden teşekkürler

----------Eklendi 04.09.2011 @ 01:16:41 ---------- Yazıldı 03.09.2011 @ 23:18:10 ----------

özür bağışlayın c7 nasıl yükleyecem mümkünmü şimdiden teşekkürler

c7 de yaptım ve taş gibi çalışıyo mükemmel birşey yardımlarınızdan dolayı tşklr:tşk:

• Beğen

gnc01

Üye
evet kardeşim c7 de calışıyor...

hades2156

Üye
kardes ellerıne saglık uzun suredır bunu beklıyordum.. herseyı anladım yaptımda su hafıza kartının kok dızınıne atın dıyo en son asamada benım tel modelım n8 ve hafıza kartı kullanmıyorum :(((( ???

bısey daha takıldı kafama kendı ımeıl numaramımı yazıcam 1. adımda

----------Eklendi @ 15:38:35 ---------- Yazıldı @ 15:10:28 ----------

bişey daha son olarak benım n8 heklı deıl kurdum program acılıyor garmın yazısı cıkıyo hemen kapanıyor gerı...

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
kardes ellerıne saglık uzun suredır bunu beklıyordum.. herseyı anladım yaptımda su hafıza kartının kok dızınıne atın dıyo en son asamada benım tel modelım n8 ve hafıza kartı kullanmıyorum :(((( ???

bısey daha takıldı kafama kendı ımeıl numaramımı yazıcam 1. adımda

----------Eklendi @ 15:38:35 ---------- Yazıldı @ 15:10:28 ----------

bişey daha son olarak benım n8 heklı deıl kurdum program acılıyor garmın yazısı cıkıyo hemen kapanıyor gerı...

# Kardeşim telefon hafizasina bak veya E dizinin orada olması lazım orada cıkar zaten dosya görrusun
# Evet kendi Imei korkma sorun olmaz
# Kardeş hackle alakasi yok zaten program signed sertifika istemıyor yanı sende başka bir sorun var büyük ihtimal...

• Beğen

hades2156

Üye
tesekkur ederım kardesım zaman ayırıp cvp verdıgın ıcın sımdı bırdaha kaldırıp kurmayı denıcem tekrar

KadirCakir

Üye
Harita güncellemesini nasıl yapacağız? Teşekkürler

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim kurarken güncel harita sanırsam bu ama sana sorar yınede guncelemek gerektıgnı...

• Beğen
dekor67

dekor67

Üye
arkadaşlar tel c7 tele format attım yukledım yıne aynı ya acılıyor garmin yazıyor kapanıyor sorun nerde ya

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Sygic 3D den gerisi hikaye...

herkesin kişisel tercihi karışamayız (zaten alternatif programlarda bu yüzden çıkıyor)..
Ama sen yine de bunu yükleyip kullandıktan sonra yorum yapmayı dene :spr

----------Eklendi @ 23:03:32 ---------- Yazıldı @ 23:01:22 ----------

arkadaşlar tel c7 tele format attım yukledım yıne aynı ya acılıyor garmin yazıyor kapanıyor sorun nerde ya
sorun bana göre Garmin adlı klasörü e: kök dizinine atmamış olman , eğer e 'de ise birde ke.yleri değiştirmeden açmayı dene, yalnış editleme yapmış olabilirsin..

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim benım telefon c7 kurudm Taş gibi calışıyor sende sorun var :S

• Beğen

Üst Alt