Kardeşim kurarken güncel harita sanırsam bu ama sana sorar yınede guncelemek gerektıgnı...
Ben çözemedim ya kopyalıyorum d kök klasöre syn mi neyse işte o klasör zaten var diyor ama bakıyorum yok bende öyle birsey telde gizlimi yardımcı olur musunuz beyler aynı sorunu yaşayan var mı ?
Ben çözemedim ya kopyalıyorum d kök klasöre syn mi neyse işte o klasör zaten var diyor ama bakıyorum yok bende öyle birsey telde gizlimi yardımcı olur musunuz beyler aynı sorunu yaşayan var mı ?
Rica ederim.teşekkürler
ellerine sağlık bro,
bunun harita tarihi nedir. benim telde garmin v6 var, harita 2011.03.
sendekinin haritası eskimi bir yazabilirsen sevinirim.

anlamadım ki vallahi..olmadı bi türlü..tam açılacak kapanıyor...kurarken zaten cihazla uyumlu değil yazıyordu..c6-01 tam açılacakken kapanıyor..telefonu kapatıp açtım,batarya çıkarıp taktım ama yine de olmadı...
vallahi ben de anlamadı m ki..bir kaç kere denedim..ama hep aynı oluyor..açılıp gibi yapıp gidiyor...anlamadım ki vallahi..olmadı bi türlü..tam açılacak kapanıyor...kurarken zaten cihazla uyumlu değil yazıyordu..
vallahi ben de anlamadı m ki..bir kaç kere denedim..ama hep aynı oluyor..açılıp gibi yapıp gidiyor...İlgınc kardeş 5800 calışyıorsa sendede calışması lazım sende sorun olmalı.