LİMESN0W UNLOCK gelior 05.14.02--2.10.04

Sponsorlu Bağlantılar

eraser2934

Üye
walla bende çok sıkıldım ins yakın zamanda gelir

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar haşim şerifin açıklamasına göre iphone 4 baseband 02.10 ve 03.10 ocak ayında yaklaşık bir ay sonra yayınlanacakmış unlock bekleyenlere duyrulur..

eraser2934

Üye
oda kesin diyildirya neyse ...
ama inş gelirde sıkıldım yani beklemekten
hakan bide bişe sorucam baseband yükseltme imkanımız warmı yani 0.6 yapıp unlock yapamazmıyız ???

--------------- Ekleme ---------------

hakan bişe sorucam bide bu sitede satılan ürün nedir ki acaba yani bunu alırsak unlcok olucakmı cihaz ???

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
fake olabilir yada internet yolu ile dolandırıcılık yapanlardan olabilir..iphone 4 için unlock 1.3 olarak çıkacak yada başka bir isimle çıkacak..söyle bir durumda söz konusu olabilir..unlocku bir şirkete satmışlardır belli bir tarih belirleyip o tarihe kadar unlocku çıkarmayacaklardır o şirket ne kadar unlock satarsa yüksek paralara satın almışlardır benim aklımdan geçen o..sonuçta bu işi yapan heckerler babalarının hayrına yapmazlar dünyada apple kullanıcısı çok

eraser2934

Üye
hakan walla satın aldım yeni basebandları unlock yapmıo sadece mevcut durumda olan jb unlockları bi site içersinde düzenli olarak derleyip toplamışlar bu kadar ...

--------------- Ekleme ---------------

yani bildigimizden farklı hiçbişe yok sitede ...

kaddeme

Üye
3 gs 4.1 05.14 halen gelmedi mi takip ediyorum hep bi tarih veriliyor ama bi turlu çıkmadı ne zaman cıkacak veya baska bi yo var mı 3 aydır bende ama halen kullanımıyom bilgisi olan varsa anlatabilir mi acaba?

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
3 gs için 5.14 basebandı için unlock çıktı basebandını ipad basebandı yapıyorsun kunularda resimli anlatım mevcut

nfsnfsnfs

Üye
3 gs için 5.14 basebandı için unlock çıktı basebandını ipad basebandı yapıyorsun kunularda resimli anlatım mevcut

biz yaptık hapı yuttuk.................şimdi çare bekliyoruz...restore edeceğim ama beklemedeyiz...ne kadar da ümidimiz olmasa da bekliyoruz.............:vur

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
şu an tek çare o halen bekliyorduk ipad basebandı ile yapmasak tamam sıkıntıları var ama telefonu kullanamamaktan iyidir ayrıca baseband düşürme flaş çıkacak yada yeni sürümlerle eşitlenecektir o şekilde kalmayacak merak etmeyin..

eraser2934

Üye
hakan unlock için bi gelişme warmı haberin wrmı ?
jailbreak yaptık ama tel yine kitli (iphone 4 bb03.10.01)

nfsnfsnfs

Üye
şu an tek çare o halen bekliyorduk ipad basebandı ile yapmasak tamam sıkıntıları var ama telefonu kullanamamaktan iyidir ayrıca baseband düşürme flaş çıkacak yada yeni sürümlerle eşitlenecektir o şekilde kalmayacak merak etmeyin..

işallah kardeş dediğin gibi olursa sana borcum olsun :)) :)) tabi internet yoluyla ödenebilecek bi broç olsun...tşkr

derdo008

derdo008

Üye
adam ul geliyor diye 2 ay önce konu açmış. bi 2 ay sonra çıkar herhalde bb 02.10.04. bilgisi olan varmı? adminler ne yapıyolar. master lar nerde....

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ertelendi mart ayına unlock ama kesin değil tabi.. ios 4.3 den sonra muhtemelen çıkar..

Üst Alt