İOS 4.1 UNLOCK haberleri

Sponsorlu Bağlantılar

nutty001

Üye
ayın dokuzu oldu ama halen haber yok anlasılan arkadaslar biz iphonemizi kullanamacagız

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
dün ğetot 9 zu ile 12 si arası 4.2 çıkacak diye yayın yaptı

mtunc52

mtunc52

Üye
tabi geohot un sitesi fake değilse habere inanabiliriz.

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
kasımın başında çıkacak dediler sonra 7 kasım oldu sonra 9 kasım şimdide 12 kasım cuma ğünü 4.2 çıkacak diyorlar af bekleyen mahkumkara döndük..cumaya çıkarsa 4.2 pazara kadar da unlock çıkar pazartesiye kalmaz inşallah

necm66

necm66

Üye
kasımın başında çıkacak dediler sonra 7 kasım oldu sonra 9 kasım şimdide 12 kasım cuma ğünü 4.2 çıkacak diyorlar af bekleyen mahkumkara döndük..cumaya çıkarsa 4.2 pazara kadar da unlock çıkar pazartesiye kalmaz inşallah

Valla aynen dedigin gibi su af ciksada columuza cocugumuza kavussak beya... :-)

nutty001

Üye
ahhh ah halen yok anlasılan nerden yukselttim ben bu versiyonu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
12 Kasımda deniliyor arkadaşlar..

nutty001

Üye
arkadaslar dun bi haber okudum cuma gunu çıkacak diyolar dogrumudur acaba

nutty001

Üye
12 kasım oldu halen haber yok arkadaslar

deastan

deastan

Üye
iphone 32 g S 05.14.02 Unlock NEZAMAN CIKIYOR YARDIMCI OLURMUSUNUZ TŞK

elizkundura

elizkundura

Üye
24 kasımda diyolar

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
Evet wifi sorunları nedeniyle ertelendi yine kasımın başından bu yana düzeltemediler

naksi

Üye
Arkadaslar ben neredeyse 3 aydir bekliyorum. Resmen agac oldum.en sonunda verdigim 1550 tl lik iphone4 umu carpip kiracagim. Resmen bizimle dalga geciyorlar.Birde benim anlamadigim bu 4.2 cikarsa 4.1 in unlock olmasina ne gibi faydasi olacak. Bilen varsa bana mantikli bir sekilde anlatirsa cok memnun olurum.İsyanim beklemektenn. Kusura bakmayin.onca patayi verdim ameriladan getirttim ama hala yelefonuma kavusamadim.Artik alan olursa ciddi ciddi satmayi fusunuyorum.Ne dersiniz ustalarim...Saygilarrr...

cmlkrc

cmlkrc

Üye
4.2 de unlock olabilir o yüzden bekletiyorlar

--------------- Ekleme ---------------

bu nedir bilgisi olan var mı?

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
Çoğunuz çalışan 3GS iPhone oldular için unlock hakkında soran IOS 4.1 ve 5.14.02, baseband ile artık hepimiz için iyi bir haberimiz var, yakın olarak yayımlanmasından çok tarih oldu. Böylece bıraktığınızda olacak kilidini ultrasn0w? Diyelim biliyorum atlamadan sonra.

tarafından olarak yayınlayacak 4.2 IOS biz söyledim önce 24 Kasımve dev-ekibi teyit iki gün 4.2 resmi açıklama IOS sonra 5.14.02 baseband güncellenen ultrasn0w kilidini gelişi, bu yüzden sizinle kilidini olacak zevk 26 Kasım ile ellerini.

nutty001

Üye
arkadaslar 4.2 yayınlamış galiba 4.1 unlock hakkında daha haber yokmu ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
4.2 yayınlanmadı 4.2.1 gm yayınlandı yani finalden bir önceki sürüm.24 Kasım da yayınlanacak 4.2.

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
4.2 buğünde ğelebilir apple sitesi büyük bir süprizden bahsediyor orjinal sürümün 4.2 değilde 4.2.1 olabilceği haberleri çıkıyor ..çıkmadan ne olacağı belli değil çorbaya çevirdiler 4.2 yi içine unlock uda koydular

--------------- Ekleme ---------------

evet arkadaşlar yolun sonuna ğeldik 24 kasımda beklenen ios 4.2 wifi sorunu ve daha sonra çıkan bir başka hata yüzünden 24 kasımda 4.2 yerine ios 4.2.1 olarak yayınlanacak hackerler de 26 kasımda unlock u yayınlayacağız şeklinde açıklama yaptılar yani

24 kasım :ios 4.2.1

26 kasım: unlock

nutty001

Üye
inşallah hadi bakalım yayınlansada kurtulsak şu unlock mudur nedir bidaha versiyon yukseltmekmi asla

niksarli1979

niksarli1979

Üye
Arkadaşlar bu unlock işlemi 4.0.1'ide kapsıyomu?
15 senedir sürekli nokia kullanıyordum 2 günlük iphone 4 sahibiyimde pek bi bilgim yok..

Üst Alt