LİMESN0W UNLOCK gelior 05.14.02--2.10.04

Sponsorlu Bağlantılar

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
LİMESN0W UNLOCK gelior 05.14.02--2.10.04
Arkadaşlar limesnow unlock ğeliyor.şu anda 05.14.02 ve 2.10.04 basebandları unlock edilemiyor ama geohot her an süpriz yapabilir sağlam bir kaynaktan edindiğim bilğiye ğöre ğeohot limesn0w unlock u çıkaracak bekleyin

--------------- Ekleme ---------------

Geohot Limera1n iOS 4.1 jailbreak sonrasında baseband (modem sürümü) yükselipte cihazlarını unlock yapamadığından dolayı telefon özelliğini kullanamayanlar için jailbreakten sonra ikinci sürprize hazırlanıyor. LimeSn0w unlock uygulaması ile baseband 02.10.04 ve 05.15.01 sim kilidini kaldıracak. Henüz konu hakkında detaylı bir bilgi olmasa da, zamanı da belli olmasa da kısa süre sonra yayınlanacağını düşünüyoruz ki geohot bu tip sürprizleri seviyor.
Unlock sorunu olan ve baseband'leri şöyle yada böyle yükselmiş olan kullanıcılar için Ultrasn0w unlock uygulamasının çözüm olmaması noktasında limesn0w hızır gibi yetişecek desek yalan olmaz. Aşağıda Limesn0w unlock uygulamasına dair ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: memoz01

cmlkrc

cmlkrc

Üye
süper yaa valla heyecanlandım teşk. hakan

neden bekliyolar acaba neden yayınlamıyorlar???

????

yadolu

yadolu

Üye
telefonu ipod olarak kullanmaktan sıkıldım walla :)

cengaver_008

cengaver_008

Üye
telefonu ipod olarak kullanmaktan sıkıldım walla :)
sen yine iyi ben ipod olarak bile kullanamıyom amerika girişli benim iphone 3G uğraşırken 4.1 yükledim
kaldım bugün pasaporta kayıt yaptırayım dedim vodafone daki adam beceremedi bana fake imei dedi adam moralim bozuldu az araştırdım adamlar 3G ye fake imei yüklenmiyo dedi 2G de varmış o olay ama 3G de yokmuş dediler apıştım kaldım pasaportu olan gitti il dışında olmayınca bir pasaport daha bulup bi kaç gün içinde turkcell de deneyecem şansımı yada bekleyecem bu unlock çıkacak artık

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
geohot yayınlamayacağını sitesinde belirtiyor.asla böyle birşey olmayacak diyor.

cmlkrc

cmlkrc

Üye
bilgi dışarıya sızdığı için galiba :)))

megane_tr

Üye
cmlklc arkadasım sana bır sorum olacak cevaplandırırsan sevnırım; bende 3g ıphone var ama yanlısklıkla versıyonu 05.12.04' e yukseldı sımdı sım kartımı tanımıyo bana soylenen su yakın bır zmanda kırılacak ve sım kartında calısacak dedıler ıphonun yurt dısı cıkıslı ne zman kırılır yada kırıldıgından nasıl haberdar olurum ılgınız ıcın tesekkur ederm sımdıden ...

Lanetli20

Üye
02.10.04 sürümüne unlock ne zaman cıkıcak ? 1 aydır bekliyorm :S

megane_tr

Üye
Aynen bende YAklasık 25 gundur belkıyorum

cmlkrc

cmlkrc

Üye
valla arkadaslar her an çıkabilir bekliyoruz maximum 2 gün bence

nutty001

Üye
inşallah bekliyoruz bakalım

megane_tr

Üye
cmlkrc kardes kusura bakma lafıda uzatmıs gıbı olmak ıstemem ama kırıldıgında bızım ıphoneye herhangı bır işlem yapmamız gerekmez dımı otomatık olarak calsıır dımı ??

hamsikoli

Üye
cmlkrc kardes kusura bakma lafıda uzatmıs gıbı olmak ıstemem ama kırıldıgında bızım ıphoneye herhangı bır işlem yapmamız gerekmez dımı otomatık olarak calsıır dımı ??

Unlock cıktığında programı bilgisayarına yukleyip gerekli anlatımları uygularsan sorun kalmaz. Yani öyle kendi kendine olmuyor, verilecek programla unlock yapıcaksın.

cmlkrc

cmlkrc

Üye
şimdide bi forumda 2 haftadan bahsediyor offf sıktı ya valla

nutty001

Üye
hadi bakalım hayırlısı beklemeye alıştık nasıl olsa

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi

pazar ğünü ultrasnow ğeliyor

cmlkrc

cmlkrc

Üye
gelmez gelmez....diyelimde bari belki gelir

Lanetli20

Üye
1-2 hafta içinde cıkcak diye duydum :S inş daha cabuk cıkar

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
Birkaç gün önce, biz Geohot keyif aldık Limera1n 4.1 için IOS jailbreak iPhone 4/3GS , iPod touch 4G/3G ve IOS 3.2.2 gün dramatik iPad bir. Bugün Geohot 05.15.01 ve 02.10.04 basebands kilidini mümkün olacak, hangi kilidini devam yaptığı sürprizlerle Limesn0w.

Burada T-Mobile iPhone 3GS çalışan Limesn0w bir ekran vurulur. bu yana hala unlockable, onların Baseband koruyarak olmadan kim IOS 4.1 yükseltilir tüm yardımcı olacaktır.

Lanetli20

Üye
pazar günü 3gs ve 3g lerin unlocku cıkcakmış galiba

Üst Alt