Aynı hata bendede varbu arada arkadaşlar ben küçük bir sorun keşfettim.telefonuma teamviver uzaktan yardım programını kuruyorum bilgisayarıma bağlanmaya çalışıyorum.baglanıyorum görüntü geliyor ve 3 saniye sonra hatta 1 saniye sonra teamvvier i kapatıyor baglantı kapatıldı diyor bir türlü baglanamadım yani...
Hazır Alsında Fakat Build.prop editlenemediği için dpı arttırlmıyo sd swap yapılamıyor gibi şeyler var o yüzden onun çözülmesini bekliyorum .
kardeşim bence v2 de 3-4 tane ses dosyası olsun ya irenç irenç sesler kalıyor zil sesi bildirim sesi yapasım gelmiyor yabildirim sesi bari güzel olsun hadi zil sesi iyi orion idare ederde bildirim sesi berbat oluyor
![]()
Orjinalleri Silip S4 ' ün Tüm Seslerini Ekliyeceğim![]()
tamam kardeşimOrjinalleri Silip S4 ' ün Tüm Seslerini Ekliyeceğim
Sisteme Zil Sesi Eklemeyide Gösteririm .

Hocam ROM da başarılar. CM11 e geçmişsiniz![]()
Bildirim balonu derken ne demek istediğini anlamadım kardeşim örnek bi resim filan atabilirmisin ?kardeş kimse cvp vermiyo ya s3 tarzı bildirim balonunu nasık ekleyebilirim telefona??
Bildirim balonu derken ne demek istediğini anlamadım kardeşim örnek bi resim filan atabilirmisin ?
Zaten V1'in Özellikleri Değil V2'nin Özellikleri Yazılı ve V2 Yakında Yazıyo Dikkat Ettiysen . Zahmet Olmassa Yorumları Oku .
peki dostum yorumları okumamakla hata etmişim. iyi çalışmalar.