Lightning Rom V2.1 BETA | 4.4.2 | Galaxy Wonder [ ÇIKTI ]

Sponsorlu Bağlantılar

ledayi2000

ledayi2000

Üye
ben yeni kurdum şuana kadar bi sıkıntı olmadı herşey gayet güzel çalışıyor oyun performansını bilmem ben telefonda oyun oynamam yarın şarj miktarına bakacağım.iyi akşamlar herkese

JiTeM86

Üye
şimdi bu bozukmu calısıyormu hatası warmı ? yada önerebilceğiniz güzel rom warmı ? sarjı uzun dayansın 1 2 oyun kaldırsın yeter. ( görsellik açısı iyi olsun canlı renkler her zaman iyidir :D )

visali

visali

Üye
Başkan yeni versiyon ne zaman geliyor bekliyoruz v2 yi :artist:

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Sarj konusunda yatdm edn arkadaslar yaa sarj cok çabuk bıtıyorr :'(
bu arada arkadaşlar ben küçük bir sorun keşfettim.telefonuma teamviver uzaktan yardım programını kuruyorum bilgisayarıma bağlanmaya çalışıyorum.baglanıyorum görüntü geliyor ve 3 saniye sonra hatta 1 saniye sonra teamvvier i kapatıyor baglantı kapatıldı diyor bir türlü baglanamadım yani...
Aynı hata bendede var

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
visali

visali

Üye
v2 yi bekliyorum hocam ne zaman gelecek bellimi zamanı????????????

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Hazır Alsında Fakat Build.prop editlenemediği için dpı arttırlmıyo sd swap yapılamıyor gibi şeyler var o yüzden onun çözülmesini bekliyorum .

basatoguz

basatoguz

Üye
Sevgili arkadaşım konu içeriğinde cm11 yazmışsınız romu yüklüyorum 4.0.4 çıkıyor! paylaşımlarında daha dikkatli olmanı rica ederim.

Saygılar.

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Zaten V1'in Özellikleri Değil V2'nin Özellikleri Yazılı ve V2 Yakında Yazıyo Dikkat Ettiysen . Zahmet Olmassa Yorumları Oku .

ismailnayir

Kapalı Hesap
Hazır Alsında Fakat Build.prop editlenemediği için dpı arttırlmıyo sd swap yapılamıyor gibi şeyler var o yüzden onun çözülmesini bekliyorum .

swap kernel
rom dosyası içinde data klasörü var
data klasörü telefondaki 1gb dahili hafıza orası tamam
ama roma neden eklendiği anlamadım
kurulum sırasında o data klasörü eklenmiyor

en azından updater-script'e "package_extract_dir("data", "/data");" parametresi eklemediysen

updater-script'de oyle bir parametre de yok

build.prop'e tweaklar eklemişsin
bu tweaklerin pek çalıştığını görmedim (diğer romlarda gördüğüm sonuçlar)bu arada rompek lith olduğu söylenemez (v1 için 276 MB)

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Bi hata olmuştur . Yanlış dosyayıda upload etmiş olabilirim . 2. romda data dosyasını eklemiyeceğim .

bayfeat

bayfeat

Üye
kardeşim bence v2 de 3-4 tane ses dosyası olsun ya irenç irenç sesler kalıyor zil sesi bildirim sesi yapasım gelmiyor ya :D bildirim sesi bari güzel olsun hadi zil sesi iyi orion idare ederde bildirim sesi berbat oluyor :D

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bence v2 de 3-4 tane ses dosyası olsun ya irenç irenç sesler kalıyor zil sesi bildirim sesi yapasım gelmiyor ya :D bildirim sesi bari güzel olsun hadi zil sesi iyi orion idare ederde bildirim sesi berbat oluyor :D

Orjinalleri Silip S4 ' ün Tüm Seslerini Ekliyeceğim :)
Orjinalleri Silip S4 ' ün Tüm Seslerini Ekliyeceğim :)

Sisteme Zil Sesi Eklemeyide Gösteririm .

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hocam ROM da başarılar. CM11 e geçmişsiniz :)

• Beğen
Tepkiler: tcfb ve hasaneness
NovaTR14

NovaTR14

Üye
kardeş kimse cvp vermiyo ya s3 tarzı bildirim balonunu nasık ekleyebilirim telefona??
Bildirim balonu derken ne demek istediğini anlamadım kardeşim örnek bi resim filan atabilirmisin ?

scope_123

Üye
Bildirim balonu derken ne demek istediğini anlamadım kardeşim örnek bi resim filan atabilirmisin ?

mesela bi mesaj geliyo ya mesaj uygulamasının üstünde 1 yazıyor anlatabildim mi?

ortadaki telde var bildirim

basatoguz

basatoguz

Üye
Zaten V1'in Özellikleri Değil V2'nin Özellikleri Yazılı ve V2 Yakında Yazıyo Dikkat Ettiysen . Zahmet Olmassa Yorumları Oku .

V1 resimleri V2 özellikleri V1 linki V2 yakında :) peki dostum yorumları okumamakla hata etmişim. iyi çalışmalar.

visali

visali

Üye
Gözlerim yollarda kaldı kardeş yaa bekliyorum v2 yi sorunlar en kısa sürede çözülür İNŞALLAH.

Üst Alt