Lightning Rom V2.1 BETA | 4.4.2 | Galaxy Wonder [ ÇIKTI ]

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
Eger note
3 gibi gösterirseniz bazı uygulamalar ve SD dosyaları sorun çıkarabilir. Sonuçta iki cihazın hiç bir özelliği aynı değil :oke:

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Şuan Denedim Hiçbir Sorun Çıkmadı . Biraz Daha Kuracalayım Sorun Çıkarsa Değiştiririz :)

-Emre

-Emre

Üye
Yok ben zaten kendi romumu kullanıyorum da, bence en iyisi Wonder olarak gösterin. Bazı durumlarda orjinaldrn sasmamak lazım :oke:

bayfeat

bayfeat

Üye
Ücretli uygulamaları roma eklemek yasaktır

Yorumları okursan hatanın bende değil sende olduğunu anlarsın .

Paralı Uygulamaları Sisteme Dahil Etmek İstemiyorum . Başımıza Bela Almayalım .

peki biz ekleyebilirmiyiz ? ayrıca neden yasak ki ne gibi bir sorun olabilirki ? eger sorun değilsede nasıl eklenir onu diyin ben kendim ekleyeyim :)

-Emre

-Emre

Üye
peki biz ekleyebilirmiyiz ? ayrıca neden yasak ki ne gibi bir sorun olabilirki ? eger sorun değilsede nasıl eklenir onu diyin ben kendim ekleyeyim :)

Telif hakkı olduğu için. Izinleri alınmadan başka yerde yayınlanmaz. Eger roma ekleyeceksen system/app içine at. Ama zaten bu tür uygulamalar telefondan kurulabilir. Öyle de kurabilirsin :oke:

• Beğen
Tepkiler: bayfeat
Southpaw

Southpaw

Üye
google play den uygulama indirirken sunucudan bilgi alınırken hata diye bir hata aldım verileri temizleyip yeniden başlattım ama olmadı nasıl çözebilirim bu sorunu?

bayfeat

bayfeat

Üye
Telif hakkı olduğu için. Izinleri alınmadan başka yerde yayınlanmaz. Eger roma ekleyeceksen system/app içine at. Ama zaten bu tür uygulamalar telefondan kurulabilir. Öyle de kurabilirsin :oke:

kardeş system app içine atıyorum ordaki var olan novayı silip güncelini koyuyorum ama bu seferde rom açılmıyor.açılıyor kısmında kalıyor :/ :)

-Emre

-Emre

Üye
O zaman romu kurduktan sonra kurun
google play den uygulama indirirken sunucudan bilgi alınırken hata diye bir hata aldım verileri temizleyip yeniden başlattım ama olmadı nasıl çözebilirim bu sorunu?
Eger gapps eskiyse play kendini güncellediginde düzelir.

visali

visali

Üye
ben niye hiç bir sorun yaşamıyorum anlamadım :D kullanmasını bilmiyorum heralde......

rom çok güzel kardeş birazdaha görsellik eklersen daha güzel olur.

Ama şuan sadece arama geldiğinde telefon bozuk kaset gibi başta kesik kesik çalıyor sonra düzeliyor. onu anlamadım.

bayfeat

bayfeat

Üye
ben niye hiç bir sorun yaşamıyorum anlamadım :D kullanmasını bilmiyorum heralde......

rom çok güzel kardeş birazdaha görsellik eklersen daha güzel olur.

Ama şuan sadece arama geldiğinde telefon bozuk kaset gibi başta kesik kesik çalıyor sonra düzeliyor. onu anlamadım.

kardeş normal bir mp3 ü zil sesi yap geçer sıkıntı tınne ozaman :D çünki bende öyle bir hata yok... :)

Mücteba

Mücteba

Üye
rom fazla stabıl deıl g-wonder romu daha ıyı performans verıyor

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
Açacağım yakında şu sınavları falan bi atlatayim :) neyse arkadaşın konuyu fazla dagutmayalim bence :eheLaz yaptın beni SwiftKey :D

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
bayfeat

bayfeat

Üye
bu arada arkadaşlar ben küçük bir sorun keşfettim.telefonuma teamviver uzaktan yardım programını kuruyorum bilgisayarıma bağlanmaya çalışıyorum.baglanıyorum görüntü geliyor ve 3 saniye sonra hatta 1 saniye sonra teamvvier i kapatıyor baglantı kapatıldı diyor bir türlü baglanamadım yani...

Qubar12

Üye
Hocam bu romda dream league soccer ve scor oyunları nasıl oynanıyo ekran yarım veya kayma oluyor mu ben 2 tane romda denedim 2 side ekran yazıları gıdıyo yada yarım oluyordu bunda öyle sorun yoksa indiricem de kasmıyorsa birde ?

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
visali

visali

Üye
v1 i kullanıyorum çok güzel telefon orjinal wonder android sürümünden kat kat hızlı çalışıyor. v2 yi bekliyorum kardeş bu hafta sonu geliyor demiştin.
ne zaman yüklemeyi planlıyorsun?
:disko:

JiTeM86

Üye
Şimdi rom sorunsuzmu ?

Üst Alt