Evet bu sorun buradaki bazi romlarda da mevcut.dostum google playda bırsey ındırdiğimde sunucudan bilgi alınırkrn hata oluştu dıyor
sorunu cozdum telefona kac google uygulama sı varsa verılerı temızleyın telefonu yenıden başlatın ben yaptım oldu artık hata yokEvet bu sorun buradaki bazi romlarda da mevcut.
Ya yeniden gapps yuklemeli yada wipeler yapilmalidostum google playda bırsey ındırdiğimde sunucudan bilgi alınırkrn hata oluştu dıyor
üstad romun harıka![]()
bence süperhtc yazdığına bakmayın build.prop dan düzenlenmiş
Bu arada hocam duvar kağıdını atsana bi banatema yüklerken gitti de
duvar kağıdı güzelmiş
![]()
sorunu cozdum telefona kac google uygulama sı varsa verılerı temızleyın telefonu yenıden başlatın ben yaptım oldu artık hata yok
VALLA ben beğemdim arkadaşlar öyle zırt pırt telefona rom yükleyen birisi değilim ama bence güzel hızlı ve kullanışlı bi rom hala tavsiye ediyorum.![]()
rootlu değil v2.1. root dosyası normal wonder dosyası ile aynımı ?
bence süperhtc yazdığına bakmayın build.prop dan düzenlenmiş
Bu arada hocam duvar kağıdını atsana bi banatema yüklerken gitti de
duvar kağıdı güzelmiş
![]()
Bir sorunmu oldu acaba 
bende 7989 aldım bu romun multıtask a cok puan verıyor arka planda facebook ve facebook mesenger çalısmasına ragmen 0 kasma vallaEyvallah kardeşim . Yavaş yavaş kendimi geliştiriyorum .
nova launcher kullanıyorsan duvar kağıtları arasında var . sağa doğru kaydır görürsün .
Bende bu sorun olmadığı için konuyu eklemeye ihtiyaç duymadım . Hemen ekliyorum .
Teşekkür ederim kardeşim . 2.1 daha güzel olacak inşallah .
Kardeşim roota nasıl yok diyosun . Nerden çıkardın bu kararı
Kardeşim neleri değiştirdin ben 7606 aldımBir sorunmu oldu acaba
![]()
nova launcher kullanıyorsan duvar kağıtları arasında var . sağa doğru kaydır görürsün .
Kardeşim neleri değiştirdin ben 7606 aldımBir sorunmu oldu acaba
![]()

performans dan interactive maximum cpu 1804 set on bot tikli
kernel samepage merging tikli
16 bit transparency tikli greenify yüklü
başka da bir şey yok böyle 8bin çıktı
birde duvar kağıtlarında 6 resim var ama o resim yok![]()
ya romu ilk yüklendiğindeki resim işteSen hangi resmi diyosun . Resimlerin içinde var eğer rom görüntülerindekini diyosan .

Sağ altın bir üstündeki o

Kardeş yeni versiyon ne zaman geliyor nasipse...kardeş yeni versiyonda şarj konusunada bi el atıverirsen çok iyi olur şarj çok cabuk bitiyor günde en az 2 - 3 kere şarj etmek zorunda kalıyorumyeni versiyonda bu hataları düzeltmeye çalışacağım . teşekkürler .