Lightning Rom V2.1 BETA | 4.4.2 | Galaxy Wonder [ ÇIKTI ]

Sponsorlu Bağlantılar

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Telefon bozuldu garantiye verdim yenisi gelicek bilgisayar çöktü formatladım herşey gitti :D Tekrar yaptım sistemi :D visali ilk sana atayım mesajlardan dene bi sorun falan varmı

visali

visali

Üye
ilk sen dene derken ustam telefonumun bozulmasını istemiyorum...:DUstam indirdim ama rar dosyası upload etmişsin rardan çıkartıp zip yapıpmı yükleyecemUstam cevabını bekliyorum ona göre yükleme yapacam seni bekliyorum.

ismailnayir

Kapalı Hesap
sorun nedenleri
1. bağlantı da sorun olabilir (muhtemel başka bilgisayarlar denenmiştir)
2. dosya paylaşım hesabınızda sorun olabilir
3. upload edilen dosyada sorun olabilir boyut, formatı, ismi
4. sorun upload sitesiyle alakalı olabilr, server sorunları ülke sorunları vs..

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Rarı çıkartın içinden çıkan clockworkmod dosyasını sdkartın anadizinine atın . Recoveryden restore&backup dan restoreye basınRomu Paylaştım Arkadaşlar . Hayırlı Olsun :D

visali

visali

Üye
Rarı çıkartın içinden çıkan clockworkmod dosyasını sdkartın anadizinine atın . Recoveryden restore&backup dan restoreye basınRomu Paylaştım Arkadaşlar . Hayırlı Olsun :D
Hayırlı olsun hocam yüklüyorum şuan bakalım nasıl olacakUstam yükledim kullanıyorum eline sağlık çok güzel olmuş....arkadaşlar rom çok güzel olmuş tavsiye ediyorum. ve romun devamını bekliyorum. :tşk:

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun hocam yüklüyorum şuan bakalım nasıl olacakUstam yükledim kullanıyorum eline sağlık çok güzel olmuş....arkadaşlar rom çok güzel olmuş tavsiye ediyorum. ve romun devamını bekliyorum. :tşk:

Romu beğendiğine sevindim . Bu gazla v5i bile çıkartırım şimdi :D

• Beğen
Tepkiler: visali
Bysalih41

Bysalih41

Üye
Romu beğendiğine sevindim . Bu gazla v5i bile çıkartırım şimdi :D
Gercekci olmak gerekirse cm11 romun sadesinden hicbir farki yok yazilan yorum kadar iyi degil bence sahsi fikrim bu yonde

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Gercekci olmak gerekirse cm11 romun sadesinden hicbir farki yok yazilan yorum kadar iyi degil bence sahsi fikrim bu yonde

Yapılan değişikliklere bakarsan anlarsın ne kadar fark olduğunu .

• Beğen
Tepkiler: merica06
merica06

merica06

Üye
Oyun perf. Nasil hocam? Sarj durumu ?Falan

scope_123

Üye
Sonuc olarak cm11 den bahsediyoruz sarjin cabuk bitmesi normal.

visali

visali

Üye
VALLA ben beğemdim arkadaşlar öyle zırt pırt telefona rom yükleyen birisi değilim ama bence güzel hızlı ve kullanışlı bi rom hala tavsiye ediyorum. :D

goodhead64

Üye
rootlu değil v2.1. root dosyası normal wonder dosyası ile aynımı ?

nimeemin

Üye
bence süper :):)htc yazdığına bakmayın build.prop dan düzenlenmiş:)

Bu arada hocam duvar kağıdını atsana bi bana :) tema yüklerken gitti de :)duvar kağıdı güzelmiş:)

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
üstad romun harıka :yuru:alkis:alkis:alkis:alkis:alkis

aga38

aga38

Üye
romu henuz yukledim. Bu rom art uyumlu mu?
teşekkürler..

merica06

merica06

Üye
arkadaslar ben yuklerken md5 mistmach tarzi bir hata aliyorum nasil duzeltebilirim ? simdiden tesekkurler.

fairtail

Üye
rom güzel eline sağlık

Üst Alt