visali
Üye
Neler oldu neler anlatsam inanmazsınız![]()
Hadi anlat bakalim![]()
Ustam ne zaman indirebileceğiz? v2.1 betayı bekliyorum.
Neler oldu neler anlatsam inanmazsınız![]()
Hadi anlat bakalim![]()
Hayırlı olsun hocam yüklüyorum şuan bakalım nasıl olacakUstam yükledim kullanıyorum eline sağlık çok güzel olmuş....arkadaşlar rom çok güzel olmuş tavsiye ediyorum. ve romun devamını bekliyorum.Rarı çıkartın içinden çıkan clockworkmod dosyasını sdkartın anadizinine atın . Recoveryden restore&backup dan restoreye basınRomu Paylaştım Arkadaşlar . Hayırlı Olsun![]()

Hayırlı olsun hocam yüklüyorum şuan bakalım nasıl olacakUstam yükledim kullanıyorum eline sağlık çok güzel olmuş....arkadaşlar rom çok güzel olmuş tavsiye ediyorum. ve romun devamını bekliyorum.![]()

Gercekci olmak gerekirse cm11 romun sadesinden hicbir farki yok yazilan yorum kadar iyi degil bence sahsi fikrim bu yondeRomu beğendiğine sevindim . Bu gazla v5i bile çıkartırım şimdi![]()
Gercekci olmak gerekirse cm11 romun sadesinden hicbir farki yok yazilan yorum kadar iyi degil bence sahsi fikrim bu yonde
Sarj cok cabuk bitiyor oyun idare ederOyun perf. Nasil hocam? Sarj durumu ?Falan
Bende onu diyorum hicbir farki yok diger cm11 romlardanSonuc olarak cm11 den bahsediyoruz sarjin cabuk bitmesi normal.