son durum nedir hocam evet hocam durum nedir??
visali Üye D.A.R.K.O' Alıntı: son durum nedir hocam Genişletmek için tıkla ... evet hocam durum nedir??
tcfb Üye Konu Sahibi Arkadaşlar nedenini bilmiyorum ama 4 farklı bilgisayarda denedim sonuç yine aynı .
visali Üye tcfb' Alıntı: Arkadaşlar nedenini bilmiyorum ama 4 farklı bilgisayarda denedim sonuç yine aynı . Genişletmek için tıkla ... Ustam yandex disk veya google ı denedinmi.Kardeş ne zaman geliyor link seni bekliyoruz gözlerimiz forumda kaldı B-)
tcfb' Alıntı: Arkadaşlar nedenini bilmiyorum ama 4 farklı bilgisayarda denedim sonuç yine aynı . Genişletmek için tıkla ... Ustam yandex disk veya google ı denedinmi.Kardeş ne zaman geliyor link seni bekliyoruz gözlerimiz forumda kaldı B-)
Bysalih41 Üye D.A.R.K.O' Alıntı: hocam mega veyq yandexe mobilden upload edilebiliyor iaterseni Bide mobilden deneyin Genişletmek için tıkla ... Aynen
D.A.R.K.O' Alıntı: hocam mega veyq yandexe mobilden upload edilebiliyor iaterseni Bide mobilden deneyin Genişletmek için tıkla ... Aynen
sir mordred Üye tcfb' Alıntı: Hey Allahım . Hiçbir yere olmuyor . Deli oldum . Genişletmek için tıkla ... sorun ne?