Lifeblogu Etkisiz Hale Getirme n73vb telefonlar(telefon ram müthiş yükseliyor) resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

GhostMahir

GhostMahir

Üye
se g705 içinde yararlımı uygulanabilinirmi bu yöntem?

amw

Üye
dostum benim tel n80 işlemlerde lifeblog diye bişey yok. yardımcı olursan sevinirim.:bilmm:megafon:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dostum benim tel n80 işlemlerde lifeblog diye bişey yok. yardımcı olursan sevinirim.:bilmm:megafon:
kardeş bi arkadaş daha sormuştu n80 karışıkmış biraz onu tam bilmiyorum

cahsus

cahsus

Üye
paylaşım süper saol

kubi6677

kubi6677

Üye
allah senden razı olsun. çok işime yaradı.allah tuttuğunu altın etsin ama bişey var onu tutma o altından daha değerli abicim neyse saçmalama moduna girdim yine :D:D ellerine kollarına sağlık ii geceler xDxD

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

zakoman1

Üye
çok saol çok işime yaradı aga

Godfather

Godfather

Üye
Bunu resimsiz anlatımını yapmıştım Mehmet abim gerçekten oluyordu :ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet Hasan çok işe yarıyor:D

Teoratick

Üye
Çok Saolasın Ben de N73 Kullanıyorum

guylian

guylian

Üye
Çok saolasın kardeşim :D

gekommthier

gekommthier

Üye
3 mb ram
4 mb de telefon hafızası arttı bende. hiç yoktan iyidir.
teşekkürler.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Oncelikle konunuza yazdigim bu mesaj icin ozur dilerim ama neticede amac yardimlasma Bu lifeblog nedir ben tlf.da bulamadim bu nedenlede bu uygulamayi deneyemedim . Tlf n80 ve 43mb ram gosteriyo fakat acilista stand by konumunda en fazla gordugu ram 18mb oluyo daha sonra.da bu 10mb.civari dolasiyo. Sitede verilen ram ile ilgili prg.lari denedim cok faydasi olmadi. Sizin bu konuda bilginiz fazla oldugundan sizden fikir almak istedim. Tsk.ler simdiden

sh@kirt

Üye
5800 da falan yapılamıyor mu?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Oncelikle konunuza yazdigim bu mesaj icin ozur dilerim ama neticede amac yardimlasma Bu lifeblog nedir ben tlf.da bulamadim bu nedenlede bu uygulamayi deneyemedim . Tlf n80 ve 43mb ram gosteriyo fakat acilista stand by konumunda en fazla gordugu ram 18mb oluyo daha sonra.da bu 10mb.civari dolasiyo. Sitede verilen ram ile ilgili prg.lari denedim cok faydasi olmadi. Sizin bu konuda bilginiz fazla oldugundan sizden fikir almak istedim. Tsk.ler simdiden
telefonun işletim sistemi kullanıyor o yüzden öyle oluyor arka planda çalışan uygulama varsa ramin düşmesine sebep olur n80 lifeblog biraz karışıkmış o yüzden pek yardımcı olamıyacağım

--------------- Ekleme ---------------

5800 da falan yapılamıyor mu?
dene bakalım

RIZGARsiirtbeyt

RIZGARsiirtbeyt

Üye
x-plore lifeblogu görmüyor ne yapayım

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Teşekkürler Gardaş Çalışıyor Valla N73 te Denedik...(4 Mb Fazladan Arttı Ama )

Üst Alt