Lifeblogu Etkisiz Hale Getirme n73vb telefonlar(telefon ram müthiş yükseliyor) resimli anlatım

Sponsorlu Bağlantılar

mafhackel

Üye
şu an deniyorum.. işe yararsa müthiş olur.. yeni çıkan ağır oyunlarda sürekli donma yapıo onu da halleder heralde

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyi kullanımlar

punqermojo

Üye
ya kardeş benim telefon N72 benimkinde yüklemeyi denedim ama dosya bozuk dedi :S benim tLi desteklemiomu yoksa :S

özgür61

Üye
arkadaşlar bundan başka işlem yoqmu baya hızlandı telefon ama arada takındı yapıyo bide rem gid gide düşüyo işlemlerin hepsini tam yaptım acaba nie düşüyo

--------------- Ekleme ---------------

yardımcı olursanız sevinirim

reghilus

reghilus

Üye
dostum N81 kullanıyorum teşekkürler ama jbakTaskMan ı açtım lifeblog u sonlandırdım x-ploreden C ye girdim data da Lifeblog veya database gibi bi dosya yok E dede yok ne yapmam lazım?

hüso42

hüso42

Üye
*#0000# yap ram yazar oradan bak

reghilus

reghilus

Üye
ram zaten gözüküyo Lifeblog u silemiyorm işte onu soruyorum

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dostum N81 kullanıyorum teşekkürler ama jbakTaskMan ı açtım lifeblog u sonlandırdım x-ploreden C ye girdim data da Lifeblog veya database gibi bi dosya yok E dede yok ne yapmam lazım?

x ploreden ayarlara girip gizli sistem klasörlerini fila göster seçenekleri işaretleyin

ya kardeş benim telefon N72 benimkinde yüklemeyi denedim ama dosya bozuk dedi :S benim tLi desteklemiomu yoksa :S

n72 de lifeblog varmı:hmmm

arkadaşlar bundan başka işlem yoqmu baya hızlandı telefon ama arada takındı yapıyo bide rem gid gide düşüyo işlemlerin hepsini tam yaptım acaba nie düşüyo

yardımcı olursanız sevinirim

başka şeyler açınca ram doğal olarak dùşer yani durduk yerde niye düşecek

reghilus

reghilus

Üye
oldu dostum sağolasın..

Knight43

Knight43

Üye
iyi bi keşif saol

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim

spear_speed

Üye
çok sağol

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sizde sağolun

prens_nefret

Üye
denilen dosya x ploreden silinmiyo beyler haberiniz olsun

umt_06_66

Üye
tesekkürler

masat42

Üye
n 95 8gb de işe yararmı çok yavaş da

hdr...

hdr...

Üye
bencede harika :)

35hakan35

Üye
Güzel çalışma hepsini uyguladım teşekkürler pek görünürde değişiklik olmadı gibi geldi bana, RAM 14,3M - C 26,7M - E 192,5M olarak görünüyor. 2GB'lık hafıza kartının 192,5MB'ı boş yani kart oldukça dolu bu yüzdenmi sizdeki gibi C 40M civarını görmüyor???

Adilx05

Adilx05

Üye
Vallla Süper Olmuş Eline Emeğine Sağlık....

Üst Alt