LG Optimus7 wp8 alamayacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
LG Optimus7 wp8 alamayacak

plaffo.com'un haberine göre LG optimus 7 için Windows Phone 8 güncellemesi yapılmayacağı twitter üzerinden duyuruldu.

LG Optimus 7 kullanıcıları şimdiden büyük hayal kırıklıgı içinde. Zaten şu anda custom romu için kimse uğraşamıyor. Windows Phone 8 için custom rom beklemekte hata olur zaten. Windows Phone serisinin en talihsiz cihazlarından biri olmaya şimdiden ilk aday belli oldu.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Adamları yerle bir ettin abi beee...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bir süre sonra marketi de kullanamayacaklar onlar da ya androide geçer yada wp ye tutuldularsa Lumia lara geçerler.. Sarmaşık :naughty:

theposies

theposies

Üye
sarmaşık beni yedi bitirdi :D lumiaya glcegi kesin mi wp 8 in ?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Kesin piyasadaki bütün Lumialara gelecek

anılbaran

anılbaran

Üye
oh canıma deysin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lg nin bu cihaza wp8 güncellemesini vermemesinin ve yeni bir wp telefon üretmeyecegini açıklamasının sebebi diger konumda da belirttigim gibi kanlı savaşın bir sonucu yoksa nokia wp işine girmeseydi bu cihaz ve bundan daha iyi bir çok wp cihazı çıkar ve wp8e güncellenirdi. Bunun önündeki tek engel firmalar

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen abi.. Zaten bu donanımların çoğunu samsung üretmiyor mu? Belki nokia dışındaki firmalara daha ucuzdan bile veriyordur android kullanılsın donanım yüksek olsun diye

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
lg nin bu cihaza wp8 güncellemesini vermemesinin ve yeni bir wp telefon üretmeyecegini açıklamasının sebebi diger konumda da belirttigim gibi kanlı savaşın bir sonucu yoksa nokia wp işine girmeseydi bu cihaz ve bundan daha iyi bir çok wp cihazı çıkar ve wp8e güncellenirdi. Bunun önündeki tek engel firmalar
Vay **** lg ya!!!

theposies

theposies

Üye
acıdım şimdi optimusculara. adamlar hem wp den sogutuyor hemde kendinden. ne iş bu ya

klongs

klongs

Üye
lg wp yi bırakmadı mı

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bırakmasa ne olur lg den ne olur ya anca piyasa şişiriyor gitsin tv falan yapsın

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sony çok iyi abi

klongs

klongs

Üye
sony de cok pahali verilmez o para

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kalite istiyorsan para vermen lazım valla :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sony de cok pahali verilmez o para
teknoloji marketlerin kampanyalarını takip edin ben 102inç 100hz sony led tv yi elektroworldden1300tl ye 1000watt dav dz880 i home teathre ı mediamarkttan 499tl ye aldım isterseniz normal fiyatlarına bir bakın

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
öyle indirimlere denk gelmek lazım lumia800 de girse öyle bi indirime :aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...