Haber Greg Sullivan: Tüm WP8 cihazlar 8.1 güncellemesini alacak!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Greg Sullivan: Tüm WP8 cihazlar 8.1 güncellemesini alacak!

ComputerWorld'ün haberine göre Microsoft'un WP bölümü yöneticilerinden Greg Sulllivan, Windows Phone 8'in "operatörler dağıtımı gerçekleştirdiği sürece" kesinlikle Windows Phone 8.1'e yükseltileceğini belirtti.

CES fuarında dün ComputerWorld'e konuşan Sullivan "Windows Phone 7'den Windows Phone 8'e geçerken yaşadığımız şeyi yaşamayacağız" dedi.

Microsoft'un mevcut cihazlar için 36 ay güncelleme desteği verme politikası bulunduğunu belirten Sullivan, WP8'in güncellemeleri destekleyen güçlü bir sistem olduğunu ve WP8 ana başlığından öyle yakın zamanda kolay kolay ayrılmayacaklarını belirtti.

ComputerWorld ayrıca yine Sullivan ile olan röportajına dayanarak, akıllı telefonlarda "Nokia ismi" lisansını elinde bulunduran Microsoft'un, "bazı akıllı telefonlarda" bu ismi kullanmaya devam edeceğini öne sürdü.

Sullivan yine söz konusu röportajda, Nokia'nın tıpkı 41 MP'lik Lumia 1020'de yaptığı gibi, yüksek kaliteli akıllı telefon kameralarına odaklanma politikasının, bu dönemde de sürdürüleceğini belirtti. Bunun yanı sıra Microsoft'un İntel ve AMD'ye ait hem Android hem Windows destekleyen chipsetlerle ilgilenmediklerini ifade ederek, dual işletim sisteminin kullanıcılar için karmaşa doğuracağını ifade etti.

Son olarak işletim sistemlerinin geleceği, sistemlerin birleşmesi hakkında sorular üzerine Sullivan "Gerek ARM tabanlı Windows RT8.1, gerekse intel tabanlı Windows 8.1 olmak üzere her iki sistemi de desteklemenin önemli olduğunu, Microsoft'taki esas tartışmanın "Windows Phone mu yoksa Windows RT mi" sorusu etrafında düğümlendiğini belirtti.

• Beğen
Tepkiler: Sensation, beats ve Hagios

csH

csH

Üye
:tşk: bunu biliyorduk zaten bize bilmediğimiz bişey söylesinler :D

luckysleven

luckysleven

Üye
yarın da chip editörü çıkar bütün wpler 8.1 güncellemesi alacak merak etmeyin diye : )

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Konu için teşekkürler Black güncellemesi ülkemiz kullanıcıları için başladı tarzı haberlerinizi görmek de kısmet olur inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Hagios

Hagios

Üye
-ecek, -acak :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Konu için teşekkürler dostum:oke:
bu arada bir ekleme de ben yapayım:)

Greg Sullivan röportajda M3 sürüm testlerinin sonuna yaklaştıklarını ve RTM sürümüne çok yakın olduklarını belirtmiş. RTM dağıtıldıktan sonra iş firmalara ve operatörlere kalıyor. Bu arada RTM dağıtımından sonra Developer Preview sürümü de yayınlanabilir.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, beats ve bulutsuzgece
ardacumhur

ardacumhur

Üye
Hayırlısı olsun :)

pirenuri

pirenuri

Üye
Tabi ki gelecek yiyosa gelmesin. Wp9 da gelmesi gerek yani. Oyle hemen öldürürse sistemi MS den bir şey olmaz

• Beğen
Tepkiler: n000k
braayn

braayn

Üye
GDR3 ü beta olarak kullanıyoruz cihaz eskisi gibi bende stabil değil şuanda ki reset atmamam rağmen buglar var ama GDR3+Black güncellemesi ile bu sorunlar düzelecektir.
Zaten şuan dolu dolu bir wp özellikleri yok eksik çok acaba diyorum 8.1 ile devrim yaratacak atraksiyonlar eklerlerse stabilite anlamında WP yine istikrarını koruyabilecek mi?
bakalım

Tmobile

Tmobile

Üye
sabah okumuştum bu haberi windows phone haberde teşekkürler...

dakamon

dakamon

Üye
RTM nedir M3 nedir bi açıklarsanız güzel olacak :) bide telefonu global olanların operatörlerle işi varmı yoksa yokmu?

Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk: Biran Önce verseler

Tmobile

Tmobile

Üye
RTM nedir M3 nedir bi açıklarsanız güzel olacak :) bide telefonu global olanların operatörlerle işi varmı yoksa yokmu?
rtm işletim sistemi güncellemesinin tamamlanıp telefon şirketlerine gönderilen yazılma denir :D

dakamon

dakamon

Üye
rtm yi nokia ya gönderirler nokia da ona bi kulp takar yine sonra bekle babam bekle

Esendağlı

Esendağlı

Üye
En azından ufak tefek bazı güncelleme ler verse de bizi oyalasa,ona bile razıyız.orneğin sistem sesleri ile video sesinin ayrı ayrı ayarlanabilmesi ve cihaz kapalı konumunda iken şarz edilebilmeli.

• Beğen
Tepkiler: n000k
OozyStaw

OozyStaw

Üye
Gözümüz gönlümüz aydın :kıskıs:

dakamon

dakamon

Üye
çok canımı sıkıyor artık bu haberler

man20

man20

Üye
bla bla bla! Bildiğimiz şeyler zaten

Hagios

Hagios

Üye
En azından ufak tefek bazı güncelleme ler verse de bizi oyalasa,ona bile razıyız.orneğin sistem sesleri ile video sesinin ayrı ayrı ayarlanabilmesi ve cihaz kapalı konumunda iken şarz edilebilmeli.
Bunlardan daha basit şeyler eksik iken bunların verilmesi hayal gibi bir şey şu an için :)

Üst Alt