Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lg optimus me p350 TAM FİYAT !
Sponsorlu Bağlantılar
Kingmortall
Üye
bime gelecekmiş lg optimus me 300 lira alacak arkadaşlar kaçırmayın
maymuncuk21
Üye
bimde 300liraya gelcek bilgine
Masha
Üye
Optimus Me Bim'e gelecek şu BİM birleşik marketler zinciri olan mı Fiyatı 300 ise iyiymiş
twin15
Üye
ben 8 gun sonra ıns Me sahıbıyım .artık nokia öldü
demirci2951
Üye
Bim mağazalarında 299 tl. 16. eylülden itibaren satışa sunulacak başka yerde bu fiyata bulamazsın.
technoshark
Üye
Aynen , tutupta 450 - 400 tl vermektense 300 tl ye bimdeki fiyatı, hatta fırsatı kaçırmamak lazım, hem kaliteli bir ürün.. tavsiye şiddetle ederim telefon almak isteyen arkadaşlara.
Ocean258
Üye
370 Tl fıyatı suan.. Gecmez yanı merak etme ama ınan bu fıyatın cok daha fazlasını hakedıyor optımus me.. fiyatına gore en ıyı smartphonelardan bırısı bence samsung galaxy mini'de bır dıgerı..
yns431
Üye
arkadaşlar ben bim den aldım ilk gün şarz süresi ne kadar olur ?
technoshark
Üye
Ortalama şarj da kalması gereken süre tabiki 8 saattir bana göre, sonrasında senin kullanmana bağlı sürekli internetin başında isen , uygulamalarla oyunlarla çok oynar isen şarjı ortalama 1 gün gidebilir diye tahmin ediyorum.
Kesınlıkle oyle.. symbian kullandıkları surece doğrulamaz onlar.. Bımde 300 Tl ye satıyorlardı umarım almıssındır optımus me'yi.. ben 3 ay kullandım hocam memnun kalacagından emının ekran kalitesi ,şarj süresi,wifi hızı ve android 2.2 Froyo olusu en cok memnun kalacagın ozellıkleri..
y n s c n
Üye
Bimlerde tükendimi acaba
Ocean258
Üye
300 Tl ye Android 2.2 froyolu telefon satıyordu adamlar kesın tukenmiştir hocam.. Sanmıyorum optimus me'nın kalacagını o fiyata.. Kaçırdın galıba fırsatı :/
y n s c n
Üye
Araştırdımda o fiyata dediğin gibi android 2.2 froyo işletim sistemi olan bi telefon yok.. Genel özelliklerini geç sırf işletim sisteminden alınabilirdi..