Lg optimus me p350 TAM FİYAT !

Sponsorlu Bağlantılar

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus me p350 TAM FİYAT !
Arkadaşlar Ankaradan word yada axess kredi kartına 12 ay taksit ile optimus me alacağım.fakat tam fiyat öğrenmem lazım 360-370 i gemez İnşallah

Kingmortall

Kingmortall

Üye
geçmez demek istedin heralde en fazla 400 liradır fazlası olmaz azı olur :oke:

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
400 lira çok :D dedem hediye olarak alıyo 350 yi geçmesin diyo :D 10-20 ben koycam 360 - 370 .... bi bulsam....

Kingmortall

Kingmortall

Üye
400 lira çok :D dedem hediye olarak alıyo 350 yi geçmesin diyo :D 10-20 ben koycam 360 - 370 .... bi bulsam....

bulursun ama biraz araştırman lazım olmadı internetten sipariş ver parasını kapıda öde :oke:

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Media markt yada vatan bilgisayardan alcaz :D (electro word de olur :D )

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Babam ölse tamalamaz -_-

technoshark

technoshark

Üye

vatanda 369 :D optimus me ama kardeşim 20 tl ilave edersin sanırım fiyatı gayet uygun ;)

fireman87

fireman87

Üye
400 lira olmaz sanırım fiyatı, bende 370 civarında bişeyler biliyorum..

buket2

buket2

Üye
yahu haziran sonlarında tim'lerde kampanya vardı... optimus me 400 tl eski telefonunu getirene 350 tl yazıyordu... bir araştırsana belki kampanya konusunda bir bilgi alabilirsin. fiyatı değişiyor yerine göre sonuçta...

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
kredi kartına 8 taksit ile vatan dan aldım :tşk: arkadaşlar

cihatcık

Üye
ben dün aldım arkadaşlar çok güzel telefon ya :)

technoshark

technoshark

Üye
Hayırlı olsun arkadaşlar... nasıl sorun varmı ? google marketten falan oyun yada uygulama indirip denediniz mi ? bedava olup olmadığını ? uygulamalar sırasında donma vb şikayet söz konusumu ? olmaması lazım diye düşünüyorum sonuçta android froyo işletim sistemi var.. ekranı falan parlak canlı dimi ?

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Telefon harika.... tek sorun şarz bana dayanmıyo :D bide bazı uygulamalar bazen menüde gözükmüyo :/

xserhatx

xserhatx

Üye
Banada abim alcaktı sözünde durmadı

technoshark

technoshark

Üye
Telefon harika.... tek sorun şarz bana dayanmıyo :D bide bazı uygulamalar bazen menüde gözükmüyo :/

Şarj dayanmıyor derken :) çok uygulamalarda oyunlarla oynarsan :) gitmez tabiki. :D peki ilk olarak 8 saat bir fiil şart ettin mi ?

buket2

buket2

Üye
telefonu kurcalamaktan dayanmıyordur onun şarjı... bende ilk aldığımda telefonu habire karıştırıyordum hevesle yoksa optimus me'nin şarjı gayet iyi dayanıyor... tekrar hayırlı olsun arkadaşım güzel tasarımlı, pratik bir telefon

denizgedik

denizgedik

Üye

vatanda 369 :D optimus me ama kardeşim 20 tl ilave edersin sanırım fiyatı gayet uygun ;)

bende vatan ın oyununa geldim :) internet fiyatıymış o para , gitti mağazaya 411 tl dedi napıyım , aldım . :)

Üst Alt