LG Optimus Black

Sponsorlu Bağlantılar

buket2

buket2

Üye
koruma altına alabiliyor kendini mesela benim bir blackberry'm var şarjı kesinlikle yok gibi yani telefon açılmıyor ama tam 1,5 aydır sabahları alarmı çalıyor... şarjını kaybettim şarj edip alarmı kapatcam ama yok dinliyorum sabahları susana kadar.... belki telefon bu tarz uygulamalar için koruma altına alıyordur kendini aklıma geldi şimdi paylaşayım dedim. daha önce başıma gelmedi hiç şarjım tam bitmediği için optimus black'te...belki de böyle bir şeydir

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Nonamex'in anlatmak istediğide hemen hemen ona yakın birşey, şarjım var. ama ben şarjımı ilerleyen saatlerde kullanıcam %5 ...

derken ilerleyen saat geliyor.. telefonumu açmak istiyorum ama yok açılmıyor seninde dediğin gibi bir uygulama sayesinde kitleniyor diyelim..

telefon açılmıyor....

derken pilini çıkarttıp taktığımızda telefonumuz açılıyor ? aynen buymuş durum.. ama koruma olayı olabilir... ufaktan mantıklı geldi :)

nonamex

Üye
LG logosu geliyor, tuş ışıkları yanıp sönüyor fakat telefon açılmıyor. Öyle kalıyor.. İlginç gerçekten. 2 kere başıma geldi.

----------Eklendi @ 17:12:30 ---------- Yazıldı @ 17:11:39 ----------

Gelecek ay 2.3 geliyor, böyle bir sorun varsa bile büyük ihtimal düzelmiş olur..

• Beğen
Tepkiler: technoshark
huseyinos

huseyinos

Üye
LG logosu geliyor, tuş ışıkları yanıp sönüyor fakat telefon açılmıyor. Öyle kalıyor.. İlginç gerçekten. 2 kere başıma geldi.

----------Eklendi @ 17:12:30 ---------- Yazıldı @ 17:11:39 ----------

Gelecek ay 2.3 geliyor, böyle bir sorun varsa bile büyük ihtimal düzelmiş olur..
Ben denedim hatta%1 ile açıldı

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
ALLAH ALLAH ben deneyemedim hala ama varsa böyle bir durum ilginçmiş :S gerçi güncellemeden sonra düzelir diye düşünüyorum bende nonamex gibi.

Üst Alt