LG Optimus Zone 3 akıllı telefon resmileşti

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG Optimus Zone 3 akıllı telefon resmileşti
LG, Verizon üzerinden yeni bir akıllı telefon modeli daha sundu…



Güney Kore devi LG, 2016 ile birlikte yeni modellerini de gün yüzüne çıkarmaya başladı, geçtiğimiz günlerde ABD’de Las Vegas’ta senenin en önemli etkinliklerinden CES 2016, Tüketici Elektroniği Fuarı düzenlenirken, LG de bazı yeni duyurular gerçekleştirdi.



Firma düşük fiyat etiketi ile sunacağı yeni LG K Serisinin ilk üyeleri olarak LG K7 ve LG K10’u resmi olarak duyururken, yakında bu aileye LG K4, LG K5 ve LG K8 modelleri de eklenecek.

Diğer taraftan firma, ABD’de de cep telefonu operatörleri üzerinden yeni cihazlar sunmaya devam ederken, şimdi de Verizon Wireless üzerinden LG Optimus Zone 3 adı ile yeni bir model satışa sunuldu. Bu cihazın ilk görseli ve hakkında bilgiler hatırlanacağı üzere Aralık ayında gelmişti.

Yeni akıllı telefon giriş seviyesi donanım özellikleri içeriyor. 4.5″ büyüklüğünde dokunmatik ekran içeren LG Optimus Zone 3 akıllı telefon 1.1Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili yonga setinden güç almakta.

LG Optimus Zone 3’ün arka yüzünde 5MP kamera bulunuyor ve Selfie kamerası da 2MP olarak geliyor. 2GB sistem belleğine yeni cihazda yer verilirken, dahili veri kapasitesi de microSD kart desteği sayesinde arttırılabilir şekilde 32GB olarak belirlenmiş.

Google Android Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan LG Optimus Zone 3 akıllı telefon $69.99 fiyat etiketine sahip.

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari/lg-optimus-zone-3-akilli-telefon-resmilesti-h215241.html
 


Emrevitus

Emrevitus

Üye
ucuzmuş ama o paraya değmez :(((
 
Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
Ç.Ö.P.
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
çöp kutusu bile kabul etmez bunu :ehe :ehe :ehe
 
  • Beğen
Tepkiler: Emrevitus89


Üst Alt