paganini58
Üye
ver 11b kurdum sildim attım herşeyi güzel gidiyor sadece kapanıştaki logoyu kaldıramadım dediğini denemekte fayda var haklısın birde onu deneyeyim teşekkür ediyorum.genel bir güncelleme yapsana orjinal lg sitesinden o zamanda gereksiz uygulamalar felan gidiyordu sanırım . rom atmadan o şekilde bir dene bakalım ne olucak
Hocam v10b ve v11b arasinda kayda deger fark var mi ?ver 11b kurdum sildim attım herşeyi güzel gidiyor sadece kapanıştaki logoyu kaldıramadım dediğini denemekte fayda var haklısın birde onu deneyeyim teşekkür ediyorum.
Bende V11'de şarj problemi yaşamadım uzun süre dayandı V10'a döndüm şuanda daha az gidiyor.video boyutlandırması dışında benim fark ettiğim bir değişiklik yok daha öncedende bahsetmiştim videolar basık değil düzeltilmiş sarj sadece hissetmekle alakalı olarak birazdaha v10 lara göre fazla tüketiyor gibi mesajlardaki karakter sorusunu soracak olur isen daha hiç denemedim nasıl göründüğünü bilmiyorum ama kısa zamanda deneyimlerimi paylaşırım.
dikkatimi çeken en belirgin olarak gördüğüm bir diğer durum ise root olayından sonra donma problemi vardı baya azaldı spb shell kullanıyorum launcher olarak son derece kararlı olarak gidiyor şimdilik memnunum...
v10b sadece telefon görüşmesi için kullandığımda 2g hat kullanımı sadece ve herşey kapalı 3.5 gün gitti sarjı.
v11b de dün sabah idi sarjdan çıkarttım en az 45 dk oyun 30 dk telefon görüşmesi 1.5 saat kadar 3g ile internette surf download şu an itibari ile 3 deyim
v10b de olsaydım %40 olurdum filan çok önemli değil sadece konuşmak için kullanır isem ve 30 dk kadarda wifi ile gezinsem genede bu günü çıkarır.
----------Eklendi @ 13:18:10 ---------- Yazıldı @ 13:15:45 ----------
şimdi dikkatimi çekti v10c türkiye romu çıkmış kullancaklara duyurulur.
valla sürekli herşey açık limitleri zorlasam sanırım 4 saatte filan pilin dibini görürüz.vay vay vay... demek şarjı 3.5 gidiyor süpermiş , peki şimdi ne kadar gidiyor onuda söylersen güzel olur. oyun uygulama dowlandlarından sonra ne kadar kaldı felan :S ben hesap tutamıyorum yaw
sürekli oynuyorum .. elimden düşmüyor :S
lg mobil update programınında acil durum kurtarma modu diye bir seçenek var hiç denedinmi o kısmı bence bir denemelisin..
sonuçta çözülmeyecek bir problem değil kardeşim ya paranı alırsın ya da cihazın sıfırını garanatide proble çıkarırlar ise muhakkak tüketiciyi koruma derneğine kadar götür işi umarım en kısa zamanda hallolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?