Ne oldu Optimus Black'in N9'dan daha kaliteli ve çok daha iyi smartphone olması zoruna gitti sanırım![]()

Sen ne mesaj kasıyon anlamadım ki?

![]()
![]()
![]()
![]()
----------Eklendi @ 21:16:30 ---------- Yazıldı @ 21:15:48 ----------
Sen ne mesaj kasıyon anlamadım ki?![]()
komik güldüm sanane ? aynı senin yukarda yaptığın gibi.... ha eğer black in n9 dan iyi olduğunu düşünüyosan sanada gülerim.....

Ben düşünüyorum, buyrun bana gülebilirsiniz
N9 oyun, uygulama ve destek konusunda sıkıntısı olan bir telefon, intel'in bile MeeGo'yu bıraktığı yönünde haberler çıkmışken N9 almanın hata olduğunu düşünüyorum. N9'da 1 gb ram var, ama 1 gb ram için oyun ve uygulama var mı ki ?
Optimus Black'in güneş altı okunabilir ekranı, inceliği , tasarımı N9'dan öte.. Android 2.3 güncellemesini alınca cihazın hiç bir eksiği kalmayacak.
black gereğinden fazla abartılıyorozaman sizede güleyimblack gereğinden fazla abartılıyor
800-900 liraya o kadar özelliği sunan başka hangi telefon var ?Nesi abartılıyor ki800-900 liraya o kadar özelliği sunan başka hangi telefon var ?
abartıyosnz derken bunu kastettim zaten... 800-900 liraya daha iyisi yok ama 1000-2000 liralık telefonlarla kıyaslarsanız olmaz... ha şöyle olur mesela e7-c7 falan olur.... meegoyu javayla bir tutacaksınız nerdeyse....

E7 1300 lira, E7 ile karşılaştırmak oluyorda N9 niye olmuyor![]()
şaka?? ram işlemci donanım e genel özellikler olarak karşılaştırabileceğiniz telefonlar demek istedim anlayacağınızı varsayaraktan
Hatta 1500 liraymış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 00:39:24 ---------- Yazıldı @ 00:38:19 ----------
Vatanda Optimus Black kampanyaya girip 819 liradan satılmıştı, Şimdide 919 liradan satılıyor..
hala şaka yapıyosn sanırım.. kampanyadan banane geçmiş gitmiş zaten adı üstünde kampanyalı fiyatı.... teknosada 1000 lira internetten bakılacak olursa ne telefonlar ne fiyatlara var...
Xperia Neo 1000 lira civarlarında ve optimus black'den çok çok daha iyi.
Aynı sekilde Desire S daha bile ucuz ve daha iyi diyebiliriz.Galaxy S'i de sayarsak o fiyatlardaki telefonların arasından bile çıkamazken n9 ile tek benzer noktası arama yapabilmesi olur sanırım.
İntel ve nokia'nın destegi kesitigi falan da yok.O çıkan haberi isteyen istedigi gibi yorumluyor intelin projelerinde meego büyük bi paya sahip
Tamam, N9'da Omap 3630 chipset kullanıyor, Aynı işlemci - Aynı GPU - Sadece Ram 1 GB, Optimus Black'te Omap 3630 chipset kullanıyor Aynı işlemci - Aynı GPU - Ram 512 mb..
(GPU = PowerVR SGX530)
black n9 dan ucuzdur ucuz olupta performansının yüksek olması ondan daha performanslı ve kaliteli olan n9 dan iyi olduğu anlamına gelmez.. sadece fiyat olarak artılıdır... ki fiyat performans telefonuda değildir 1000 lira az bir para değil oparaya birçok kaliteli cihazda bulunabilir(y.d. yada p.i)ve n9 dan iyi oluyor öyle miblack n9 dan ucuzdur ucuz olupta performansının yüksek olması ondan daha performanslı ve kaliteli olan n9 dan iyi olduğu anlamına gelmez.. sadece fiyat olarak artılıdır... ki fiyat performans telefonuda değildir 1000 lira az bir para değil oparaya birçok kaliteli cihazda bulunabilir(y.d. yada p.i)
Xperia Neo'yu biliyorum, ekranı çok cansız. CPU-GPU ve Chipset'i daha iyi ama ekranı vasat.

ee karşısına gelen her telefonda ekranı vasat mı diyeceksiniz... gpu-cpu chipset daha iyi ama ekranı vasat![]()
1200 liradan satılıyor hala ama.. Fiyatınıda hakediyor.