LG optimus black >> kullananlar bi baka bilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

buket2

buket2

Üye
Lg ye verdıgın para ıcın zaten hıc bır zaman yazık oldu demıyorsun. gercekten uygun fıyata 1,500 1,800 tl fıyatı olan telefonların kalıtesınde urunler yapıyorlar.. optimus black te bunlardan bırı.. nova display ve ekran parlaklığı gercekten cok ıyı.. tasarım ağırlık ve kalınlık konusundada dıger telefonlardan cok daha ınce ve guzel bı tasarımı var..

kesinlikle katılıyorum... lg herzaman için kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler yapıyor...ve satış sonrası destek ile ürününün gayet güzel arkasında duruyor. piyasada çok fazla ürün var ama baktığında çoğu özellikleri aynı ama fiyatlar arasında inanılmaz farklar var... optimus black hepsinden farklı özellikleri ile piyasaya giriş yaptı. eminimki onda bulunan nova display ya da benzer uygulamaları samsung vb markalar yapsa fiyatları uçar... lg nın en güzel yanıda bu. tasarım,kalite, uygulamalarının yanında makul fiyatları ıle bence 1.lik yolunda ilerliyor.

• Beğen
Tepkiler: 61semih

beton35

Üye
Merhaba . bende optimus black ı baya araştırdım netten. ben daha bu kadar mükemmel bi telefon görmedim. Hatta LG Optimus 2X'i de inceledim optimus black bi üst modeli olan Optimus 2x e göre daha güzel. Bende yıllardır nokia kullanıcısı olarak symbian kullanmaya töövbe ettim. bikaç aydır android araştırıyorum. Önce samsung galaxy ace de karar kılmıştım fakat taa ki optimus black ı görene kadar. Galaxy Ace 750 TL civarında optimus Black piyasaya kaç paradan girer bilmiyorum. Ben bu kadar parayı telefona veremem ama bende android kullanmak istiyorum diyen arkadaş varsa LG Optimus One modelini de öneririm( fiyatı 550-600 TL arasında)
SYMBİAN OUT- ANDROİD İN:oke:

axpe

axpe

Üye
arkdaşım optimus black al glaxy s hala 1100-1300 tl arası ve lg optimus blackla aynı özelikleri var bence optimus black al hem lg telefonlar çok kulanışlı oluyor

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Ben kullaniyirum su anda wave 2den farki isletim sistemi ince hafif en begenmedigim yani arka kapak sokup takmak eziyet alinabilir bir tlf

myth_1905

myth_1905

Üye
    Konu Sahibi
'' las Vegas'ta düzenlenen CES 2011 Fuarı'nda tanıtımından bu yana daha piyasaya çıkmadan 20 ülkede 2 milyonadedin üzerindeki ön sipariş almış durumda.'':pro: life'S goOod

61semih

61semih

Üye
Merhaba . bende optimus black ı baya araştırdım netten. ben daha bu kadar mükemmel bi telefon görmedim. Hatta LG Optimus 2X'i de inceledim optimus black bi üst modeli olan Optimus 2x e göre daha güzel. Bende yıllardır nokia kullanıcısı olarak symbian kullanmaya töövbe ettim. bikaç aydır android araştırıyorum. Önce samsung galaxy ace de karar kılmıştım fakat taa ki optimus black ı görene kadar. Galaxy Ace 750 TL civarında optimus Black piyasaya kaç paradan girer bilmiyorum. Ben bu kadar parayı telefona veremem ama bende android kullanmak istiyorum diyen arkadaş varsa LG Optimus One modelini de öneririm( fiyatı 550-600 TL arasında)
SYMBİAN OUT- ANDROİD İN:oke:
1000 tl sanırım fıyatı.gayet alınabılecek bır telefon.f/p oranı cok ıyı f/p oranı ıyı olan helekı boyle lg black,galaxy gio dısında mukemmel olan yok sanırım.

caneryendi

caneryendi

Üye
vatan dan 920 ye aldım bu fiyata mükemmel telefon

myth_1905

myth_1905

Üye
    Konu Sahibi
caneryendi -> aga telefonun oyun grafikleri nasıl ??

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Gio :ehe

myth_1905

myth_1905

Üye
    Konu Sahibi
[video=youtube;OGMyJ6hs7Ac]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OGMyJ6hs7Ac#at=158[/video]

işte optimus black reklamı manyak olmuş

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoblue

technoblue

Üye
çok iyi bi reklam olmuş ya :) tasarımı direk ön plana çıkarmışlar.

Ocean258

Ocean258

Üye
çok guzel reklam olmus gercekten :)

Kubde

Kubde

Üye
Arkadaşlar ben Optimus black a silikon kılıf bulamadım bir el atsanız beraber arasak çok iyi olacak.

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Almak isteyenlere topkapı vatan'da 880tl doğubank'da optimus 2x 1250tl

technoshark

technoshark

Üye
NasıL olurda vatanda 880 tl ??@gunesinoglu ? şuan bakıyorum fiyatıda buyur Sende 999 tl :S bir yanlışlık olmasın.. Nova Display ekran var birdek bu telefonda mevcut fiyatı bu kadar zamanda düşmez bence :S

fireman87

fireman87

Üye
Optimus x2 gelmediki türkiyeye, doğubankta çin malı versiyonudur :hmmm

• Beğen
Tepkiler: technoshark
Ocean258

Ocean258

Üye
880 tl olamaz o telefon ya bı yanlısın vardır kesın

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Dün akşam saat 19.30da orada idim yani topkapı vatan'da fiyatını sordum garanti bonusa 880tl ücreti. Ben kendim 999tl'ye aldım satürn'den ekstra sigortayaptırdım çalınma kaybolma kırılma yokolmaya vs vs

ayrıca optimus 2x dahil şu anda piyasaya çıkan tüm telefonların orjinal paralel ithalat ürünleri doğubank 'ta meraklıları gider inceler optimus 2x 1250tl

vatan'ın. Sitesinde 874arti kdv diyor demek orda bana çıplak fiyatı söyledi

Üst Alt