Merhaba arkadaşım, kullanıcıları şuanda mevcut değildir optimus black'in çünkü henüz bu hafta içerisinde piyasaya çıkıcak..
fakat arkadaşın dediklerine katılmıyorum ben neden der isen, şimdi optimus black le samsung aralarında fark var. en başta nova display özelliği mevcut optimus black'te.
sonrasında tasarım olaraktan daha kibar ve hoş,şarj konusunda tüm telefonlara nazaran %50 daha iyi ve ön kamera olarak 2mp kamera kullanılmış yani buda demek oluyor ki 3g görüşmede karşı taraf rahat görücek seni,hız bakımından optimus black daha hızlı olduğu kanısındayım,kalite bakımından kaliteli aynı zamanda ağırlık olarakta pekte ağır değil 112 gram,google market sayesinde uygulamalar , oyunlar ücretsiz. şuanda almak istersen bekliyecen bu hafta içerisinde tüm tekno marketlerde olacağını düşünüyorum.wifi direct özelliği sayesinde internet ortamında daha hızlı gezinebilme,aynı zamanda fiyatı bakımındanda son derece uygun,android 2.2 işletim sistemine sahip 2.3 güncellenebiliyor

ayrıca uzaktan yardım seçeneği mevcut yani bir durum karşışında rahatlıkla sorunu çözebilecek kişilerle muhattap oluyorsun. şuanda alışveriş sitelerinde mevcut fakat bence sen bu haftayı bekle

tekno marketlerde hem inceleme imkanın olur,hem fiyat bakımından hemde özellikleri olarak ikisi arasında karşılaştırma yaparsın

Sonuç itibariyle sana tavsiyem optimus black