LG optimus black >> kullananlar bi baka bilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

myth_1905

myth_1905

Üye
    Konu Sahibi
LG optimus black >> kullananlar bi baka bilirmi
arkdaşlar lg optimus black nasıl bir telefon samsung galaxy s mi optimus black mı hangisi hızı nasıl,kamerası ,video çekimi yani 950 tl ye değer telefonmuu yardm edin yaaa :vur

61semih

61semih

Üye
arkadaşım bıldgıgım kadarıyla aralarında ahım sahım farklar yok yerınde alsam galaxy alırdım.cunku telefonun piyasası var.bırgun olurda elınden cıkarmak ıstersen lg de sorun yasıyabılırsın.sırf bu nedenden dolayı bıle galaxy tercıh edılebılır

technoshark

technoshark

Üye
Merhaba arkadaşım, kullanıcıları şuanda mevcut değildir optimus black'in çünkü henüz bu hafta içerisinde piyasaya çıkıcak..

fakat arkadaşın dediklerine katılmıyorum ben neden der isen, şimdi optimus black le samsung aralarında fark var. en başta nova display özelliği mevcut optimus black'te.
sonrasında tasarım olaraktan daha kibar ve hoş,şarj konusunda tüm telefonlara nazaran %50 daha iyi ve ön kamera olarak 2mp kamera kullanılmış yani buda demek oluyor ki 3g görüşmede karşı taraf rahat görücek seni,hız bakımından optimus black daha hızlı olduğu kanısındayım,kalite bakımından kaliteli aynı zamanda ağırlık olarakta pekte ağır değil 112 gram,google market sayesinde uygulamalar , oyunlar ücretsiz. şuanda almak istersen bekliyecen bu hafta içerisinde tüm tekno marketlerde olacağını düşünüyorum.wifi direct özelliği sayesinde internet ortamında daha hızlı gezinebilme,aynı zamanda fiyatı bakımındanda son derece uygun,android 2.2 işletim sistemine sahip 2.3 güncellenebiliyor ;) ayrıca uzaktan yardım seçeneği mevcut yani bir durum karşışında rahatlıkla sorunu çözebilecek kişilerle muhattap oluyorsun. şuanda alışveriş sitelerinde mevcut fakat bence sen bu haftayı bekle ;) tekno marketlerde hem inceleme imkanın olur,hem fiyat bakımından hemde özellikleri olarak ikisi arasında karşılaştırma yaparsın ;)Sonuç itibariyle sana tavsiyem optimus black ;)

• Beğen
Tepkiler: myth_1905
buket2

buket2

Üye
kesinlikle benimde tavsiyem optimus black olacaktır. bir kere artık tüm telefonlarda hemen hemen aynı uygulama, özellikler mevcut... optimus black'ın hepsinden çok farklı olan artı bir özelliği var oda nova display ekran.. gün ışığında ekranı net görebilmeni sağlıyor.eğer oyun oynamaya düşkünden bu senin çok işine yarayacaktır. ayrıca tasarım olarak çok güzel, hafif...hatta dünyanın en ince akıllı telefonu seçilmiş. ayrıca lg nin teknik desteğide çok güzel.. eğer forumu ıncelersen samsung un teknik servisi ile ilgili çok fazla negatif yorum göreblirsin...o konuda sorun yaşayan çok samsungta... arka ve ön kamerası pixel destekli tek telefon... ön kamera 2 mp mesela su an hiç bir tlfda bu özellik yok, hep vga kamera kullanılmış.. ayrıca fiyat olarak gayet uygun....

• Beğen
Tepkiler: myth_1905 ve technoshark
technoblue

technoblue

Üye
lg yi elden çıkartırken sorun yaşayabilirsin demişsin de arkadaşım samsung çok mu farklı şu anda ya da bi nokia nın da farkı yok. alırken bi dünya para sayıp alıyorsun satarken para etmiyor. ayrıca 950 tl verip optimus black gibi bir telefon almış olsam neden vazgeçip daha yüksek fiyatlı bişey almak isteyeyim ki eğer öyle bir düşüncem olsa en başından giderim paramı çürütmek yerine biraz daha bekleyip daha iyi bişey alırım. ama şunu tekrar tekrar söylüyorum lg nin tek eksik yanı isminin yeterince duyulmamış olmasıydı ama yeni çıkarttığı ve çıkartacağı modellerle -ki optimus black başı çekecektir- telefon piyasasında adından sıkça söz ettirecektir.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Ben tavsiye ederim:oke:

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
Ocean258

Ocean258

Üye
Hız,Fiyat,kalite ve tasarım olarak smartphone'larda en iyisi Lg Optimus black. smartphone almak istiyorsan bundan şaşma..

myth_1905

myth_1905

Üye
    Konu Sahibi
işte yaa içimi rahatlattınız hepinize teşekkür ederim benim tek çekindiğim nokta LG markası bi telefonda nasıl iyi olabilir konusuydu ama bunuda üstesinden geldim tanıtım videoları gerçekten iyi bir telefon olduğunu gösteriyor ben telefonu bi 1-2 sene rahat kullanmak istiyorum symbian'dan kurtulmanın zamanı geldi artık :ehe

technoblue

technoblue

Üye
işte yaa içimi rahatlattınız hepinize teşekkür ederim benim tek çekindiğim nokta LG markası bi telefonda nasıl iyi olabilir konusuydu ama bunuda üstesinden geldim tanıtım videoları gerçekten iyi bir telefon olduğunu gösteriyor ben telefonu bi 1-2 sene rahat kullanmak istiyorum symbian'dan kurtulmanın zamanı geldi artık :ehe

bence 2 sene rahat kullanabilirsin optimus black i. android işletim sistemi zaten sürekli güncellenen bi sistem. herhangi bir sorun olduğunda teknik destekleri de oldukça iyi. uzaktan yardım denen bişey yapmışlar şimdi telefonda bi sorun olduğu zaman uzaktan yardım seçeneği sayesinde telefona bağlanarak soruna çözüm üretiyorlar. ben her zaman söylüyorum lg nin tek eksiği diğer markalara nazaran daha az tanınmış olmasıydı. ama özellikle smartphone konusunda yaptıklarıyla adını hızla duyurmaya başladı ve devamı da gelecektir.

• Beğen
Tepkiler: myth_1905 ve technoshark
buket2

buket2

Üye
sana katılıyorum arkadaşım özellikle optimus black ile iyi bir çıkış yapacak lg. internette araştırırsanız daha piyasaya çıkmadan inanılmaz sayıda ön sipariş alan tek telefon... ayrıca dünyanın en ince akıllı telefonuda seçilmiş...

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Doğru nokıanın fosilleşmiş symbianından kurtul:yuru

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük* ve technoshark
technoshark

technoshark

Üye
Mantıken olması gereken de bu ... nokia bir türlü işletim sistemini değiştirmedi hala:nono:

fireman87

fireman87

Üye
Bende bir telefon almak üzereyim konu açtım ve arkadasların tavsiyelerini tek tek araştırdım, LG optimus black beni cezbetmedi değil.. Nova display özelliği dikkatimi çok çekti.. Su ana kadar gördüğüm en iyi smartphone'lar arasında yer alıyor diyebilirim. Görüntüsü o kadar parlakki neredeyse gözümü aldı :ehe okuduklarıma göre ağırlığı 109 gr ve çok inceymiş. ben telefonumu elimle tutup test etmeden almam, o yüzden bi teknoloji marketine düştüğünde direk gidip incelicem, bakalım dedikleri kadar varmıymış..

technoshark

technoshark

Üye
@dolgona .. boş önermeyiz arkadaş ;) sağlam birşey alsın arkadaşlarımız. paraları çarçur olsun kimse istemez.

Ocean258

Ocean258

Üye
Lg ye verdıgın para ıcın zaten hıc bır zaman yazık oldu demıyorsun. gercekten uygun fıyata 1,500 1,800 tl fıyatı olan telefonların kalıtesınde urunler yapıyorlar.. optimus black te bunlardan bırı.. nova display ve ekran parlaklığı gercekten cok ıyı.. tasarım ağırlık ve kalınlık konusundada dıger telefonlardan cok daha ınce ve guzel bı tasarımı var..

• Beğen
Tepkiler: technoshark
myth_1905

myth_1905

Üye
    Konu Sahibi
şans yok aga bende kıbrısa 1 ay sonra gelir bu telefon onun için tekno marketlere düşünce haber edin konu açında türkiyeye geleyim ancak öle alırım:ehe

jigsaw_54

Üye
merak ettim bende bu optimusu :D tercih edeceğim cihazlardan biri olur herkese teşekkürler :)

technoshark

technoshark

Üye
bu hafta içerisinde çıkması muhtemeldi ama tabiki seni uyandırırım çıktı tekno marketlerde mevcut koş al derim :)

technoblue

technoblue

Üye
daha şimdiden takipçileri bu kadar fazla ise optimus black teknomarketlere düşünce ne olacak acaba :)

myth_1905

myth_1905

Üye
    Konu Sahibi
nokia ekmek satsın artık ama onuda yapamaz hep aynı ürün üretir batar :d:

• Beğen
Tepkiler: technoshark

Üst Alt