salih1478
Üye
-
Konu Sahibi
-
e sen gidip lg'nin resmi yayınladığı rom'u yüklemeyip, böyle bi yorum yapman mantıksız. Git bi 30b fransa romu ve ya 30C yükle. Bende bu dediğin oyunlar hiç kasmıyor saten bu oyunları kasan telefon bile yoktur bence, GTA Bile çok az kasıyordu OB'de. Hemen Fransa romuna geç.merhaba arkadaşlar ben zeus v6.4n deyim ama hayla subway surfer temple run gibi oyunlarda kasma var bu oyunlarda kasmayan bir rom elinde olan var mı şöyle bug u filan olmayan düzgün bir rom malesef telefonu aldigima çok pişmanım keşke bekleyeydim millet orjinalde stabil stabil takılır biz amele gibi rom ararız lanet olsun LG!!!!
onu nasıl yapiyoruz hocam anlamadmLg ye niye sövdün ki anlamadıml5 alsan kasmasız oynardın rom aramak zorundada kalmazdın en iyi rom v30b romu toccata v3.0 kerneli ve vmlagtuner tweak i
hangi gta vice city mi gta 3 mü gta3 ü kasmadan oynuyorm ama küçük oyunlar subway usrfer gibi deli kasıyore sen gidip lg'nin resmi yayınladığı rom'u yüklemeyip, böyle bi yorum yapman mantıksız. Git bi 30b fransa romu ve ya 30C yükle. Bende bu dediğin oyunlar hiç kasmıyor saten bu oyunları kasan telefon bile yoktur bence, GTA Bile çok az kasıyordu OB'de. Hemen Fransa romuna geç.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yukardaki adresten izs romunu indirebilirsin kurduktan sonra sim kilidini girdikten sonra türkçe dilini seçmek için android resminin kaymasını bekle ve türkçe dilini seç kolay gelsin kasma yok stabildir
Sıkıntıya gerek yok. Jellybean'i bekleyin
ICS'ye de öyle demişlerdi..çikmayacak görürsün
ICS'ye de öyle demişlerdi..
onunla ilgili açıklama vardı ama bununla ilgili hiçbir açıklama yok
Maalesef onda da yoktu kardeşim
Kernel işi ile uğraşmıyorum şimdilik. Ama Fransa V30B forumda mevcut, kurabilirsinondav ardı kardeşim adamlar ics çikacak demişlerdi
sen biliyormusun alastar ın dedigini nasıl yapacagız
Ayrıca LG Optimus black , L5'den üstün. Neden L5'i kattınız anlamadım?
nova nin üstüne söyledigin kernelide atacak mıyımNova romda kendi scripti mevcut senin bi script indirmene gerek yok sen sadece vmlagtuner yazan script i etkinleştireceksin
ondav ardı kardeşim adamlar ics çikacak demişlerdi
sen biliyormusun alastar ın dedigini nasıl yapacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?