Lg Optimus 3D İçer --->

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Lg Optimus 3D İçer --->
Arkadaşlar Bu Telefonu Almayı Düşünüyorum Ben Baya Bir Telefondan Eleyerek Malzeme Kalitesi 3D Teknolojisi Adı Ve İşlemcisi Chip Seti Kısacası Herşeyiyle Fiyatına Göre En İyi Telefonlardan Birisi.Sonuçta Lg Tüm Parçaları Kendisi Üretiyor Dışardan Almıyor Ve Maliyeti Düşük Oluyor..Şuan 2.3 gingebart Güncellemesi Mevcut Bu Telefonda Diye Biliyorum Peki İce Cream Sandvic Güncellemeside Gelecekmi Ve Sizce Nasıl Bir Telefon Tam Olarak Bir Fikir İstiyorum Özelliklede Kullananlardan Ve Lg Kullananlarından..Lg Destek Veriyormu Cihaza Güncelleme Vs.Olarak Paylaşımlarınız İçin Teşekkürler Yazan Elleriniz Dert Görmesin Saygılarımlar.. :)

Emre-45

Emre-45

Üye
Hocam cok cok guzel bir cihaz. Su an gingerbread guncellemesini kendiniz yukleyebilirsiniz resmi olarak ise bugun demislerdi ama cikmadi yani bugun yarin cikacak. ics cikacak ama tarih belli degil. Kesinlikle fiyatini hakediyor fazlasini yapiyor ..

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Çok Teşekkür Ederim Kullanan Birinin Yorumunu Almak Çok Güzel Sağolasın..Lg Arkasında Duruyor Cihazın Yani.Çok Hoşuma Gidiyor Tasarımı Kalitesi Vs.Ben Elektro Word'de Denedim Çok Bir 3d'si Vardı 10 Saniye Bakıp Kafamı Çevirmemle Başım Döndü Ağrıdı Bende Buna Yöneldim Şık Güzel Ve Kaliteli Duruyor.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Bu cihazın fiyatı ne kadar arkadaşlar?

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
İkinci El Fiyatı 900 İle 1100 Arası Değişiyomus.Sıfırı İse 1500 Tl İmiş.

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Kimse Yardımcı Olmayacakmı Arkadaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt