LG Optimus 3D de kim demiş radyo yok diye yaaaa :) rot falan gerekmez...

Sponsorlu Bağlantılar

safakk34

safakk34

Üye
telefonun içinden girince güncelleme kontrolü var ordan niye çıkmıyo.. madem 2,3,5 yayınlandı diyo herkes ordan neden olmuyor.. ben ikinci el aldım telefonu faturası yok garanti belgesi var ama imzalı değil garantiye girermi benimki acaba bilmiyorm.ve istanbulda nerde var servisleri acaba??

oylum61

Üye
    Konu Sahibi
Şengüller İletişim (İstanbul)

Nuhkuyusu Cad. No: 56 Kat: 3 Bağlarbaşı Üsküdar, İstanbul
Servisi burda
(216) 474 1818 burdan sorabilirsin..

safakk34

safakk34

Üye
Tsk kardeş.senide yorduk..

ferhat karaman

ferhat karaman

Üye
Arkadasim servis ve provider apk lari calismiyo netden buldum ben ama degistirirsen uygun olur 2.2.2 froyo kullananlar bluetooth du acarlarsa program sorunsuz calisiyo bilginize arkadaslar iyi eglenceler

oylum61

Üye
    Konu Sahibi
normal çalışıyo bir sorunu yok başka optimus 3d de de denedim sorun yok...

mbuntr

Üye
saol kardeş

oylum61

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar konuyu güncel tututuyorum tekrar..

Ocean258

Ocean258

Üye
Emeğe saygı konu yukarı çıksın bu konudan faydalanan çok var.

oylum61

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeş ben zaten arşivliyorum bilgisayarıma güzel bulduğum programları yakın zamanda toplu olarak koyabilirim.. en çok yonlendiğim alan ise Office ve Gps yazılımları :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bende de bir tane var optimus 3d . Güzel cihazmiş .:D

myhacker

Üye
kardeşlerim ben v28 rom kurdum cihaza 4.0.4 versiyonu bu uygulamayı kurdum fakat çalışmadı çözümünü bilen varmı ?

bilginona

Üye
HATA
LGP970 - Fm radyo uygulaması (com.lge.fmradio işlemi) beklenmedik biçimde durdu. Lütfen yeniden deneyin.

Şu LG'nin yapacağı işin. Cihazın içinde radyo donanımı var ama kullanamıyoruz ya. Bu nasıl bir mantıktır. Telefon özelliği olduğu halde arama yapamasaydık nasıl olurdu acaba???

- - - Eklendi - - -

Benim yaptığım yok yaa normalde lg nin radyo özelliği normalde var ama Türkiye ye giriş yaparken TRT bondrolü almadıklarından programını maalesef koyamıyorlar sonradan yüklemek zorunda kalıyorsun..

Zaten şu TRT bandrolü başlı başına saçmalık. Sanki TRT dinleyen ya da izleyen kaldı.

Gggg1994

Üye
o telefonda niye radyo yok ki :S

kayasis

Üye
eyvallah birader sağolasın

ette_ugur

ette_ugur

Üye
ellerine sağlık kardeş harika olmuş :)

Üst Alt