LG Optimus 3D de kim demiş radyo yok diye yaaaa :) rot falan gerekmez...

Sponsorlu Bağlantılar

oylum61

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus 3D de kim demiş radyo yok diye yaaaa :) rot falan gerekmez...
Bizzat kendi LG optimus 3D de kullanıyorum.. 2.3.5 gingerbread orjinal kendi sürümünü kullanıyorum. P970 de test edildi çalışıyor... .2.2.2 android sürümünde bluetoot u açmanız gerekir..
Başka deneyen olursa sonucunu paylaşsın.
Dikkat: nokia kulaklık falan takmayın sapıtıyo. lg kendi kulaklığı yada normal kulaklık kullanın. Dışarıya ses verme özelliği var.. Kulaklık anten vazifesi görüyor.. Bilginize..

Öncelikle linkten uygulama paketini indirin.
Ardından FmService.apk, FmRadioProvider.apk ve FmRadio.apk uygulamalarını kurun.
Kulaklığı takın Kullanmaya başlayın.
FM Radio uygulamasını çalıştırıp Otomatik tarama yapın. Yada ortadaki sağa sola dönen konsolundan ayar yapın. Sevdiğiniz kanalları kaydedin.

buda görünüşü

ARKADAŞLAR ICS İLE UYUMLU DEĞİLDİR HATA VERİR YÜKLEMEYİN... 2.3.5 de sorunsuzdur... 2.2.2 de bluetooth açık olması şarttır..

dj_aglamaz

dj_aglamaz

Üye
güzel bi program tşkler

technoshark

technoshark

Üye
o0o0 Süper, Optimus Black radyosunu atmıştım bir arkadaşa işe yaramamıştı :)

maxi_eraser

maxi_eraser

Üye
indirdimde telefonda winrar yok insallah dosyayi bisekilde cikartirim ve yuklerim denerim simdiden tesekkirler arkadasim

maxi_eraser

maxi_eraser

Üye
arkadaslar LC P920 de 2.2.2 versiyonda calısmadıuygulama acılırken hata verıyor

oylum61

Üye
    Konu Sahibi
safakk34

safakk34

Üye
yaa bu 2.3.5 i nasıl yükleyecem ben yaa nerde yükletebilirim

oylum61

Üye
    Konu Sahibi
yaa bu 2.3.5 i nasıl yükleyecem ben yaa nerde yükletebilirim
Kardeş LG nin kendi sitesinde bulunan Programı kullanıcaksın ama netteki güncellemede sorun çıkıyo. oyüzden garanti belgen varsa ve bitmemişse servise götür 1 saatte yapıyorlar..

safakk34

safakk34

Üye
Sağol kardeş

muratcf

Üye
bende de çalıştı süper oldu eline emegine saglık

xcolakx

Üye
@oylum61 Kardeşim bu optimus 3d'yi test etmiştim çok ağır ve kalın bir telefon memnunmusun sen ?

oylum61

Üye
    Konu Sahibi
@oylum61 Kardeşim bu optimus 3d'yi test etmiştim çok ağır ve kalın bir telefon memnunmusun sen ?
Telefon biraz ağır gelebilir... Kalınlığı o kadar da kalın değil yani.. 3mm nin hesabını yapmam giğerinden 30 gram fazla olabilir sonuçta 3d ekran var üzerinde ben gayet memnunum.. Hızlı ve stabil çalışıyor ancak güncellemelerini servisinde yaptırman gerek netteki sürümü sorun veriyor.. Garantili cihazı zaten ücretsiz 1 saatte yükleyip veriyorlar.. Ben memnunum sorunsuz lg güncelleme konusunda biraz ağır kalabilir çıkarmalarında ama hiç değilse sorunsuz yapmaları geciktiriyor..

safakk34

safakk34

Üye
Ya kardes sen bi dahisin radyo ozelligi olmayan telefona radyo yaptin valla calisti nasil becerdin ya. Cok tsk...

oylum61

Üye
    Konu Sahibi
Ya kardes sen bi dahisin radyo ozelligi olmayan telefona radyo yaptin valla calisti nasil becerdin ya. Cok tsk...
Benim yaptığım yok yaa normalde lg nin radyo özelliği normalde var ama Türkiye ye giriş yaparken TRT bondrolü almadıklarından programını maalesef koyamıyorlar sonradan yüklemek zorunda kalıyorsun..

safakk34

safakk34

Üye
Ee sen nerden buldun nasil buldun

oylum61

Üye
    Konu Sahibi
Biraz internette haşır neşir olmak yeterli.. eee Bende optimus 3d kullanıcısıyım teknolojinin nimetlerini kullanıcan :)

safakk34

safakk34

Üye
Valla helal olsun sana. Baska neler yapabiliriz optimus 3d ye 2.3.5 servisten baskasi yukleyemezmi bana yardimci olsan

oylum61

Üye
    Konu Sahibi
Valla helal olsun sana. Baska neler yapabiliriz optimus 3d ye 2.3.5 servisten baskasi yukleyemezmi bana yardimci olsan
Netten güncelleme yapabilirsin usb ile gerekli yazılımlar lg nin kendi sitesinde mevcut..ama sorun çıkartabilir... Servisin demesi o şekilde... Garanti olduğu için ücretsiz yapıyorlar... Yarım saatte halledip verdiler netten güncelleme yapmak istiyorsan yardımcı olabilirim..

Üst Alt