LG Nexus 4 Teknosa'da Satış'ta.. / Müjdemi isterim !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Herhangi bir turkcell bayisinden alabilir miyiz yani. ?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi

1400 Tl yi veren alırmış :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Yani tüm turkcell bayilerinden de alabiliriz degil mi?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Yani tüm turkcell bayilerinden de alabiliriz degil mi?

Turkcell Mağaza'dan alabiliyorsun yani sipariş üzeri, yani siteden sipariş ediyorsun turkcell güvencesi ile geliyor :D ellerinde yok yani bayilerin.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Olmaz oyle sey. Site ile falan ugrasamam.
Gidecem nakit elden alacagim. Benim alisveris seklim bu.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Olmaz oyle sey. Site ile falan ugrasamam.
Gidecem nakit elden alacagim. Benim alisveris seklim bu.

nexus 4 almak istiyorsan :D O zaman teknosa yolları seni bekler ali cumartesi günü ;)

Ocean258

Ocean258

Üye
Nexus 4 Timlere gelmeyecek miş arkadaşlar sadece online mağazasında olacak mış

Superfan

Superfan

Üye
Fiyatı uygunmuş.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Kimisi 1000 TL ye gelse daha iyi olur diyor, ama bence gerçekten fiyatı uygun.. Daha yüksek gelmesinden korkuyordum şahsen ben

Gokmen_tras

Üye
Arıza durumunda teknosa ile uğraşmak istiyorsanız en ucuza alın sonra tüketici haklarından iade talep edersiniz

Ocean258

Ocean258

Üye
Telefonu inceleyin inanılmaz hızlı bir telefon :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Baktin mi sen?
Kamerasi falan nasil? :)

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Açıkçası şu kanaat içerisindeyim.. Eğer ki YetenekSizsiniz programında acunun apple 5 ile çekilen videosunu izleyin.. Ondan daha iyi bir kamera sahip olduğuna eminim.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Nexus 4 ün cektigi fotograflar falan var mi ya da cekilen video ...

MrTech

MrTech

Üye
Nexus 4 ün cektigi fotograflar falan var mi ya da cekilen video ...
Nexus 4'ün arka yüzünde yer alan kamerası 8 megapiksellik görüntüleme gücüyle 5 megapiksellik Galaxy Nexus'a göre hissedilir bir kalite farkını ortaya koyuyor. Nexus 4'ün kamerasında Galaxy Nexus'unkine kıyasla gerçekleştirilen ilerlemeyi aşağıda yer alan fotoğraflarda yakalamak mümkün. Nexus 4 ile çekilen fotoğraftaki renklerin daha keskin ve detaylara daha hakim olduğu bence çok açık.

Yukarıdaki fotoğraf Nexus 4, aşağıdaki fotoğraf ise Galaxy Nexus ile çekilmiştir
Nexus 4'ün ön kamerasının ortaya koyduğu zayıf çekim performansı ise benim için süpriz bir hayal kırıklığı oldu. Bu anlamda telefonlarının ön yüz kameralarını video konuşmaları için yoğun olarak kullananlar için Nexus 4'ün ön kamerası tatminsizlik yaratabilir.

Soldaki fotoğraf Nexus 4, sağdki fotoğraf ise Galaxy Nexus'un ön yüz kamerasıyla çekilmiştir
Nexus 4'ün kamerası aynı zamanda HDR modu özelliğini de beraberinde getiriyor. Bu özelliğin fotoğraf çekimi performansına yansımasına güzel bir örnek oluşturabileceğimi düşündüğüm, aynı açıdan çekilmiş iki fotoğrafa aşağıda göz atabilirsiniz.

Yukarıdaki fotoğraf Nexus 4'ün HDR modu kapalı iken, aşağıdaki fotoğraf ise HDR modu açık iken çekilmiştir

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bende galaxy nexus var.
Kiyas kabul etmez diyorsun öyle mi?

ofpistan

ofpistan

Üye
Paylaşım için teşekkürler MrTech, HDR modunun o kadar faydalı bir icat olduğundan haberim yoktu :D

00cengiz

00cengiz

Üye
Yok üretimi durdu bilmem ne ? yalan hikayeler arkadaşlar rekalm yapmaktalar.. ben bir çok web sitede gördüm, bence ortada bi üç kağat var.. kağat :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Isin garibi bu cihazi sadece teknosa satiyor ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...