technoshark
Üye
paylaşırsan benim gibi almaya niyetli olanlar için iyi olur![]()
Amaç bu zaten, almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilmek

paylaşırsan benim gibi almaya niyetli olanlar için iyi olur![]()

Son facebook guncellemesinden sonra her girmeye calistigimda kullanici adi ve şifresini istiyor. Önceden bir kere girdiğinde cikis diyene kadar şifre istemiyordu. Baskalarinda da ayni durum var mi acaba?
Amaç bu zaten, almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilmek![]()

) telefondan memnunum ama zaten pek anlamıyorum artık yavas yavas ögrencez zeytinburnunda ufak bi bakkal işletiyorum buraya yakın biri varsa tanışmak isterim telefon hakkında detaylı bilgi alırım neler yapılırı faln filan bide merak ettigim flash player yok heralde bunda ee internetteki vidoların cogu flash istiyor naapcaz bilen varmı?slm arkadaşlar bende 1 hafta oldu nexus4 aldım benide ekleyin
benim ilk akıllı telefonum pek anlamıyorum sırf akıllı telefon almak için alanlara kızardım sonunda bende onların arasına katıldım) telefondan memnunum ama zaten pek anlamıyorum artık yavas yavas ögrencez zeytinburnunda ufak bi bakkal işletiyorum buraya yakın biri varsa tanışmak isterim telefon hakkında detaylı bilgi alırım neler yapılırı faln filan bide merak ettigim flash player yok heralde bunda ee internetteki vidoların cogu flash istiyor naapcaz bilen varmı?

Uzakta olan insanlarda sizlere buradan yardımcı olabilirler forum bunun için 
merhaba arkadaşlar bende lg nexsus kullanıcısıyım alalı hemen hemen 1 ay oldu 4,2,2 kullanıyorum
benide yazın