Almanya Google Play Store mağaza fiyatı 16 gb ne kadar acaba, güncel fiyat bilgisi mümkünse .
tahminen..nexus 4 şimdi almak akıllıcamı sizce yoksa ??
birde bu telefonla ilgili bi kaç soru var bu most wanted modern combat 4 falan kasıyor diyorlar doğrumudur ???
Arkadaşlar ben de NESUS 4 aldım.Aranıza katılmak istiyorum

Bahsi geçen mikrofonlu kulaklık telefonda çağrı yanıtlayabiliyor mu ?
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Beni de dahil edin.

bayağı bir kişi gelmiş sizi görünce benimde nexus4 alasım geliyor.
sana da şimdiden hayırlı olsun diyeyim 
nexus 4 şimdi almak akıllıcamı sizce yoksa ??
birde bu telefonla ilgili bi kaç soru var bu most wanted modern combat 4 falan kasıyor diyorlar doğrumudur ???
Dolar işaret yanlış özür
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar Nexus 4 hergün kurcalıyorum ama s3 teki Rubble effect bulamıyom(su efekti kilidi)Bulanlar yardımcı olabilirmi
Play store da var geçen hafta kurmustum, sonra kaldirdim,

sENDE Mİ c6-01 DEN GEÇTİN Tesadüfe bak be bende c6-01 den geçtimarkadaşlar merhaba bende 2 haftadır kullanıyorum.daha önce android kullanmamıştım fakat hemen alıştım ve inanılmaz iyi bir telefon özellikle performansını sadece 1 telefonda gordum onun dısında ne iphone nede s3 rakibi ayrıca arkadaşlarımın telefonlarında aynı uygulamaları denedik her seferinde nexus 4 eze eze yendiyalnız benim fikrim olarak ekranı amoled ve kamerası 13 olabilirmiş ama benim ihtiyaçlarımı karşılıyo açıkcası
forumda okudum biri ikonlar çok iğrenç yok şöle yok böle yazmış ama bu zaten GOOGLE telefonu ANDROİDİN en sade ve en hızlı olduğu telefon ayrıca note 2 ile de denedik teli sadece 1-2 saniye geç açtı uygulamayı okadar sayfa yuklemelerı aynıydı bence suanda pıyasadaki en iyi telefon performans olarak ve fiyat kalite olarak