---- LG Nexus 4 Kullanıcılar Klübü / Ana Konu ----

Sponsorlu Bağlantılar

mr.bell

Üye
Almanya Google Play Store mağaza fiyatı 16 gb ne kadar acaba, güncel fiyat bilgisi mümkünse .

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Beni de dahil edin.

Ocean258

Ocean258

Üye
bayağı bir kişi gelmiş sizi görünce benimde nexus4 alasım geliyor.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Almanya Google Play Store mağaza fiyatı 16 gb ne kadar acaba, güncel fiyat bilgisi mümkünse .

Açıkçası tam bulamadım ama 8 gb 239£ yazmışlar 16 sı ise herhalde 300 £ vardır :) tahminen..

nexus 4 şimdi almak akıllıcamı sizce yoksa ??
birde bu telefonla ilgili bi kaç soru var bu most wanted modern combat 4 falan kasıyor diyorlar doğrumudur ???

Oyunu ben oynamadığım için kesin bir bilgi veremem ama kullanan arkadaşlara sorabiliriz.

Arkadaşlar ben de NESUS 4 aldım.Aranıza katılmak istiyorum

Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyoruz :) :op::alkis:alkis

Bahsi geçen mikrofonlu kulaklık telefonda çağrı yanıtlayabiliyor mu ?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Neden yanıtlanmasın ki ? bence herhangi bir sorun olmaz ;)

Beni de dahil edin.

Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyoruz :) :op::alkis:alkis

bayağı bir kişi gelmiş sizi görünce benimde nexus4 alasım geliyor.

Bu gidişle öyle gözüküyor :) sana da şimdiden hayırlı olsun diyeyim :D

Ocean258

Ocean258

Üye
Eyvallah ne diyelim inşallah olur bir gün :)

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
nexus 4 şimdi almak akıllıcamı sizce yoksa ??
birde bu telefonla ilgili bi kaç soru var bu most wanted modern combat 4 falan kasıyor diyorlar doğrumudur ???

Kardeş kasma doğru ama o telefonun şuçu deil güncelleme sorunu Oyunlar 4.2.2 ile uyumlu deil

- - - Eklendi - - -

16GB 349£

• Beğen
Tepkiler: emrel156 ve technoshark

mr.bell

Üye
349 euro mu o Almanyada yoksa paund mu o işaret paund simgesi diye biliyorum.

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Dolar işaret yanlış özür

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar Nexus 4 hergün kurcalıyorum ama s3 teki Rubble effect bulamıyom(su efekti kilidi)Bulanlar yardımcı olabilirmi

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Dolar işaret yanlış özür

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar Nexus 4 hergün kurcalıyorum ama s3 teki Rubble effect bulamıyom(su efekti kilidi)Bulanlar yardımcı olabilirmi

Play store da var geçen hafta kurmustum, sonra kaldirdim,

• Beğen
Tepkiler: technoshark
Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Ben araştırıyorum ama bi türlü bulamadım

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Bulabilirsem linki paylasirim

zaferozkan

zaferozkan

Üye

• Beğen
Tepkiler: Ulubeyli64 ve technoshark
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
bumu, ben bunu kurdum sürekli reklamlar virüs programları cart curt uyarıları geliyor.. beğenmedim :D ilgin alakan için teşekkürler

Ocean258

Ocean258

Üye
Ben bu samsung temalarını beğenmiyorum. LG telefona başka marka teması kurmak hoş gelmiyor bana.

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Çok saol telefon s3 e benzedi

nerf

Üye
arkadaşlar merhaba bende 2 haftadır kullanıyorum.daha önce android kullanmamıştım fakat hemen alıştım ve inanılmaz iyi bir telefon özellikle performansını sadece 1 telefonda gordum onun dısında ne iphone nede s3 rakibi ayrıca arkadaşlarımın telefonlarında aynı uygulamaları denedik her seferinde nexus 4 eze eze yendi;)yalnız benim fikrim olarak ekranı amoled ve kamerası 13 olabilirmiş ama benim ihtiyaçlarımı karşılıyo açıkcası :thumbup:forumda okudum biri ikonlar çok iğrenç yok şöle yok böle yazmış ama bu zaten GOOGLE telefonu ANDROİDİN en sade ve en hızlı olduğu telefon ayrıca note 2 ile de denedik teli sadece 1-2 saniye geç açtı uygulamayı okadar sayfa yuklemelerı aynıydı bence suanda pıyasadaki en iyi telefon performans olarak ve fiyat kalite olarak

• Beğen
Tepkiler: Ulubeyli64, technoshark ve Ocean258
Ocean258

Ocean258

Üye
Fiyat performans açısından en iyi smartphone'dir deyip duruyorduk zaten :)

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
arkadaşlar merhaba bende 2 haftadır kullanıyorum.daha önce android kullanmamıştım fakat hemen alıştım ve inanılmaz iyi bir telefon özellikle performansını sadece 1 telefonda gordum onun dısında ne iphone nede s3 rakibi ayrıca arkadaşlarımın telefonlarında aynı uygulamaları denedik her seferinde nexus 4 eze eze yendi;)yalnız benim fikrim olarak ekranı amoled ve kamerası 13 olabilirmiş ama benim ihtiyaçlarımı karşılıyo açıkcası :thumbup:forumda okudum biri ikonlar çok iğrenç yok şöle yok böle yazmış ama bu zaten GOOGLE telefonu ANDROİDİN en sade ve en hızlı olduğu telefon ayrıca note 2 ile de denedik teli sadece 1-2 saniye geç açtı uygulamayı okadar sayfa yuklemelerı aynıydı bence suanda pıyasadaki en iyi telefon performans olarak ve fiyat kalite olarak
sENDE Mİ c6-01 DEN GEÇTİN Tesadüfe bak be bende c6-01 den geçtim

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Nexus 4 kesinlikle fiyat ve performans aleti :)

Üst Alt