---- LG Nexus 4 Kullanıcılar Klübü / Ana Konu ----

Sponsorlu Bağlantılar

mr.bell

Üye
Birkaç soru daha sormak istiyorum , wi-fi çekim kalitesi nasıl ? Ve bu Tango programını kullandığımızda karşıdaki mesela Nokia C6-01 olsun onunla görüntülü konuşabilir miyiz ? Yada daha sonra yazılımla google bunu sağlar mı yoksa donanımsal mı ?

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
wifi çekim kalitesi çok iyi-Ewet yapabilirsin ama telefonu rootlaman lazım diye biliyorum-Google güncelleme ile çıkarırmı bilmiyorum ama ön kamera olduğu için çıkarma imkanı var.rootlama için ise orum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688 burdaki dosyayı indir.geri kalan zaten kolay

- - - Eklendi - - -

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1995688

- - - Eklendi - - -

Denendi ben rootladım.

• Beğen
Tepkiler: prodetör64

mr.bell

Üye
Sizden bir ricam olacak , araştırma yaparken Nexus 4'te 4G ve LTE olduğunu idda eden birden fazla haber ve video gördüm . Acaba sizde telefonun numara çevirme ekranına *#*#4636#*#* yazarak çıkan gsm bandı seçme kısmına (seçili olan bandı unutmadan , tekrar geri seçmeniz için ) LTE/...../...../..../ vs yazan seçenekler var mı diye bakar mısınız ?
Yanlış bir seçim yaparsanız sorumluluk kabul etmiyorum , bilgilendirme amaçlı paylaştım .

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Banada çok mantıklı gelmedi, telefonu zorlarsan ısınır tabiki ama haberde bahsedilen 60 derece pek mümkün gözükmüyor.

spekilasyon yapmak için uydurma haberde olabilir sanki.. neyse arkadaşımız ısınma sorunu değilde her cihaz nasıl ısınıyor ise buda aynı demiş :) gönlümüz ferahladı birazcık (:

Teşekkürler @SeRdarGwN

mr.bell

Üye

spekilasyon yapmak için uydurma haberde olabilir sanki.. neyse arkadaşımız ısınma sorunu değilde her cihaz nasıl ısınıyor ise buda aynı demiş :) gönlümüz ferahladı birazcık (:

Teşekkürler @SeRdarGwN

Uydurma haber olabilir ama bir tanede video var ve speedtest programıyla hız testi yapılmış .

prodetör64

Üye
Kardeş Nexus 4 LTE yok.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Aynen LTE bende bilmiyorum var olduğunu, bir yanlışlık var bu işte.. Avrupa ürünler de olabilir belki.

Ocean258

Ocean258

Üye
Nexus 4 te LTE yok arkadaşlar ülke fark etmez ama DC-HSDPA, 42 Mbps desteği var kim kullanabiliyor ki bu hızda internet :)

Gggg1994

Üye
gerçekten çok güzel bir telefon :) kullananlar güle güle kullansın şu mesleğimi elime alsamm :D :D :D

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Zaten LTE türkiyede var mı nfcli telfon aldık nfc bile yok türkiyede

mr.bell

Üye
Tamam LTE Türkiye'de yok ama bir kaç video ve görsele bakarsanız anakartta bir LTE çipi olduğunu göreceksiniz . Phone info ya girip şebeke ayarlarına bakan olmadı sanırım eğer varsa oradaki seçeneklerde çıkar .

frknhis

Üye
Arkadaşlar telefonda lte yok.ama türkiyede zaten olmayan bir teknoloji pek kafaya takmayin bence.bu arada ısınmayla ilgili benim hiçbir sorunum olmadi ki ben çok oyun oynarim

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar ekolayzir ayarlarinda hangi konumu kullaniyorsunuz en iyi performans için .bide N4 için kulaklik önerileriniz varsa onlari da yazarsaniz sevinirim

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ekolayzir ayarlarinda hangi konumu kullaniyorsunuz en iyi performans için .bide N4 için kulaklik önerileriniz varsa onlari da yazarsaniz sevinirim

Ekolayzir ayarlarını kurcalamadığım için bilmiyorum ama kulaklık olarak sana tavsiyem

• Beğen
Tepkiler: ofpistan
Ocean258

Ocean258

Üye
Detaylı eko ayarı isteyenlere Poweramp uygulamasını tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: ofpistan
ofpistan

ofpistan

Üye

Ekolayzir ayarlarını kurcalamadığım için bilmiyorum ama kulaklık olarak sana tavsiyem
Bu kulaklığın mikrofonsuz olanı daha ucuz, ben o modeli (EP-630) yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve çok memnunum :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
Ocean258

Ocean258

Üye
Nexus 4 e ubuntu kurup deneyen var mı forumda ?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Bu kulaklığın mikrofonsuz olanı daha ucuz, ben o modeli (EP-630) yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ve çok memnunum :)

Creative nin tüm kulaklıkları zaten güzel maşallahları var :)

Nexus 4 e ubuntu kurup deneyen var mı forumda ?

Ubuntu sanırım kime merak edip kurmadı, çünkü apk uzantılı dosyaları çalıştırmadığı için şuan kimsenin tercihi olmayabilir.. Ama görüntü muazzam geldi benim gözüme :)

mr.bell

Üye
Bahsi geçen mikrofonlu kulaklık telefonda çağrı yanıtlayabiliyor mu ?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

mistikos

Üye
Arkadaşlar ben de NESUS 4 aldım.Aranıza katılmak istiyorum

emrel156

Üye
nexus 4 şimdi almak akıllıcamı sizce yoksa ??
birde bu telefonla ilgili bi kaç soru var bu most wanted modern combat 4 falan kasıyor diyorlar doğrumudur ???

Üst Alt