cihaz müthiş gerçekten özellikleri kullanışlı olması görünümü fln çok iyi öyle çok gösterişli değil ama şık duruyor işlevleri süper. 3 gün oldu alalı ve çok memnunum şuan için
bende geldimekleyin
Kullanıcılara Benide Yaz =)
) 

Bende 1 aydır kullanmaktayım google nexus 4 için özel uygulaması fln yokmu..
arkadaşlar merhaba bende 2 haftadır kullanıyorum.daha önce android kullanmamıştım fakat hemen alıştım ve inanılmaz iyi bir telefon özellikle performansını sadece 1 telefonda gordum onun dısında ne iphone nede s3 rakibi ayrıca arkadaşlarımın telefonlarında aynı uygulamaları denedik her seferinde nexus 4 eze eze yendiyalnız benim fikrim olarak ekranı amoled ve kamerası 13 olabilirmiş ama benim ihtiyaçlarımı karşılıyo açıkcası
forumda okudum biri ikonlar çok iğrenç yok şöle yok böle yazmış ama bu zaten GOOGLE telefonu ANDROİDİN en sade ve en hızlı olduğu telefon ayrıca note 2 ile de denedik teli sadece 1-2 saniye geç açtı uygulamayı okadar sayfa yuklemelerı aynıydı bence suanda pıyasadaki en iyi telefon performans olarak ve fiyat kalite olarak

daha sonra eve gelince 50 küsür mb bir güncelleme yaptı ve daha sonra ısınma sorunu azaldı, fazla oyun oynadığım şöylenemez ama normal uygulamalarda şuan ısınmıyor. Benide ekleyin 2 haftadır kullanıyorum
Şu an için son derece memnunum telefondan, ısınma sorunu ilk aldığımda turkcellde açıp hesabıma giriş yapıp deneyene kadar 10 dakikada ciddi anlamda ısındı, aldığımda havada soğuktu cebime koyunca şimdi böyle ise yazın ne yapacağım diyedaha sonra eve gelince 50 küsür mb bir güncelleme yaptı ve daha sonra ısınma sorunu azaldı, fazla oyun oynadığım şöylenemez ama normal uygulamalarda şuan ısınmıyor.
bundan başka göze çarpan bir eksisine rastlamadım.
Arkadaşlar N4 e yeni arkadaş alıyorum S4 sizce ii bir telefon olur mu
Benide ekleyin 2 haftadır kullanıyorum
Şu an için son derece memnunum telefondan, ısınma sorunu ilk aldığımda turkcellde açıp hesabıma giriş yapıp deneyene kadar 10 dakikada ciddi anlamda ısındı, aldığımda havada soğuktu cebime koyunca şimdi böyle ise yazın ne yapacağım diyedaha sonra eve gelince 50 küsür mb bir güncelleme yaptı ve daha sonra ısınma sorunu azaldı, fazla oyun oynadığım şöylenemez ama normal uygulamalarda şuan ısınmıyor.
bundan başka göze çarpan bir eksisine rastlamadım.

Arkadaşlar N4 e yeni arkadaş alıyorum S4 sizce ii bir telefon olur mu