---- LG Nexus 4 Kullanıcılar Klübü / Ana Konu ----

Sponsorlu Bağlantılar

MksDevoO

MksDevoO

Üye
Kullanıcılara Benide Yaz =)

• Beğen
Tepkiler: technoshark

hasatmevsimi

Üye
bende geldim:)ekleyin

• Beğen

ozanakbulut134

Üye
cihaz müthiş gerçekten özellikleri kullanışlı olması görünümü fln çok iyi öyle çok gösterişli değil ama şık duruyor işlevleri süper. 3 gün oldu alalı ve çok memnunum şuan için

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: MksDevoO ve ozanakbulut134

Deamon77

Üye
Bende 1 aydır kullanmaktayım google nexus 4 için özel uygulaması fln yokmu..

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Bende 1 aydır kullanmaktayım google nexus 4 için özel uygulaması fln yokmu..

özel uygulama derken anlamadım? uygulamaların hepsi zaten google play'de mevcut. Senin dediğin özel uygulama nedir?

Ocean258

Ocean258

Üye
Nexus 4'ün son aldığı güncelleme ile çok daha stabil çalıştığı azda olsa rastlanan ısınma sorunun komple ortadan kalktığını okudum kullanan arkadaşlar sizde durum nedir bu konuda ?

zaferozkan

zaferozkan

Üye
Ben çok memnunum, sarz konusuda iyi, öyle yorucu oyun oynamadim isinma konusunda bir şey diyemem.

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Kardeş ısınma sorunu bende olmadı.N.o.v.a 3 tample run brave.real football.modern combat gta gibi oyunlar oynadım sorunu olmadu

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
ısınma sorunu fazla zorlayınca sanırım meydana çıkan bir durum, lakin o kadarda abartılacak gibi durmuyor. He Optimus 4X HD de ufakta olsa ısınma sorunu söz konusu idi ama artık geliştirmişler yani sorun olmaz ;)

Her telefon ısınır ayrıca :)

volkan_10

Üye
Arkadaşlar ben yeni aldim nexus 4 ekran kitliyken ve telefon kapaliyken ekranin alt kisminda bir çizgi beliriyor bu neden kaynaklaniyor normalmi bilgi verirseniz sevinirim...

ozanakbulut134

Üye
Bende ısınma sorunu var gibi şuan ama çok fazla değil. Bunun dışında telefon gerçekten çok başarılı, bu fiyata başka telefon yok böyle. bildiğiniz navigasyon programı varmı arkadaşlar.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
İgo

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
kardeş google playde çok güzel navigasyon programları var.

Ocean258

Ocean258

Üye
13 kişi olmuş bile ha gayret on beş olacaksınız :) NDirive da güzel navigasyon programıdır bilginize..

sucer42

sucer42

Üye
arkadaşlar merhaba bende 2 haftadır kullanıyorum.daha önce android kullanmamıştım fakat hemen alıştım ve inanılmaz iyi bir telefon özellikle performansını sadece 1 telefonda gordum onun dısında ne iphone nede s3 rakibi ayrıca arkadaşlarımın telefonlarında aynı uygulamaları denedik her seferinde nexus 4 eze eze yendi;)yalnız benim fikrim olarak ekranı amoled ve kamerası 13 olabilirmiş ama benim ihtiyaçlarımı karşılıyo açıkcası :thumbup:forumda okudum biri ikonlar çok iğrenç yok şöle yok böle yazmış ama bu zaten GOOGLE telefonu ANDROİDİN en sade ve en hızlı olduğu telefon ayrıca note 2 ile de denedik teli sadece 1-2 saniye geç açtı uygulamayı okadar sayfa yuklemelerı aynıydı bence suanda pıyasadaki en iyi telefon performans olarak ve fiyat kalite olarak

kardeş kamera yorumua eyvallah
ancak amoledler sorunlu ekranlar (amoled ekran yanma si diye google arattir) ve ay rica renkleri gerçek olarak göstermiyordu

- - - Eklendi - - -

beni de yazin

denizcaptain

Üye
Benide ekleyin 2 haftadır kullanıyorum :oke:
Şu an için son derece memnunum telefondan, ısınma sorunu ilk aldığımda turkcellde açıp hesabıma giriş yapıp deneyene kadar 10 dakikada ciddi anlamda ısındı, aldığımda havada soğuktu cebime koyunca şimdi böyle ise yazın ne yapacağım diye :hmmm daha sonra eve gelince 50 küsür mb bir güncelleme yaptı ve daha sonra ısınma sorunu azaldı, fazla oyun oynadığım şöylenemez ama normal uygulamalarda şuan ısınmıyor.
bundan başka göze çarpan bir eksisine rastlamadım.

• Beğen
Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Arkadaşlar N4 e yeni arkadaş alıyorum S4 sizce ii bir telefon olur mu

Ocean258

Ocean258

Üye
Şu an için son derece memnunum telefondan, ısınma sorunu ilk aldığımda turkcellde açıp hesabıma giriş yapıp deneyene kadar 10 dakikada ciddi anlamda ısındı, aldığımda havada soğuktu cebime koyunca şimdi böyle ise yazın ne yapacağım diye :hmmm daha sonra eve gelince 50 küsür mb bir güncelleme yaptı ve daha sonra ısınma sorunu azaldı, fazla oyun oynadığım şöylenemez ama normal uygulamalarda şuan ısınmıyor.

o ilk ısınma olayı farkedilir edilmez güncelleme geldi Nexus 4'e iyi oldu

Alırsanız hayırlı olsun demek düşer bize ama ben s3 ten farklı bir şey görmedim o telefonda

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi

Aramıza Katılan Arkadaşımıza Hoşgeldin Diyoruz :megafon::alkis:d::naughty:

Bence hiç gerek yok para harcamana :D

Üst Alt