enesrsln
Üye
Peki nexus 4'e galaxy s4 launcher filan yükleme şansımız var mı ?Yani o tarz romlar var mı ? Arayüzden sıkılırsam öyle romlar yükleyebilirim.Vallaha isinma sorunu tüm telefonlarda var o her telefon isinir onun dişinda oyunlarda herhangi bir sorun yasamazsin gayet iyi bir performansla tüm oyunlari oynarsin ben şimdiye kadar her istediğimi yapiyorum nexus 5 cikana en güzeli bu hemde ROM ve güncelleme de hic zorluk yasamazsinn
- - - Eklendi - - -
bu arada bu linkteki temalar süper yanlış bilmiyorsam telefonun rootlu olması lazım...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
telefon youn oynarsan mesela gta veya nfs mw oynarsan telefon ısınır ama abimin s4 var aynı oyunlar ondada oynayınca ısınıyor ısınma her telefonda var olmayan yok merak etme tmm ( YANİ BENCE İSTER KATILIN İSTER KATILMAYIN )Telefonda ısınma durumu nedir ? Ne yapınca ısınıyor ? Ne kadar ısınıyor ? Güncellemelerle ısınma azaldı mı ?
Peki telefonu kurcalarken menüde gezinirken telefonla görüşürken filan da ısınma oluyor mu ? Isınma derecesi ne kadar ? Aşırı birısınma mı var yoksa azıcık bir ısınma mı var?telefon youn oynarsan mesela gta veya nfs mw oynarsan telefon ısınır ama abimin s4 var aynı oyunlar ondada oynayınca ısınıyor ısınma her telefonda var olmayan yok merak etme tmm ( YANİ BENCE İSTER KATILIN İSTER KATILMAYIN )
VAR TABİKİDE BURDAN 4.2.2 İNDİR KUR AMA SEN 4.3 İLE 4.2.2 ARASINDA NE GÖRDÜNDE MEMNUN DEĞİLSIN ANLAMADIMarkadaslar ben 4.3 e gectım fakat hiç memnun degilim 4.2 ye dönmenin bir yolu varmı
GEÇ GEÇ YENİ SİSTEM HERZMAN DAHA İYİDİR Kİ OYUN OYNUYORSAN ROM OYUNLARDA İYİLEŞTİRME SAĞLIYOR VE MENÜ GEÇİŞLERİ HIZLI4.3 yüklemelimiyim bilgi veririrmisiz
Selim kardes bu rommları nasl yükleriz biraz yardım edebelermisen pc den mi yoksa apk mı.ayrıca sben telefonu 4.3 yaptım ona da uygulanır mı
2 nedeni vardı 1. si kilit ekranından çıkınca otomatik mobil veriyi devreye sokuyordu 2.side go kilitleyici,go launcher vb bu tip uygulamalar üstte durum cubugunda sureklı görünüyordu bunu kaybedemedım neyse format attın mobil veri olayı düzeydi birde 2.sine çözüm bulsam tamamdır
menü--->ayarlar-->veri kullanımı-->buranın kapalı olduğundan emin olduktan sonra ayarlar menüsüne geri dön sonraekran kilitini açınca hemen mobil veri açılıyor kendi kendine bunu istemiyorum
vallaha eğer arkada çalışan internet isteyen bir uygulama varsa o da yapar sen istediğin kadar format at sen googleplay e girdiğinde orda olan uygulamalar anında tele yuklenıyor yanı formatlasan da hangı uygulama oldugunu bulman lazım benceee aklıma baska bıse gelmıyoırdediklerinizi yaptım fakat değişen bişey olmadı hala aynı
tahmin ettiğim gibiymiş4.2 deki uygulamaların aynısı yuklu ama onda olmuyordu
- - - Eklendi - - -
evet sorunu buldum batery defender uygulaması yapıyormus yardımlarınız için saolun arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?