LG L9 ısınma problemi

Sponsorlu Bağlantılar

mami944

mami944

Üye
    Konu Sahibi
LG L9 ısınma problemi
Beyler LG l9 telefonum oyun felan bir yana sadece müzik dinlerken çok ısınma yapıyor.Kulaklık ve ya hoparlör farketmeksizin aşırı ısınıyor cihaz aramama rağmen bir sonuç bulamadım bilen biri yardım edebilirmi.
Telefonu yeniden başlatınca aynı sorun hiç bir uygulama extradan sadece müzik açınca oluyor arkaplanda çalışan hiç bir extra uygulama bulunmamaktadır

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Buğra

Buğra

Admin
Marketten cpu-z indirip işlemcinin yük durumuna bakar mısınız.

skylinegti

skylinegti

Üye
bende l9 kullanıyorum hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım bu sorunu çözmek için hard format atmayı dene baktın yine aynı sorun var büyük ihtimalle donanımsal olabilir onun içinde garantiye gönder telefonu...

mami944

mami944

Üye
    Konu Sahibi
Cevap bayağı hayli geç oldu üzgünüm bootloader yaptım tekrar ardından cyanogenmod üzerinden stabil bi sistem yükledim google play kullanmıyorum müzik çalarken işlemci %22 core 0 ve core 1 en fazla 1008 mhz oluyor hala çözülemedi :(Evet beyler sorun çözüldü cyanogen mod stabil bir sürüm yükledikten sonra google play yüklemedim (yandex.store kullanıyorum gayet güzel ama uygulama az) 3 hafta oldu ısınma yok demek ki bu goole service felan geliyor play ile onlar ısınma yapıyordur...

Takipçi Satın Al

Üst Alt