lg l7 p705 tempel run

Sponsorlu Bağlantılar

evren01

evren01

Üye
    Konu Sahibi
lg l7 p705 tempel run
Arkadaşlar tempel runu çok fazla kasıyor telefondan mı kaynaklanıyor yoksa oyundan mı acaba yardımcı olursanız sevinirim.

avast

avast

Üye
kardes donanımsal sorun yoksa bi onbellek temizle wipe data wipe cache falan yap

evren01

evren01

Üye
    Konu Sahibi
aşırı derecede donma oluyor oynanmıyor ne yapacam tamda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

- - - Eklendi - - -

Ve telefon daha 2 haftalık ne gibi donanımsal sıkıntı olabilir ki :hmmm

irememre

irememre

Üye
aşırı derecede donma oluyor oynanmıyor ne yapacam tamda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

- - - Eklendi - - -

Ve telefon daha 2 haftalık ne gibi donanımsal sıkıntı olabilir ki :hmmm

Cok ilginc ben gayet rahat oynuyorum jelly beana yukselttin mi telefonu

evren01

evren01

Üye
    Konu Sahibi
o nedir tam bilmiyorum lg pc suite kurdum çalışmadı oda telefondan güncellemelere giriyorum güncelleme yok diyor nasıl ne yapacam bilmiyorum malesef :bilmm

irememre

irememre

Üye
o nedir tam bilmiyorum lg pc suite kurdum çalışmadı oda telefondan güncellemelere giriyorum güncelleme yok diyor nasıl ne yapacam bilmiyorum malesef :bilmm

O zaman forumdan biray araştirin lakin benim jelly bean a gecmeden önce de kasmiyordu o oyun

hayat.hayat43

Üye
oyun demo gibi bişey zaten kaldığın yerden başlayamıyorsun her defasında sil baştan oynamak işkence btün altınları topla bütün oyuncuları dene aynı yerde saymaktan öteye gidemezsin

yinede format atarak tekrar dene

technoshark

technoshark

Üye
Açıkçası nedenini bilemedim diğer arkadaş kasmıyor diyor ve senin telefonun lakin kasıyor. Güncelleme yaptınız mu yoksa olduğu gibi duruyor mu? Hangi sürüm desiniz onu söylerseniz yardımcı olalım..

muellif

Üye
Çok ilginc Black kasmıyor o oyunda

irememre

irememre

Üye
sanırım telefonunuza virüs blasti veya onun gibi bişey

Takipçi Satın Al

Üst Alt