OnurYurdakul
Üye
yani uğraşsam yapamamKardes onu buyuk ihtimal suya sokup ciflemis falandir pantolona koyup cikarmayla olmaz yani
yani uğraşsam yapamamKardes onu buyuk ihtimal suya sokup ciflemis falandir pantolona koyup cikarmayla olmaz yani
Aynen bana kalirsa kasti olarak yapilmis yakma yada suda cifleme tarzi bisey bende siyahi var daha sikinti yok yani yuzulme vs hicbisey yok samsung vardi bundan once Metal olan her yer dokuldu olayi anlattim yukari sayfalarda kardesyani uğraşsam yapamam
Lg bunu nasıl duşunememiş şaşırdım doğrusuBu bir genel şikayet. Herkeste olacak diye bir kural yok.
Genel sikayet ama bir kiside olan bir hata ama samsungda metal dokumu her samsungda oluyor ne kadar temiz kullanirsan kullanBu bir genel şikayet. Herkeste olacak diye bir kural yok.
Suan sordun diye kokladim harbi kokuyorDeri kayisli kol saatleri bildigimiz üzre sıcak havalarda burun diregimizi çürütür. Bu deri de öyle kokuyor mu acaba?
Biraz güneş görsün de göreyim ben bi seniSuan sordun diye kokladim harbi kokuyormile ama oyle abarti bi sekilde degil yani
BilmiyorumBiraz güneş görsün de göreyim ben bi seni
Samsungtan banane? Cümlen biraz karmaşık olmuş. Genel bir şikayet ama bir kişide olan bir hata çok mantıksız bir cümle. Hem genel hemde bir kişi nasıl oluyor anlamadım. Bir kişi bütün genel mi oluyor?Genel sikayet ama bir kiside olan bir hata ama samsungda metal dokumu her samsungda oluyor ne kadar temiz kullanirsan kullan
En iyisi hiç kullanmamakBilmiyorumama lg g4un bi deri arka kapak bi de mat plastik mi metal mi bilmiyorum buyuk ihtimal plastik arka kapakli modeli var dileyen diledigini alir yani yani her turlu bisey oluyor cam alirsin cizilir metal alirsin cizilir deri alirsin yuzulur ne almak lazim anlamadim ki mile
Siz genel hata demissiniz fakat fotografta tek bir kisinin yapmis oldugu hata yani.etrafimda kullananlarla da konustum deri kapakta sikinti yasayan yok bu fotograftaki telefonun sahibi cok hor kullanmis.sizin dediginiz genel hata ornek verdigim samsung. Metal kasa dokuntusune bileyim general mobile discovery ekranlarinin pixel hatasi gibi seyler olur daha genel bir telefonda olmayip bircok telefonda olanSamsungtan banane? Cümlen biraz karmaşık olmuş. Genel bir şikayet ama bir kişide olan bir hata çok mantıksız bir cümle. Hem genel hemde bir kişi nasıl oluyor anlamadım. Bir kişi bütün genel mi oluyor?
3310 kullandigim gunlerde yok ekranim cizildi yok kilif almam gerek diye hic sikintim olmadi :haha en iyisi eskiler ne varsa eskilerde varEn iyisi hiç kullanmamak
Edit: telefonu.
Kardes sorunsuz cihaz olsa zaten bu firmalar batar.her zaman kendilerini yenileyecek seyler yapiyorlar kaliteyi bir tık arttıriyorlar.sonucta hepsi ayni halt yani kardes cikarttiklari mali satacaklar o maldan belirlenen satis elde edilecek sonra daha yenisi daha az kusurlusu cikacak ticaretin mantigi bu.Ben anlamıyorum bu işi teknoloji ilerledikçe kalite neden bu kadar düşüyor. Plastik alırsın soyulmalar boya atmaları başlar sinir olursun, cam alırsın o kadar kolay çizilir ki hayret edersin sinir olursun oysaki ekrandaki cam korumayı arkadaki cama da yapsalar sorun olmayacak, bari deri alayım ne olabilir ki dersin yırtılır, soyulur sinir olursun. Adam gibi yapsınlar şu telefonları fiyatları her sene arttırmasını iyi biliyorlar.
Ben malzeme olarak dedim yoksa sorunları bitek malzeme değil ki dolu sorun var yani. Isınma, batarya, kamerada pembeleşme vb. sorunlar yani en azından bari malzeme konusunda sorun çıkmasın.Kardes sorunsuz cihaz olsa zaten bu firmalar batar.her zaman kendilerini yenileyecek seyler yapiyorlar kaliteyi bir tık arttıriyorlar.sonucta hepsi ayni halt yani kardes cikarttiklari mali satacaklar o maldan belirlenen satis elde edilecek sonra daha yenisi daha az kusurlusu cikacak ticaretin mantigi bu.
Samsung Metal çerçeveye geceli 1 yıl oluyor hangi telefonu kullandiniz acabaGenel sikayet ama bir kiside olan bir hata ama samsungda metal dokumu her samsungda oluyor ne kadar temiz kullanirsan kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?