eikiyüzellibir
Üye
Lg kp500 YAZILAR GÖZÜKMÜYOR!!!
Arkadaşlar Telefonuma yaklaşık 1,5 - 2 hafta önce iphone teması yükledim..KEŞKE YÜKLEMESEYDİM. Telefonun başına birşey gelir diye geri eski temaya döndüm.Orjinal cust_theme kaydetmediğim için internette bulduğumu yükledim..
Bugün telefon yavaşladı..Onun için Telefonu sıfırladım..Daha sonra bir sorun daha oldu biraz geçti ve birkez daha sıfırladım!!! KEŞKE SIFIRLAMASAYDIM!!!! Telefondaki yazılar gitti..Telefon çalışıyor fakat ekranda hiç yazı yok!
Telefonu açıp kapatıyorum.. Açarken pin istiyor yazıyorum fakat ok tuşu yok..Açamıyorum.Hattı çıkarıp açıyorum.Bu seferde kapatırken kapama tuşuna basıyorum kapanmıyor ekran kararınca kapanıyor!!!
Geçenlerde GARANTİYE vermiştim..GARANTİ süreside var yanılmıyorsam.. Fakat ben tema felan değiştirdiğim için alacaklarını düşünmüyorum..Fikrinizi bekliyorum.. GARANTİYE KABUL EDERLER Mİ??? Ayrıca DÜZELTEBİLİR MİYİM ? BİR ÖNERİ LÜTFEEEEEEEEEEEEN :/
BİRDE SİZ SİZ OLUN SAKIN ORJİNAL TEMADAN BAŞKA TEMA YÜKLEMEYİN, TELEFONUN ORJİNAL ÖZELLİKLERİ DIŞINDA BAŞKA ÖZELLİKLER EKLEMEYİN..GERÇEKTEN ÖMRÜNÜ KISALTIYOR..ŞEKİL A'DA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ!!!
Bugün telefon yavaşladı..Onun için Telefonu sıfırladım..Daha sonra bir sorun daha oldu biraz geçti ve birkez daha sıfırladım!!! KEŞKE SIFIRLAMASAYDIM!!!! Telefondaki yazılar gitti..Telefon çalışıyor fakat ekranda hiç yazı yok!

Telefonu açıp kapatıyorum.. Açarken pin istiyor yazıyorum fakat ok tuşu yok..Açamıyorum.Hattı çıkarıp açıyorum.Bu seferde kapatırken kapama tuşuna basıyorum kapanmıyor ekran kararınca kapanıyor!!!Geçenlerde GARANTİYE vermiştim..GARANTİ süreside var yanılmıyorsam.. Fakat ben tema felan değiştirdiğim için alacaklarını düşünmüyorum..Fikrinizi bekliyorum.. GARANTİYE KABUL EDERLER Mİ??? Ayrıca DÜZELTEBİLİR MİYİM ? BİR ÖNERİ LÜTFEEEEEEEEEEEEN :/

BİRDE SİZ SİZ OLUN SAKIN ORJİNAL TEMADAN BAŞKA TEMA YÜKLEMEYİN, TELEFONUN ORJİNAL ÖZELLİKLERİ DIŞINDA BAŞKA ÖZELLİKLER EKLEMEYİN..GERÇEKTEN ÖMRÜNÜ KISALTIYOR..ŞEKİL A'DA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ!!!
) tasarımı guzel ekran kalıtesı ıyı.. dertsiz başına dert almıssın gercekten ama ver servise bence hallederler ama garantisi devam edecegını dusunmuyorum