bulutsuzgece
Üye
Z5 premium icin ne diyorsun özgür abi.
İnceleme sansin oldu mu.?
Z5'i pek inceleme fırsatım olmadı.
Ama G4'ten geçmeye değeceğini sanmıyorum

Z5 premium icin ne diyorsun özgür abi.
İnceleme sansin oldu mu.?

Ekranı sürekli 4k değil. Ve evet, kaldırıyor.G4 ten Z5 Premium a geçmek mi? Ciddi misin? 4K ekranı o dananım kaldırır mı sence?
Sd 810 lu cihaz alınmaz kötü bir imajı var ama 820 li olur. O yüzden şuan deymez g4 varken biraz bekliceksin 2 seneye gör neler olur bu hızla 7nm işlemciler çıkacak.Ekranı sürekli 4k değil. Ve evet, kaldırıyor.
Aradaki farkı ne kadar anlayacaksın? Seninki 09. saniyede açıldı benimki 1 saniyede. Vay canına 0.1 saniyemi çaldı.Sd 810 lu cihaz alınmaz kötü bir imajı var ama 820 li olur. O yüzden şuan deymez g4 varken biraz bekliceksin 2 seneye gör neler olur bu hızla 7nm işlemciler çıkacak.
Ben ona pek takılmıyorum ama tabiki de beklenen bir açılma hızı var. Sd 810 ısınıyor diye ben öyle dedim yanlış anlamışsın normal değerde değil bu ısınma.Aradaki farkı ne kadar anlayacaksın? Seninki 09. saniyede açıldı benimki 1 saniyede. Vay canına 0.1 saniyemi çaldı.
s7 bu gün turlcell bayisinde gördüm az kullandım çoğu yerde dağıtımı başladı galiba onun, Lg hiç iyi yapmıyor geç gelmekleEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Vatan yeni bir bilgi daha eklemiş.
Bu tarih, Türkiye Lansmanının 12 yada 15 Nisanda yapılacağı yönünde elemanın verdiği bilgiyi bir nevi doğrulamış oluyor.
Çooook geç kalıyorsun LG, çok geç.... Üstüne bir de insanlara 2800TL fiyat çekersen kimse seni kaale almaz burada!
Ne kadar saçma şeylerMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ne kadar saçma şeyler![]()

Lg g5 in lansmanı ertelenmişti . Ne zaman yapılacağı belli mi ?
12 nisanmış... şaka gibisin be lg...
eline yüzüne bulaştırdın..!
LG G5 + Hifi plus bang&olufsen play + bang&olufsen h3 bu 3'lüye hayır diyeceğimi sanmam iphone 6s plus 64 Gb nokta hatasız 21 ay tr garantili şimdiden takaslanır.