cmts yada pazar günü z5 premium crome rengini alacağım kısmet olursa...
z5 premium alma zamanı geldimiLG G4 kullaniyorum... Cihazım bir anda kapandı ve açılmıyor da. LG logosu geliyor tekrar reset atıyor...
Sinir ettin beni LG.... Artık yeter.
LG g2 de ölü piksel sorunu, g3 da çatlama sorunu , g4 de kapanma sorunu çıktı bir de.... Son damla oldu benim için.
LG ye son verme vakti geldi... Şimdi Vintek Elektronik Mecidiyeköy e gittim . Değişim kararı çıktı ...!
gelir gelmezden 1500 tl den arkadaşa veriyorum .

Hiç alakası olmayan baltalama yazısı yazmışısınz.Dağıtım konusunda halısınız. G5 e rakip görülen S7 edge ı detaylı inceledim hatta iphone 6s + la fotoğraf kıyaslamasıda yaptı ben iphone kameralarını oldukca amatör gören biri olarak neredeyse kafa kafaya kalitedeler birde s7 edge de fotoğrafı çektiniz ama beğenmeyip sildiniz diyelim işte tamda orada kamera 1-2 saniye takılıyor s6 da bu takılma çok daha az yani orada bir sıkıntı var. ve üzerindeki etiket 3300 TL dış kaplama oldukca ucuz olmuş ayna gibi parlıyor ve inanılmaz el izi tutuyor. Kutudan çıkan kulaklık piyasada max. 10 TL ye alına bilir bir kulaklık. Fiyat konusunda G5 ile beraber verilecek kulaklık piyasada 700 TL sahibinden com sitesine koysanız 450 TL ye hemen satlırbuna rağmen rakiplerinin yinede 600-700 TL gerisinde olmasına rağmen eleştiriliyor olması garip geliyor insana.
z5 premium alma zamanı geldimi![]()

kapanma sorunu geçen bir arkadaşın g3 de oldu nasıl çözdük dersen pili şişmiş telin şarj olmuyor ve logo gelip kapanıyor boyna farklı bir pil takıp denedik 1-2 gün sorunun pil den olduğuna kesin karar verince orijinal 90tl ye turkcell den pil aldım tamamen sorun çözüldü, g4 yekpare miydi tam hatırlamıyorum ama sizde bir pili kontrol edin derimLG G4 kullaniyorum... Cihazım bir anda kapandı ve açılmıyor da. LG logosu geliyor tekrar reset atıyor...
Sinir ettin beni LG.... Artık yeter.
LG g2 de ölü piksel sorunu, g3 da çatlama sorunu , g4 de kapanma sorunu çıktı bir de.... Son damla oldu benim için.
LG ye son verme vakti geldi... Şimdi Vintek Elektronik Mecidiyeköy e gittim . Değişim kararı çıktı ...!
gelir gelmezden 1500 tl den arkadaşa veriyorum .
fiyatını bilmiyorum ama ben türk telekom bayisine sordum turkcell hattım peşin parayı verip alabilirmiyiz diye sordum abi onlarda tabiki alabilirsin dedi konuştuğum yetkili normalde başka hat kullananlar yani ben turkcellim ya abi onların bana vermemesi gerekirdi dimiSanırım o fiyat taahhütlü fiyat değil direk kontratsız cihaz alim fiyatı.
Teknoloji mağazalarındaki fiyat.
G5 kampanyalı 4,5G tarifeleri açıklanacak.
Orada fiyat 100 dolar yani 300tl daha ucuz olacak (2499tl)
Ancak taahhüt sartiyla tabi.
Örneğin 4gb internet, 1000dk konusma, 500sms 50tl olsun.
Bu 50 tllik tarifeye 12 yada 24 ay taahhüt verilirse cihaz pesin olarak 2499a alinabilecek. @papakudioflu

fiyatını bilmiyorum ama ben türk telekom bayisine sordum turkcell hattım peşin parayı verip alabilirmiyiz diye sordum abi onlarda tabiki alabilirsin dedi konuştuğum yetkili normalde başka hat kullananlar yani ben turkcellim ya abi onların bana vermemesi gerekirdi dimi![]()
Alakası yok. İstediğin yerden alabilirsin ama tabiki de kendi hatlarına özgü taahhüt indiriminden yararlanamazsın (2.500 tl olan fiyattan). Sadece mağaza fiyatından satın alabilirsin.fiyatını bilmiyorum ama ben türk telekom bayisine sordum turkcell hattım peşin parayı verip alabilirmiyiz diye sordum abi onlarda tabiki alabilirsin dedi konuştuğum yetkili normalde başka hat kullananlar yani ben turkcellim ya abi onların bana vermemesi gerekirdi dimi![]()
2799 tl kesin fiyat değil @bulutsuzgece abi vatan bilgisayar 2799 tl fiyat etiketini kaldırmış yine fiyat yazmıyoer![]()

Bu arada LG G5 için ilk Custom Rom da geldi
Ekran Görüntüleri:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ana Konu:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız