Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
2300 liraya şaşırmaz başarılı bir politika izlediklerini düşünürdüm fakat 2700 civarı gelecek gibi @bulutsuzgece Türkiye'de birilerinin cebine para girmesi lazım.
Türkiye'de birilerinin cebine sürekli para girmesi lazım zaten. Başka bir şey bilmiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve Onur K.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Türkiye'de birilerinin cebine sürekli para girmesi lazım zaten. Başka bir şey bilmiyorlar.
Herhangi bir marka telefon ortalama 2700 - 3400 lira arası piyasaya giripte 1 yıl içerisinde 1300 - 1600 civarına kadar düşebiliyor ise gerçekten bazıları çok rahat yaşıyor bu ülkede. Tamam bir malın değeri zaman ile düşer ama bu kadarda düşmez ciddi farklar var. Buna bende dahil koşa koşa gidip alıyoruz müstehaktır ama bize.

Emre

Üye
S830 ne ara çıktı :ehe

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177 ve serdar_gs
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
2300 liraya şaşırmaz başarılı bir politika izlediklerini düşünürdüm fakat 2700 civarı gelecek gibi @bulutsuzgece Türkiye'de birilerinin cebine para girmesi lazım.

Ben hala umudumu yitirmedim, yarınki Türkiye lansmanında yapılacak resmi açıklamayı bekliyorum.
Vatan'daki fiyat üzerinden resmi fiyatın da bu olacağı kanısına ulaşmak yanlış olur.
Kaldı ki Vatan'da hala "ön kayıt" diye yazıyor. Yani o fiyattan "ön sipariş" verilemiyor.
Almak istediğinizde alamıyorsunuz.

İnşallah LG, bekleyenleri hayal kırıklığına uğratmaz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
16 Mart Salı günü yapılması planlanan LG G5'in Türkiye lansmanı, dün Ankara'da yaşanan terör saldırısı nedeni ile ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ilyas_0177, Murat Alper, iizz ve 1 kişi daha
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
16 Mart Salı günü yapılması planlanan LG G5'in Türkiye lansmanı, dün Ankara'da yaşanan terör saldırısı nedeni ile ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Yerinde bir karar olmuş.
Ancak fiyatı açıklamak için ille etkinlik yapmalarına da gerek yok aslında. :hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
lg bu fiyat ile benim gözümde dibe vurmuştur..
lg g2 , g3 ve g4 kullanan biri olarak asla bu fiyatı vermem . lg benim için tamamen biter bu fiyat ile ...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
lg bu fiyat ile benim gözümde dibe vurmuştur..
lg g2 , g3 ve g4 kullanan biri olarak asla bu fiyatı vermem . lg benim için tamamen biter bu fiyat ile ...

Fiyatı resmi olarak açıklasınlar da öyle bitsin :tebessüm:
Daha ortada resmi olarak duyurulmuş bir fiyat yok.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye

Yakaladım seni :kıskıs: basından.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
G5'in ürün destek sayfası sonunda hazırlanmış.
Daha önce tıklandığında boş geliyordu.

Şimdi dolu geliyor ancak kullanım kılavuzunu henüz eklememişler.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
2800 tl olarak açıkladı her yer abi. çok sinir oldum

Hepsi aynı kaynaktan yani SDNden alıntı.
SDNde sırf reyting olsun diye vatanda gördüğü hiçbir bir resmiyeti olmayan fiyatı "Resmi fiyat açıklandı" başlığıyla vermiş.
Halbuki daha resmi fiyat belli değil, bugün açıklanacaktı ama olaylar nedeniyle ertelendi.
Belki vatandaki fiyatın aynısını da aciklayabilirler bilemeyiz ama ben yine de daha düşük olacağını düşünüyorum.
Bekleyip görelim bakalım.

Ayrıca daha once de soyledigim gibi vatanda o fiyat yaziyor ama siparis verilemiyor.
Hala onkayit yaziyor. Oysa fiyat konuldugu an o yazi onsiparise donusmeli ve satin alma yapilabilmeliydi.
Ayrica niye vatana ayricalik taninsin.
Diger sitelere de düşerdi fiyat belli olsaydi.
Ozellikle de Medimarkt, Teknosa ve Bimekse.
Çünkü bunlar neredeyse G5in etkinligini bile canli yayinladilar ve ilk gunden beri onkayit topluyorlar. Ve hala da sadece onkayit (isim, eposta birakma) yapilabiliyor.
Henuz fiyat ve onsiparis yok.
Ancak bu sitelerde de 2799 yazisini gorursen bilki o zaman resmi fiyattir.

Su an beklemekten veya bu magazalarin sitelerini hergün kontrol etmekten baska care yok.

Amerikada G5in yaninda ekstra batarya ve sarj etme kutusu hediye...

Alman mobilegeeks.de sitesine gore Almanyada 699 euro fiyatla onsipariste..
16 Nisana kadar alimlarda yaninda Cam Plus modulu hediye...

İspanyada da 699 euroya 31 marta kadar alımlarda yine Cam Plus ve ekstra batarya ünitesi yaninda hediye...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: boran9999
man20

man20

Üye
İspanya'ya güzel hediyeler vermiş.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Fiyat 2.800 civarında ve yanında benzer hediyeler olacak kanısındayım ülkemiz için.

0MG90

0MG90

Üye
Bizdede kulaklık yerine onları versinler bari

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
Lg G3 32GB telefonum var. Gayet memnunum. Aslında kış aylarında daha da memnunum. Cep telefonu işlevinden bir diğer özelliği de cep sobası olarak kullanılabilirliği. Seviyorum bu telefonu. Kışın dışarıda kalsanız bile donarak ölürüm endişesine kapılmazsınız. Tabiki şarjınız bitmediği sürece. LG telefonların arayüzü samsung cihazlardan daha seri. Lakin bir ufo kadar ısı verebiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Murat Alper

Murat Alper

Üye

şunu hediye etseler güzel olur
birde her zaman olduğu gibi telefon alana yanına birde özel telefon kılıfı hediye ederler diye düşünüyorum her zaman olduğu gibi

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
hiçbir yer de yok mu lg g5 ...incelemek için avm lerde hiç mi yok yahu...
bilgisi olan var mı ?

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Murat Alper

Murat Alper

Üye
hiçbir yer de yok mu lg g5 ...incelemek için avm lerde hiç mi yok yahu...
bilgisi olan var mı ?
lg g5 daha gelmemiş dh forumunda birisi lg g5 eğitimlerinin başladığı video ve resimleri paylaşmış

parmak izi testi videosu

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

Üst Alt