Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Z5 den daha üstün z5 premium... Sony ekrani lg ye göre mat geliyor bana...
Cok kararsiz kaldim... Lg g5 i de tam olarak görmek istiyorum ama o fiyattan çıkacaksa hic bakmam...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Z5'ler hem Sony açısından hem de S810 açısından elde kalan mallar gibi oldular.

810 ile çıkararak hata ettiler 820'ye ramak kalmıştı bu da yetmezmiş gibi cihazı piyasaya çok geç sürdüler.

• Beğen
Tepkiler: reflex
reflex

reflex

Üye
Ekranı sürekli 4k değil. Ve evet, kaldırıyor.
Sd 810 lu cihaz alınmaz kötü bir imajı var ama 820 li olur. O yüzden şuan deymez g4 varken biraz bekliceksin 2 seneye gör neler olur bu hızla 7nm işlemciler çıkacak.

0MG90

0MG90

Üye
Sd 810 lu cihaz alınmaz kötü bir imajı var ama 820 li olur. O yüzden şuan deymez g4 varken biraz bekliceksin 2 seneye gör neler olur bu hızla 7nm işlemciler çıkacak.
Aradaki farkı ne kadar anlayacaksın? Seninki 09. saniyede açıldı benimki 1 saniyede. Vay canına 0.1 saniyemi çaldı.

reflex

reflex

Üye
Aradaki farkı ne kadar anlayacaksın? Seninki 09. saniyede açıldı benimki 1 saniyede. Vay canına 0.1 saniyemi çaldı.
Ben ona pek takılmıyorum ama tabiki de beklenen bir açılma hızı var. Sd 810 ısınıyor diye ben öyle dedim yanlış anlamışsın normal değerde değil bu ısınma.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

@papakudioflu @DiaBLoS

Ekli dosyalar

osicik

Üye
Bazı arkadaşlar normal karşılamış ama yorum belirtmeyen kişilerde yorumlarında bu fiyata alırmısınız almazmısınız ek olarak belirtirseniz bir fikir ortaya çıkar
Mesela ben samsunguda pahalı buluyorum o fiyatlara göre 5-6 ay beklenir düşmesi diyorum G5 içün ise çok zor görüyorum o parayı kesin vermem 5-6 ay sonra 2000 lira bile verilir mi tartışırım çünkü alternatifler söylemler geldikçe az daha bekliyim durumu oluşur ve sanki bu G5 satışlarını çok düşürür tabiki bu benim varsayımım bekleyip göreceğiz....

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Vatan yeni bir bilgi daha eklemiş.
Bu tarih, Türkiye Lansmanının 12 yada 15 Nisanda yapılacağı yönünde elemanın verdiği bilgiyi bir nevi doğrulamış oluyor.
Çooook geç kalıyorsun LG, çok geç.... Üstüne bir de insanlara 2800TL fiyat çekersen kimse seni kaale almaz burada!

Ekli dosyalar

4MaGuS

4MaGuS

Üye

Vatan yeni bir bilgi daha eklemiş.
Bu tarih, Türkiye Lansmanının 12 yada 15 Nisanda yapılacağı yönünde elemanın verdiği bilgiyi bir nevi doğrulamış oluyor.
Çooook geç kalıyorsun LG, çok geç.... Üstüne bir de insanlara 2800TL fiyat çekersen kimse seni kaale almaz burada!
s7 bu gün turlcell bayisinde gördüm az kullandım çoğu yerde dağıtımı başladı galiba onun, Lg hiç iyi yapmıyor geç gelmekle

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Lg g5 in lansmanı ertelenmişti . Ne zaman yapılacağı belli mi ?
12 nisanmış... şaka gibisin be lg...
eline yüzüne bulaştırdın..!

boran9999

boran9999

Üye
LG G5 + Hifi plus bang&olufsen play + bang&olufsen h3 bu 3'lüye hayır diyeceğimi sanmam iphone 6s plus 64 Gb nokta hatasız 21 ay tr garantili şimdiden takaslanır.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
LG G5 + Hifi plus bang&olufsen play + bang&olufsen h3 bu 3'lüye hayır diyeceğimi sanmam iphone 6s plus 64 Gb nokta hatasız 21 ay tr garantili şimdiden takaslanır.

Operatorlerin her biri farkli modul yada aksesuarlar hediye edecek.
Tarife taahhüdü ile 2499TLye alinabilecek.
B&O kulaklığı sanırım Turkcell verecekmiş.(taahhüt +2499tl)
Telekom CamPlus veya 360Cam.(taahhüt +2499tl)
Vodafone her ikisini de ücretsiz verebilirmiş.(taahhüt +2499tl)
LG de sanırım mağazalarında batarya kiti ile birlikte gelecek. (2799tl)

• Beğen
Tepkiler: boran9999

Emre

Üye

• Beğen
Tepkiler: iizz
0MG90

0MG90

Üye
Kazık!!!!!!!
Gider Z5P alırım daha iyi

Üst Alt