Haber LG G5 resmi olarak duyuruldu: 5.3 inç ekran, Snapragon 820, 16MP kamera ve dahası

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Kazık!!!!!!!
Gider Z5P alırım daha iyi

Sanırım o fiyat taahhütlü fiyat değil direk kontratsız cihaz alim fiyatı.
Teknoloji mağazalarındaki fiyat.
G5 kampanyalı 4,5G tarifeleri açıklanacak.
Orada fiyat 100 dolar yani 300tl daha ucuz olacak (2499tl)
Ancak taahhüt sartiyla tabi.
Örneğin 4gb internet, 1000dk konusma, 500sms 50tl olsun.
Bu 50 tllik tarifeye 12 yada 24 ay taahhüt verilirse cihaz pesin olarak 2499a alinabilecek. @papakudioflu

smh60

smh60

Üye
fiyat çok fazla g4 kadar satmaz bu cihaz

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Seytan diyor yarin git z5 premium al...
Krom rengini bugün teknosa da inceledim. Cihaz resmen ates ediyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Seytan diyor yarin git z5 premium al...
Krom rengini bugün teknosa da inceledim. Cihaz resmen ates ediyor.

Sakin, az daha sabir :tebessüm:
Hele şu operatör kampanyaları bir açıklansın...

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
operatörlerden de nakit alınabiliyor mu abi. ?

Operatörlerden kampanyasız (doğrudan cihazı) nakit alırsan mağazalardaki ile aynı fiyata alabiliyorsun (2799TL)
Ancak kampanyalara taahhüt vererek nakit veya taksitli alma imkanı da sunulacak sanırım.
Örneğin bir tarifeye 24 ay taahhüt verirsen cihazı peşin 2499TL'ye alabileceksin. (veya taksitli olarak vade farkı ile)
Bu bahsettiğim kampanyalı tarifeler muhtemelen 1 Nisan'dan itibaren 4,5G ile birlikte (yada G5'in Türkiye Lansmanından hemen sonra) operatörlerce açıklanmaya başlayacak.

0MG90

0MG90

Üye
Operatörlerden kampanyasız (doğrudan cihazı) nakit alırsan mağazalardaki ile aynı fiyata alabiliyorsun (2799TL)
Ancak kampanyalara taahhüt vererek nakit veya taksitli alma imkanı da sunulacak sanırım.
Örneğin bir tarifeye 24 ay taahhüt verirsen cihazı peşin 2499TL'ye alabileceksin. (veya taksitli olarak vade farkı ile)
Bu bahsettiğim kampanyalı tarifeler muhtemelen 1 Nisan'dan itibaren 4,5G ile birlikte (yada G5'in Türkiye Lansmanından hemen sonra) operatörlerce açıklanmaya başlayacak.
İyide operatörlerden nakit almasan bile normal fiyatın 2 katını ödetiyor sana. Ben öyle alacağıma gider nakit alırım daha iyi.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Anlaşıldı , bana z5 premium yolu gözüktü...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
İyide operatörlerden nakit almasan bile normal fiyatın 2 katını ödetiyor sana. Ben öyle alacağıma gider nakit alırım daha iyi.

İyi de ben taahhüt verip peşin alacağım.
Zaten telekom (avea) kullanıyorum, bulunduğum tarife veya telekomun belirlediği uygun bir tarifeye taahhüt verip G5'i 2299 yada 2499 her neyse işte o fiyattan peşin almayı düşünüyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
İyi de ben taahhüt verip peşin alacağım.
Zaten telekom (avea) kullanıyorum, bulunduğum tarife veya telekomun belirlediği uygun bir tarifeye taahhüt verip G5'i 2299 yada 2499 her neyse işte o fiyattan peşin almayı düşünüyorum.
Bulunduğunuz tarifeye 24 ay kalma sözü vererek cihazı 2.499 lira fiyatla peşin olarak alabilirsiniz. Taahhüt vermeyi istemeyenler için cihazın peşin satış fiyatı 2799 lira olacak. Bu arada 2499 lira için taahhüt sadece 4.5G paketleri için geçerli.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

0MG90

0MG90

Üye
Jason Statham mı o? :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
LG G5'in BEĞENİ TOPLAYAN 7 ÖZELLİĞİ

1) MODÜLER YAPI

Tamamen metal gövdede bataryanın çıkarılabilir oluşu, telefona ek özellik katacak veya mevcut özellikleri daha da geliştirecek modüllerin takılabilmesi akıllı telefon dünyasında gerçek anlamda bir yenilik oldu. İleride G5 için değişik modüller de çıkarsa daha da keyifli ve kullanışlı olabilir.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

2) ALWAYS-ON EKRAN

Ekran kapalıyken de saat ve bildirimlerin gösteriliyor oluşu oldukça kullanışlı olabiliyor. Böylelikle saate veya bildirimlere bakmak için ekranı açmak zorunda kalmıyor, boşuna tüm ekranı açıp fazladan batarya harcamıyorsunuz.
Elbette bu özellik Samsung Galasy S7'de de var. Üstelik saat ve bildirim simgesi daha büyük, koyu ve belirgin. LG'ninki ise sönük ve okunaksız olması nedeniyle oldukça eleştiriliyor. Ancak LG'nin bu noktada üstün bir yanı da var. Samsung'da genel bildirim simgesi olması nedeniyle hangi uygulamadan kaç bildirim geldiği anlaşılamazken, LG'nin ekranında uygulama bildirimleri kendi simgesiyle görülebiliyor. Böylece gelen bildirimin hangi uygulamadan geldiğini rahatlıkla anlayabiliyorsunuz. LG, bir yazılım güncellemesi ise ekrandaki saat ve bildirimleri biraz daha parlak ve okunaklı hale getirirse tadından yenmez.

3) USB TYPE-C BAĞLANTI ve QUICK CHARGE 3.0

Geleceğin bağlantı çeşidi olarak nitelenen USB Type-C ile oldukça hızlı veri alışverişi yapılabiliyor. Bu bağlantı türü şimdiden pek çok telefonda yerini aldı bile. Snapdragon 820 çipsetinin sağladığı hızlı şarj özelliğinin geldiği son nokta olan Quick Charge 3.0'da LG G5'te bulunan önemli özellikler arasında. Bildiğiniz gibi Samsung Galaxy S7'de Quick Charge 3.0 özelliği bulunmuyor.

4) TELEFON BÜYÜKLÜĞÜ

Telefonun büyüklüğü ne çok küçük ne de devasa. Pek çok kullanıcının eline ve kullanışına uyacak şekilde tasarlanmış. 5.3 inçlik ekran ve kavisli metal çizgilerle elde oldukça iyi duruyor. Ayrıca telefonu eline alan pek çok kişi, elde fotoğraflarda göründüğünden çok daha güzel durduğunu söylüyor.

5) GELİŞMİŞ PARMAK İZİ OKUYUCU

LG G5'te geçen yıl çıkan V10 modelinden çok daha gelişmiş ve hızlı bir parmak izi okuyucu bulunuyor. Telefonun arkasında oldukça kullanışlı bir noktaya konumlandırılan parmak izi okuyucu, yüksek hızı ve hassasiyeti ile ekranı kolaylıkla açmayı sağlıyor.

6) KULLANIŞLI ÇİFT KAMERA

Pek çok kişi tarafından garip görünüşü nedeniyle eleştirilen ve çirkin bulunan çift kamera, yeri geldiğinde oldukça kullanışlı olabiliyor. Özellikle insan gözünün görebildiğinden daha geniş bir açı sunan 135 derecelik geniş açılı kamera, alan veya topluluk çekimlerinde oldukça yararlı oluyor. Ayrıca iki kameranın birlikte kullanıldığı efektli çekimler de çok hoş duruyor.

7) PARMAK İZİ LEKESİ KALMIYOR

LG G5'in bir diğer güzel yanı ise, Samsung Galaxy S7'nin aksine üzerinde parmak izi lekesi kalmaması. Bildiğiniz gibi Galaxy S7'nin her yerinde yoğun şekilde parmak izi lekesi kalıyor. G5'te ise böyle bir sorun bulunmuyor.

@papakudioflu

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: boran9999
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Fiyatı cok yüksek yahu...
Piyasaya çıkarmakta da cok ama cok gec kaldi lg ...

• Beğen
Tepkiler: boran9999
boran9999

boran9999

Üye

Dağıtım konusunda halısınız. G5 e rakip görülen S7 edge ı detaylı inceledim hatta iphone 6s + la fotoğraf kıyaslamasıda yaptı ben iphone kameralarını oldukca amatör gören biri olarak neredeyse kafa kafaya kalitedeler birde s7 edge de fotoğrafı çektiniz ama beğenmeyip sildiniz diyelim işte tamda orada kamera 1-2 saniye takılıyor s6 da bu takılma çok daha az yani orada bir sıkıntı var. ve üzerindeki etiket 3300 TL dış kaplama oldukca ucuz olmuş ayna gibi parlıyor ve inanılmaz el izi tutuyor. Kutudan çıkan kulaklık piyasada max. 10 TL ye alına bilir bir kulaklık. Fiyat konusunda G5 ile beraber verilecek kulaklık piyasada 700 TL sahibinden com sitesine koysanız 450 TL ye hemen satlır :) buna rağmen rakiplerinin yinede 600-700 TL gerisinde olmasına rağmen eleştiriliyor olması garip geliyor insana.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: serdar_gs
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Dağıtım konusunda halısınız. G5 e rakip görülen S7 edge ı detaylı inceledim hatta iphone 6s + la fotoğraf kıyaslamasıda yaptı ben iphone kameralarını oldukca amatör gören biri olarak neredeyse kafa kafaya kalitedeler birde s7 edge de fotoğrafı çektiniz ama beğenmeyip sildiniz diyelim işte tamda orada kamera 1-2 saniye takılıyor s6 da bu takılma çok daha az yani orada bir sıkıntı var. ve üzerindeki etiket 3300 TL dış kaplama oldukca ucuz olmuş ayna gibi parlıyor ve inanılmaz el izi tutuyor. Kutudan çıkan kulaklık piyasada max. 10 TL ye alına bilir bir kulaklık. Fiyat konusunda G5 ile beraber verilecek kulaklık piyasada 700 TL sahibinden com sitesine koysanız 450 TL ye hemen satlır :) buna rağmen rakiplerinin yinede 600-700 TL gerisinde olmasına rağmen eleştiriliyor olması garip geliyor insana.

G5'i mağazadan 2799TL'ye almaktansa, operatörden 4,5G'li bir tarifeye taahhüt verip 2499TL'ye almak daha mantıklı.
Örneğin benim hattım Türk Telekom.
Türk Telekom'un 35TL'ye 3GB'lık, 45'TL'ye 5GB'lık, 55TL'ye 7GB'lık 4,5G tarifeleri var.
Bunlardan 3GB yada 5 GB'lık olana 24 ay taahhüt verip cihazı 2499TL'ye almayı düşünüyorum. (Tabii daha yüksek tarifeleri şart koşmazlarsa)
Gerek mağazalar gerekse operatörler cihazın yanında batarya kitini ücretsiz verecekler. (Yedek batarya+batarya şarj kutusu)
Hatta batarya kitine ek olarak aksesuar ve modüllerden herhangi biri de ekstradan verilebilir.
Ancak tabi ekstra aksesuarın veya modülün değerine göre belki daha yüksek bir tarifeye taahhüt vermeniz istenebilir.
Bunlar tabii şimdilik netleşmemiş hususlar.
Önümüzdeki 2 hafta içinde her şey netleşmeye başlar.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
@bulutsuzgece benim hatta turktelekom 2 adet telefon taahüdüm var şu anda note 3 ve g4. Note 3 taksidinin bitmesine 3 ay kaldı g4 ise alalı 6-7 ay oldu daha 1.5 senesi var. G4 ü ikinci cihaz kampanyası ile almıştım. Bildiğim kadarı ile 3. cihaz alamam? Varmı bilginiz :=)
Ha paketimde full 2gb paketi 1 yıl taahhütlü ayda 32 lira.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
cmts yada pazar günü z5 premium crome rengini alacağım kısmet olursa...

Üst Alt