vegatablo
Üye
Kamera uygulaması direk geldi g2 yeLg tarafindan arayuz belki verilebilir ama nasil G2 ye G3 kamera opsiyonlari gelmediyse G4 ün opsiyonlari da G3 e gelmez.
Kamera uygulaması direk geldi g2 yeLg tarafindan arayuz belki verilebilir ama nasil G2 ye G3 kamera opsiyonlari gelmediyse G4 ün opsiyonlari da G3 e gelmez.
Kamera uygulaması direk geldi g2 ye
G3 kullanıyorum dayımda var g2 onda gördüm youtubedan bakabilirsiniz g2 lollipop uptage yazarakFotoğraf atabilir misiniz merak ettim, orjinal yazılımda değilim de...
Kamera uygulaması direk geldi g2 ye
G4 beklesemiydim diye sorguluyorum ama çıkar çıkmaz g3 aldım nerden bilebilirdimki bu kadar iyi kamera koyacaklarını
Gerçekten muazzam kamera var bu arada g3 de slow motionu yeni keşfettimSenede 1 kez çıkıyor G modeli. suç kimsede değil ,şans da değil çünkü çıktığında G3 te çok çok iyiydi. Şuan g4 sadece kamerası için bile alınır.
Donanım yeterliği de var tabi ancak bir çok tam amiral olmayan sağlam telefonlarda destekler fakat nedense eklemiyorlar. Mesela g2 için 120fps slowmo ve 4k video kaydı yazılımsal olarak ekleniyor ve baya baya da çekiyor. xda'da belki bir çok cihaz için vardır.Agalar buradayken bir soru sorayım. Abi bu amirallerde ki slow motion neden diğer telefonlarda yok. Donanım gerektiriyor heralde.
Denemekten zarar gelmezyani galaxy ace saniyede 120kare resim çeker mi :O
markette var mı öyle uygulama? Bende kamera özelliği olduğu için bakmadım hiç markete.Canım bence boşuna kendini üzme. Kesin seneye de G5'e f1.7 diyafram açıklığına sahip kamera koyar.G4 beklesemiydim diye sorguluyorum ama çıkar çıkmaz g3 aldım nerden bilebilirdimki bu kadar iyi kamera koyacaklarını
Kesin bilgi mi bu?Slowmotion için donanım gerekmez
Sony eski cihazlarına veriyor yeni özellikleri. Lg vermiyorsa ayıp ediyor.